Tomahawx Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Скандалченце... и ся музика и храна , за кво ми е сън.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Скандалченце... и ся музика и храна , за кво ми е сън.. Играем с един пич на една игра, кой ще намери по-грозен човек в импулс xD. Сега лягам :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Играем с един пич на една игра, кой ще намери по-грозен човек в импулс xD. Сега лягам :]. Следващия път искам да ме включите xD Иначе и аз май ще лягам след малко :| Дам , лягам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 А и аз искам следващия път да получа покана за тая игра. Иначе преди малко се прибрах от един приятен рожден ден на най- добрия ми приятел и ся докато стане време да лягам към 3-4 ще се шлая из интернет и ще си харесам да гледам някой филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 А и аз искам следващия път да получа покана за тая игра. Иначе преди малко се прибрах от един приятен рожден ден на най- добрия ми приятел и ся докато стане време да лягам към 3-4 ще се шлая из интернет и ще си харесам да гледам някой филм Гледай Felon ... иначе аз не спя щото до преди малко гледах въпросния филм .Ся мисля да посетя моята Светая Светих (кенефа ) и после незнам...ако не ви пиша пак явно съм заспал,четейки някой вестник Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Леганх си и спах почти 2 часа, но се събудих преди малко целият облян в пот и сега немога да заспя. Пуша цигари и пия сокче портокал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 В Warsong Gulch било голяма зарибявка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 пия бира , пуша цигари и се чудя къв го диря във форума в петък в 3,30 вместо да отида някъде и да се напия подобаващо за края на седмицата....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Отново се завърнах към среднощното гледане на филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Аз пък си играя на субър , слагам буквички и прочие ... големи нерви трябва да има човек вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 ...Записвам игри за Плей стейшъна защото утре няма да имам време П.П.Най-накрая мечтата ми се збъдна . Хубава рейсинг игра посветена само на Ферари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 следях края на трансферния прозорец в англия Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Перфектна вечер за бар, но слаба организация... Намръзнах се, израдвах се на едно лабморджини няколко пъти (да са живи и здрави легналите полицаи, че да намали да го видим...) Мисля да прочета 2-3 страници от книжката, дето си зех неска и да отнасям плувката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Чатя , занимавам се с глупости.. общо взето за тва.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Кефя се на Google Chrome, ама е време да лягам, че утре трябва да стана към 10 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Не спя щото не ми е до спане , ако нещата продължат по тоя начин сигурно и утре няма да ми е до спане , и другиден , и подругиден..и те така.. кофти раота общо взето ._. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Кефя се на Google Chrome, ама е време да лягам, че утре трябва да стана към 10 :ph34r: Брей, сега го видях и аз... имало чат пат файда човек да си губи времето по форумите Това към 10 да стана ще е супер, за съжаление май към 8:30 ще ставам аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Мисля че от умора.... Легнах в 5 снощи, станах в 8 днес, на крак 14 часа до откат, прибрах се в 00.30 като пребит, седнах да поработя малко по Форума, врътнах една салата, сега най-после мисля да легна след като смесих неква глупава савойска текила с Мартини и фанта (не че нещо ама нямам друго под ръка)..... И утре пак в 8... Ама мисля да го направя 9.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Гледах "Време разделно" .... и филма взе да ми действа за пореден път.... почнах да се ровя в разни исторически книжлета за каквото ми дойде на акъла... и накрая почнах да чета и едноименната книга .. и пак ме заплени и нз кога ще заспя .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 аз съм на "работа" и мисля да отворя малко темата за вицове да си ги поприпомня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Бях си легнал, ама след като се повъртях около час в леглото се отказах от опитите да заспивам. Сега зяпам US Open Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Аз пък всеки път като се сетя ,че утре трябва да ставамм рано и някак ме мързи да си лягам. Плюща си бриджа , пък утре ще му мисля как ще ставам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Бях на рожден ден, ама ми е време да си лягам ^^. Най-после! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Затворихме караокето в Мармалад преди малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Не спя , 'щото... де*ба WoW-a , де*ба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.