Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Току що приключвам успешно една работа, дето я започнах вчера по обяд и от тогава чак досега....около 16-17 часа без спиране... :sick ...и най-интересното е, че даже не ми се спи...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Току що приключвам успешно една работа, дето я започнах вчера по обяд и от тогава чак досега....около 16-17 часа без спиране... :sick ...и най-интересното е, че даже не ми се спи...

Лоллл ;) трябва доволна кинта да ти дадат за тази работа, 17 часа без сън е кофти. ;)Аз пък вечерта пих 1 кафе + 1 шоколадче и интересно защо не можах да спа. ; ) та цяла нощ пред компютъра изгледах всичките 6 части на батман. ;)

Ем беше кофти вечер (и още е..) , за тва не спя.. ама сега си лягам..

Лоллл ;) трябва доволна кинта да ти дадат за тази работа, 17 часа без сън е кофти. ;)Аз пък вечерта пих 1 кафе + 1 шоколадче и интересно защо не можах да спа. ; ) та цяла нощ пред компютъра изгледах всичките 6 части на батман. ;)

Ами...понякога и за доста по-малко отделено време дават "доволната кинта", но в случая тези 17 часа са на добро желание от моя страна - просто като трябва да се свърши работата, нека да е както трябва, пък отделеното време си е за моя сметка. :) А когато резултатът е добър - по някой път и това ми е достатъчно, че и без да ми плащат. :punk

То и аз уж минавам за нощна птица, обаче ти направо избиваш рибата с този безсънен маратон. :lol:

Е...това не е постоянно явление, но понякой път като се заредят ангажименти и....няколко месеца откарвам със спане през 3 дена. :bgrin:

А иначе тренингът си го имам още от двата рунда в Булфлийт (btw, най-лошият период от живота ми) - там се случваше да поспивам "на крак" (по-скоро "на стол") за по 5 минути през 8 часа и то най-много...бях се зомбирал тотално и никой не можеше да ми повярва, че е възможно дни и нощи да съм онлайн в играта, а мислеха, че се редуваме на смени цяла компания....ама не, сам се справях, макар и на 2 компютъра едновременно. :devil

Е...това не е постоянно явление, но понякой път като се заредят ангажименти и....няколко месеца откарвам със спане през 3 дена. :bgrin:

А иначе тренингът си го имам още от двата рунда в Булфлийт (btw, най-лошият период от живота ми) - там се случваше да поспивам "на крак" (по-скоро "на стол") за по 5 минути през 8 часа и то най-много...бях се зомбирал тотално и никой не можеше да ми повярва, че е възможно дни и нощи да съм онлайн в играта, а мислеха, че се редуваме на смени цяла компания....ама не, сам се справях, макар и на 2 компютъра едновременно. :devil

В момента няколко човека сме се захванали с една подобна игра. Искаш ли линк? :lol:

В момента няколко човека сме се захванали с една подобна игра. Искаш ли линк? :lol:

А искаш ли бой :devil

Знаеш ли колко трудно се излекувахме от тия глупости :laughing:

Писна ми да пия сам бе хора!!!В Русия - сам пиех, щото не можеха да ми издържат. Тука - същото! Ебати!!!Тая бутилка/втората/ дето ми се хили от камерата сам да си я пия - не е интересно :cry

Аз ня спя щото ми е нервно-притеснен съм от хиляди неща...опитвам се да си намеря хубав филм да гледам ама и в тфа не постигам успех :angry:

Цъках си Race Driver:Grid, a преди това Crysis.Много приятни са :) Пък и като знам, че трябва да уча по икономика защото ми предстои поправка някак сън не ме лови... :angry1

Не спя поради много причини.. една е същата като причината на kennyg , нищо , че бях по-страничен наблюдател от него.. има и други глупости , които са ми на главата в момента.. има и анимета , и WoW и филми.. скайп... както казах.. заради много неща не спя..

Просто защото не искам? Не съм спал от 22 часа, топло ми е, смятам сега да легна, да се събудя в 2:30 и да гледам Ф1 от леглото...

поредните скриптове. наложи се да изследвам данните за да разбера че пак не са пълни. добре че измислих нова система за импортването им. Имам 1 месец срок да се справя! Пак няма да се спи :(

Понеже си свалих днес следобед едно сезонче на ВСИЧКИ ОБИЧАТ РЕЙМЪНД и го гледам да сега.

Като селед малко смятам да си направя нещо за хапване и след това да поспя.

Не спя , защото гледах филм , сега ще ям.. след тва не знам кво ще правя..

Ходих да си зема кифла с локум, но както всяка вечер пак бяха свършили и са наложи да ям с мармалад. Споделих си кифлата с някво куче, много изтормозено ми са видя и да го почерпа за мое здраве - и то намаза кифла :D

Ходих да си зема кифла с локум, но както всяка вечер пак бяха свършили и са наложи да ям с мармалад. Споделих си кифлата с някво куче, много изтормозено ми са видя и да го почерпа за мое здраве - и то намаза кифла :D

И все пак ходиш всяка вечер в 2:30 с надеждата да има кифли с локум? :D :blink:

Не спя щот до сега гледах Терминалът. Българският на Том Ханкс кърти =D.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...