Aleksey Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 QUOTE(BlackGuardian @ Jan 29 2007, 15:05) че брата мрънка че му дранчи пц-то докато спи и ако легна немога да го оставя да работи... Ето затфа е яко да си по-големия брат По-яко е да сте в отделни стаи, за да не може по-малкия да види какво правиш В случая аз съм по-малкия, но все пак той не вижда какво правя Както и да е.. в тази темичка открих сродни души Това със совите и чучулигите много ме изкефи (истината е че преди не го бях чел това, но сам стигнах до този извод). А и при мен е леко странно както и един друг беше написал - баща ми е чучулига, а аз съм чистокръвна сова.. не е много наследствено а? Истината е, че от две-три годинки вече не мога да заспя преди полунощ (всъщност това беше допреди два месеца - сега не мога да заспя преди 3.30 :ph34r: ) Не знам защо се получи така.. каквото и да правя преди полунощ не мога да заспя (освен когато съм болен с температура - тогава спя по цели денонощия, и след това се събуждам здрав ) Обичам нощта.. обичам да съм единствен буден от цялата къща.. да си пусна филмче/музичка и да си пиша разни неща из нета (форуми, чат и т.н.) А днеска е тотално изключителен ден/нощ за мен.. бившата ми приятелка дойде от друг град в Пловдив.. и понеже не го познава града аз трябваше да я развеждам.. бяхме с една нейна приятелка и още един пич с който също се запознахме днес.. след това те отидоха да къркат (а аз като добро дете се прибрах малко преди полунощ).. тогава един приятел най-после се свърза с мен (цял ден не можем да се свържем) и вика "ай да излизаме".. и аз както бях накипял - "айде".. и кво става.. отиваме в тях (студено, баси), пък то стана един лаф.. към полунощ седнахме (и пихме кафе даже) и към два и нещо аз тръгнах да се прибирам.. (а да пия кафе по това време е сериозно нарушаване на принципите ми! забранил съм си да пия кафе след 17.00 точно защото не мога да спя нощем. Представете си сега как ще спя след кафето в 00.00 ) Прибирам се аз.. и сфарих една яка мадама в скайп и с нея почнахме .. тя обаче се измори към 3 без малко и си легна.. а аз след това дойдох да чета тази темичка (изчетох я цялата) и реших да си излея душата Чувствам че сте мои хора, и май често ще се виждаме с тия дет не спят през нощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 По-яко е да сте в отделни стаи, за да не може по-малкия да види какво правиш В случая аз съм по-малкия, но все пак той не вижда какво правя Чувствам че сте мои хора, и май често ще се виждаме с тия дет не спят през нощта Супер яко е да си по-големия .Аз нали съм по-голям и знам от опит-искам компа-ставай че ми тряа компа.Не ми са гледа тоя канал-дай дистанционното и т.н.Ма не си изграждайте представата че съм лош батко .Даже съм много добър да са еба в шматката.А за жалост аз не съм много редовен щот даскало-първа смяна,живота е една постоянна смяна и е много кратък както би казал Шишо Бакшишо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Аз пък така искам да поспя нормално... Адски ми е омръзнала тая Инсомния Избраузил съм целия Интернет и вече си търся друга мрежа Май е време да се излиза от Матрицата... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksey Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Супер яко е да си по-големия .Аз нали съм по-голям и знам от опит-искам компа-ставай че ми тряа компа.Не ми са гледа тоя канал-дай дистанционното и т.н.Ма не си изграждайте представата че съм лош батко То, че е яко - яко е. Никой не ти го отрича. Ама аз вече съм толкова зомбясъл, че той думичка не ми казва Нищо че е 6 годинки по-голям (и аз не съм малък ) като му кажа "ставай" той си става.. като добър по-голям брат.. Представи си докъде съм я докарал Не ти пожелавам да имаш по-малък брат като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Аз си нямам никой.. и си рулирам по картата тука Пуша и лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksey Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Аз си нямам никой.. и си рулирам по картата тука Пуша и лягам Баси.. ще последвам примера ти.. и аз пуша, и аз лягам.. А и да спомена.. от скоро (откакто съм редовно на даскало първа смяна) разбрах че даже и първата смяна не ми влияе.. преди 2 не мога да си легна.. квот ще да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Няма да се ляга скоро....прекалено много епизоди на Heroes има за гледане,за да се отправям към леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Не спя по същата причина,която беше и миналите вечери .Една приятелка тука са хванала да чете срташни истории(тя е причината да пусна тема ) и я добазяло горката та ма е жал да я зарежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Току що приключих с 1 филм , за втори ша мисля сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Рисувам слънчогледи, ще ми отиват на корковата стена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Гледах телевизия (снукър) и сега мисля да погледам някой филм на щайгата и след това май май ще лягам... лека вечер и лека нощ на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Вчера са прибрах кам 2 часа в нас(доста по-рано от предвижданото) и до 6 цъках на компа като това май е единствения ден от ваканцията който легнах на сутринта!Сиа гледах един филм и са чуда кво да права щото хич не ми са спи!Ша гледам още някое филмче,ша драсна някое друго мнение и си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Не спя. Не спя, щот умирам от смях, ама требе се ляга.... Утре тежък ден... А утре! ДНЕС БЕ ДЕЦААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Как защо...кроя планове да завладея света...здрасти, Ванчо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Мухата-цирей ме е заплашила с мръсен чорап и не ми дава да си легна :ph34r: HEPL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARVEL Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 za6to ne spq li mi za da moga da pi6a v takava interesna tema kato tazi lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 От 2 седмици режима ми е наобратно,та сега се чудя дали да лягам изобщо(да си направя ревърс към нормалния режим) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Като има пълнолуние и немога да спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 А де ? И аз тва се питам.Тъй или иначе вече и аз не знам кой филм да гледам ! Мисля си за едно дълго разцъкване на WC (играта де ) може би към 4-5 часово - Лелее аз ше изкуфея така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Опитвам се да си разбера къде ми изчезна DVD писачката от My Computer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Опитвам се да си разбера къде ми изчезна DVD писачката от My Computer Повдигни малко My computer и виж...може да е изпаднала под него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Защото направих грешката да спя след обед. Макар и само за час и половина. И сега се блеща цяла нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Ами аз дори да ставам в 7 сутринта преди 3-4 през ноща не мога да заспя. Но като се насъберат няколко такива дена и правя маратона на сънищата - 12-15 часа Покрай сесията късно през ноща е време за учене , писане на реферати и някое друго филмче за релаксацийка , колкото да не изпуши човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Не спя защото си търся GSM.Търся го от 7 следобед...направих кратка почивка с едно филмче и сега пак съм по обяви...такъв е живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 За да може вие да спите спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.