Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Това последното ме накара да се чувствам буквално като Дядо... пенсия... дъртак... всяквкви такива... И на всичкото отгоре имам още бачкане... пу д**а....

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
До преди малко гледах 5-ти Епизод на Шепот от Одвъдното от Сезон 3 :)..За това не спя :D

Е аз съм гледал целият сезо и много ме изкефи. :D Много готино филмче е дори тази вечер догледах последните два епизода.

Не спя защото трябва в 5 часа да поема на път и ако легна няма да мога да стана, така че по добрияят за мен вариянт е да не спя.

Защото не е важно само да се пускат скриптове! Важно е как и в каква последователност и е важно да се четат логовете!

Хахахахаха... ей това ми оправи настроението :)

Sorry, на теб сигурно хич не ти е смешно обаче да знаеш че още някой е прозяпал някоя тривиална подробност и след това си е бил главата в стената поне 2-3 часа докато оправи кашата която сам е натворил е някак успокояващо...

Имам около 50 милиона записа от 4 източника и ги подреждам с помощта на около 12 скрипта :)

Идеята е, че тествам система от скриптове, които зависят един от друг и искам да ги направя поне малко устойчиви на сътресения :)

Хубаво би било ако скриптовете можеха да се самопоправят. Уви, мога да ги накарам само да поправят данните при определени условия.

На определени места от процеса се прави контрол на данните. Ако няма аномалии се продължава напред.

3 от точките са взаимозависими и при аномалии на една от тях, значи данните са прецакани и в 3-те точки

Миналият път стоях цяла седмица над данните :)

Сега е само за 1 ден и 1 нощ :)

Току що приключих и резултатите са добри. Скриптовете които тестват данните не откриват аномалии :)

п.с. Пуснете си Burn Notice. Сериалът е култов :)

Днес сигурно всички спят , от цял форум сам да пиша в темата и съм първи за тази вечер ... сега ставам и за това не ми се спи вече .

:)

Да , но така хората не знаят дали си заспал с рефреша под ръка или наистина си буден ... няма много разлика между тези неща по това време .

п.п. Свеж и пия студено сокче или пък мога да изтичам за едно кафе след малко .

Ем аз пак зяпах Death Note , сега ще ям ябълки.. и след тва май ще спя.. :)

Ще ти дам едни ябълки на теб ... пиша му в скайп , той яде ябълки и се мисли за бог на смъртта вече .

:lol:

Той се показва само за нова година ... аз още съм буден , а нещо започна да ми се приспива малко и сигурно скоро ще прегърна някой мебел сладко за да заспя .

Не спах, щот цяла вечер чаках Дядо Мраз да ми се обади, да излезем. :( Но той не се обади. :cry

Ейййй пу да са и***ъ в склерозата... верно че забравих...

До ся общо взето нищо не правих , ся съм гладен , мързи ме да отида до хладилника и евентуално ако си направя нещо за хапване сигурно ще гледам филм..

аз досега уеднаквявах един текст към друг, оказа се, обаче, че трябвало втория към първия да уеднаквявам и сега набирам сили да почна отначало....

Гледах Др. Джекил и Мр. Хайд ... намерих второто си аз в този филм , не е като стария обаче .

Мързи ме да спа... а пък утре трябва да ставам в 6:30... :D

Гледах Др. Джекил и Мр. Хайд ...

и аз го гледах преди малко... не е зле филмчето...

Честно казано , тази вечер и аз не знам защо не спя..

До сега разглеждах спортните страници и четях за подвизите на европейските грандове в квалификацийте за ШЛ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...