Midex Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Току що приключвам успешно една работа, дето я започнах вчера по обяд и от тогава чак досега....около 16-17 часа без спиране... ...и най-интересното е, че даже не ми се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Току що приключвам успешно една работа, дето я започнах вчера по обяд и от тогава чак досега....около 16-17 часа без спиране... ...и най-интересното е, че даже не ми се спи... Лоллл трябва доволна кинта да ти дадат за тази работа, 17 часа без сън е кофти. Аз пък вечерта пих 1 кафе + 1 шоколадче и интересно защо не можах да спа. ; ) та цяла нощ пред компютъра изгледах всичките 6 части на батман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Ем беше кофти вечер (и още е..) , за тва не спя.. ама сега си лягам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Лоллл трябва доволна кинта да ти дадат за тази работа, 17 часа без сън е кофти. Аз пък вечерта пих 1 кафе + 1 шоколадче и интересно защо не можах да спа. ; ) та цяла нощ пред компютъра изгледах всичките 6 части на батман. Ами...понякога и за доста по-малко отделено време дават "доволната кинта", но в случая тези 17 часа са на добро желание от моя страна - просто като трябва да се свърши работата, нека да е както трябва, пък отделеното време си е за моя сметка. А когато резултатът е добър - по някой път и това ми е достатъчно, че и без да ми плащат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Току що приключвам успешно една работа, дето я започнах вчера по обяд и от тогава чак досега....около 16-17 часа без спиране... ...и най-интересното е, че даже не ми се спи... То и аз уж минавам за нощна птица, обаче ти направо избиваш рибата с този безсънен маратон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Е...това не е постоянно явление, но понякой път като се заредят ангажименти и....няколко месеца откарвам със спане през 3 дена. А иначе тренингът си го имам още от двата рунда в Булфлийт (btw, най-лошият период от живота ми) - там се случваше да поспивам "на крак" (по-скоро "на стол") за по 5 минути през 8 часа и то най-много...бях се зомбирал тотално и никой не можеше да ми повярва, че е възможно дни и нощи да съм онлайн в играта, а мислеха, че се редуваме на смени цяла компания....ама не, сам се справях, макар и на 2 компютъра едновременно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Е...това не е постоянно явление, но понякой път като се заредят ангажименти и....няколко месеца откарвам със спане през 3 дена. А иначе тренингът си го имам още от двата рунда в Булфлийт (btw, най-лошият период от живота ми) - там се случваше да поспивам "на крак" (по-скоро "на стол") за по 5 минути през 8 часа и то най-много...бях се зомбирал тотално и никой не можеше да ми повярва, че е възможно дни и нощи да съм онлайн в играта, а мислеха, че се редуваме на смени цяла компания....ама не, сам се справях, макар и на 2 компютъра едновременно. В момента няколко човека сме се захванали с една подобна игра. Искаш ли линк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 В момента няколко човека сме се захванали с една подобна игра. Искаш ли линк? А искаш ли бой Знаеш ли колко трудно се излекувахме от тия глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
elabela Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Защото не мога да спра да мисля за нея, а когато спя...не се получава За кой мислиш бе ... ако не е тайна де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Малко чат и музичка за разнообразие в късните часове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Писна ми да пия сам бе хора!!!В Русия - сам пиех, щото не можеха да ми издържат. Тука - същото! Ебати!!!Тая бутилка/втората/ дето ми се хили от камерата сам да си я пия - не е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Аз ня спя щото ми е нервно-притеснен съм от хиляди неща...опитвам се да си намеря хубав филм да гледам ама и в тфа не постигам успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Цъках си Race Driver:Grid, a преди това Crysis.Много приятни са Пък и като знам, че трябва да уча по икономика защото ми предстои поправка някак сън не ме лови... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Четете моята тема в подписа ми и ще разберете защо не спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Не спя поради много причини.. една е същата като причината на kennyg , нищо , че бях по-страничен наблюдател от него.. има и други глупости , които са ми на главата в момента.. има и анимета , и WoW и филми.. скайп... както казах.. заради много неща не спя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Просто защото не искам? Не съм спал от 22 часа, топло ми е, смятам сега да легна, да се събудя в 2:30 и да гледам Ф1 от леглото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 SPORE Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 поредните скриптове. наложи се да изследвам данните за да разбера че пак не са пълни. добре че измислих нова система за импортването им. Имам 1 месец срок да се справя! Пак няма да се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Преди малко се преибрах от кафе и ся се запознавам с последните новости от форума от последните няколко часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Понеже си свалих днес следобед едно сезонче на ВСИЧКИ ОБИЧАТ РЕЙМЪНД и го гледам да сега. Като селед малко смятам да си направя нещо за хапване и след това да поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Гледах анимета до ся и май ще лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ходих да праснем един билард (3:0 за мен ) и след малко ще се гътам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Не спя , защото гледах филм , сега ще ям.. след тва не знам кво ще правя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ходих да си зема кифла с локум, но както всяка вечер пак бяха свършили и са наложи да ям с мармалад. Споделих си кифлата с някво куче, много изтормозено ми са видя и да го почерпа за мое здраве - и то намаза кифла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Ходих да си зема кифла с локум, но както всяка вечер пак бяха свършили и са наложи да ям с мармалад. Споделих си кифлата с някво куче, много изтормозено ми са видя и да го почерпа за мое здраве - и то намаза кифла И все пак ходиш всяка вечер в 2:30 с надеждата да има кифли с локум? Не спя щот до сега гледах Терминалът. Българският на Том Ханкс кърти =D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.