djadomraz Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Аз пък продължавам да се дъвча с фанатизираните противнички на ваксините да ме пита човек що ли се занимавам изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sizzla Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 shoto sled 3-4 slonski kak se spi we brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Защото спах 19часа и сегам и е малко трудно да заспa Беше голям сън. Завчера от 16:00 до вчера сутринта във 11-12ч сутринта, непробудно. И вече мога пак да не спа 3дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Аз пък продължавам да се дъвча с фанатизираните противнички на ваксините да ме пита човек що ли се занимавам изобщо... Аз ти казах, че да спориш с жени не е работа shoto sled 3-4 slonski kak se spi we brat Кво ще рече 3-4 слонски, че нещо не съм в час с новите тенденции в тинейджърския жаргон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Слонски масура , демек бая тревица е изпушило момчето Аз па не спя щото вечерта е яка Ма след малко ше спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Слонски масура , демек бая тревица е изпушило момчето Аз пък си помислих, че тая нощ си ни оставил До одеве обмислях на кой главата да свалим, щото тея дни и мен ме избива на агресия Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 shoto sled 3-4 slonski kak se spi we brat Че спи се като къпан... Оф нещо пак не мога да спя и същевременно не ми се прави нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Филмче и чат с приятели...сега обаче мисля да дремна за 3 часа,за да съм на линия за решителния ни волеймач с братушките Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Сега се изнасям от стаята , да оставя другите да се наспят ... аз ще се чудя как да преживея до сутринта след това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 До ся гледах един филм и ся 1-2 часа докато ми се приспи ще праа безмислени чатове с някой буден приятел. Но ся ми идва на ум че волейболния мач с наще национали е идеалната възмжност будувайки цялата днешна нощ отново да обърна режима си както трябва да бъде и да спра да будувам по нощите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Чатове , музики , бири , фастъци.. и така.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Чакам България - Русия Дано си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Не спя понеже от 4 тази сутрин си приготвям такъмите и след малко заминаваме за риба с едно приятелче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Чакам България - Русия Дано си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Отново си запълвам времето с филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Руски запой с руска музика в "Гепи"... после бира... ся шлафен ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Руски запой с руска музика в "Гепи"... после бира... ся шлафен ^^. Мани ги тея руснаци, 1 седмица нищо руско, затова че паднахме от тях вчера. Мамичката им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Гледам телевизия и се моткам из форума за запълване на времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Пия спрайт и въртя двете групи на Кори Тейлър (Slipknot и Stone Sour за незнаещите..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Карамелдансен ^^ метъл кавърът... Иначе май трябва да лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
playbobi Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 az pak se vklu4vam na 3 4a6ka kakto kazvat kom6iite ot USA "It's Party Time" !! pozdravi na si4ki v Bulgaria!! Mlqkoto 6a gi kurti.. Ocean City, Maryland.. ina4e az ne spq 6toto e 9 ve4erta i po4ti nikoi ne spi tuk po tva vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Гледам Евроспорт и май ще ходя да хапна, че огладнях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Bodybuilding Зачетох се в статии...и кореспонденция с хора от този бранш Но вече лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Не ми се спи , а и има хора , с които просто не искам да спирам да говоря дори за секунда :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 На мен пък са ми интересни словоизлеянията на една заблудена женска (пардон - момичешка) душица.. Та за пореден път - `91 не е хубав набор, особено недое**ната част от тях.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.