Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Скандалченце... и ся музика и храна , за кво ми е сън.. :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Скандалченце... и ся музика и храна , за кво ми е сън.. :)

Играем с един пич на една игра, кой ще намери по-грозен човек в импулс xD. Сега лягам :].

Играем с един пич на една игра, кой ще намери по-грозен човек в импулс xD. Сега лягам :].

Следващия път искам да ме включите xD Иначе и аз май ще лягам след малко :|

Дам , лягам.. :D

А и аз искам следващия път да получа покана за тая игра. Иначе преди малко се прибрах от един приятен рожден ден на най- добрия ми приятел и ся докато стане време да лягам към 3-4 :D ще се шлая из интернет и ще си харесам да гледам някой филм

А и аз искам следващия път да получа покана за тая игра. Иначе преди малко се прибрах от един приятен рожден ден на най- добрия ми приятел и ся докато стане време да лягам към 3-4 :D ще се шлая из интернет и ще си харесам да гледам някой филм

Гледай Felon :) ... иначе аз не спя щото до преди малко гледах въпросния филм :D .Ся мисля да посетя моята Светая Светих (кенефа :lol: :lol: ) и после незнам...ако не ви пиша пак явно съм заспал,четейки някой вестник :D

Леганх си и спах почти 2 часа, но се събудих преди малко целият облян в пот и сега немога да заспя.

Пуша цигари и пия сокче портокал.

В Warsong Gulch било голяма зарибявка :)

пия бира , пуша цигари и се чудя къв го диря във форума в петък в 3,30 вместо да отида някъде и да се напия подобаващо за края на седмицата.......

Аз пък си играя на субър , слагам буквички и прочие ... големи нерви трябва да има човек вече .

:)

...Записвам игри за Плей стейшъна защото утре няма да имам време :bgrin:

П.П.Най-накрая мечтата ми се збъдна :punk . Хубава рейсинг игра посветена само на Ферари :punk

Перфектна вечер за бар, но слаба организация... Намръзнах се, израдвах се на едно лабморджини няколко пъти (да са живи и здрави легналите полицаи, че да намали да го видим...) Мисля да прочета 2-3 страници от книжката, дето си зех неска и да отнасям плувката ;)

Чатя , занимавам се с глупости.. общо взето за тва.. :]

Не спя щото не ми е до спане , ако нещата продължат по тоя начин сигурно и утре няма да ми е до спане , и другиден , и подругиден..и те така.. кофти раота общо взето ._.

Кефя се на Google Chrome, ама е време да лягам, че утре трябва да стана към 10 :ph34r:

Брей, сега го видях и аз... имало чат пат файда човек да си губи времето по форумите :)

Това към 10 да стана ще е супер, за съжаление май към 8:30 ще ставам аз....

Мисля че от умора.... Легнах в 5 снощи, станах в 8 днес, на крак 14 часа до откат, прибрах се в 00.30 като пребит, седнах да поработя малко по Форума, врътнах една салата, сега най-после мисля да легна след като смесих неква глупава савойска текила с Мартини и фанта (не че нещо ама нямам друго под ръка)..... И утре пак в 8... Ама мисля да го направя 9....

Гледах "Време разделно" .... и филма взе да ми действа за пореден път.... почнах да се ровя в разни исторически книжлета за каквото ми дойде на акъла... и накрая почнах да чета и едноименната книга .. и пак ме заплени и нз кога ще заспя ....

Аз пък всеки път като се сетя ,че утре трябва да ставамм рано и някак ме мързи да си лягам. Плюща си бриджа , пък утре ще му мисля как ще ставам :)

Бях на рожден ден, ама ми е време да си лягам ^^. Най-после!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...