Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

За съжаление бившата ми приятелка се оказа доста ревнива и започна да ме ревнува от въпросното момиче (без да съм й дал какъвто и да е повод). Аз пък като най-големия тиквеник се настроих изключително много срещу това момиче като дори мога да кажа и, че съм изпитвал някаква злоба. ..............

Ето затова хората казват че където човек работи не трябва да си вади онази работа. А за приятелката ти - ако въпросното момиче е хващало окото а тя е била от по-ревнивите - нормална реакция. И правилната е да го игнорираш, защото колкото повече си се оправдавал и си говорел глупости за момичето толкова повече тя е решавала че има нещо за да реагираш така.

Цъка ми се нещо мулти и само за цс се сетих :wacko: Някоя стратегия не е лошо, ама освен FM и Star craft друго не вдявам :laughing: Ще трябва другата седмица пак да преслушам тея от БТК, че нета е много shit, откакто си пишем с теб ми се рестартира 10тина пъти модема :laughing:

интересно midex кога ще дойде да ни скастри :D

То и аз да си призная ми се цъка SC с някой нормален а не с корейските изроди или лапетиите от headoff ... Не че имам кой змае колко свободно време, но за искане - иска ми се :)

Sleep is for the weak :ph34r: . Слушам Catamenia, ама смятам да лягам скоро, не че ми се спи, одеве спах, просто се чувствам морално задължен да легна да поспя ;].

Yeah, I'll sleep enough when I'm dead. И другия култов лаф: "От сън спомени няма" ... и продължението от един мой приятел: "Ебал сам ги и спомените - от тях не мога да се насля!" :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Ако не спите другата нощ , може да имам малко време да поцъкаме СЦ ... играе ми се нещо през нощите .

:laughing:

Ако не спите другата нощ , може да имам малко време да поцъкаме СЦ ... играе ми се нещо през нощите .

:laughing:

Няма да е този weekend, поне аз няма да съм наличен... от понеделник натам обаче може да свършим тази полезна работа в ранните нощи :)

...

А добрютро :D Като за начало ще се похваля, че така съм се надумкал с кебапчета и кюфтета, че не мога да дишам, но все пак ще хапна малко сладолед :lol: Въпросното момиче изобщо не съм й обръщал внимание тогава, сега като съм свободен агент честно да ти кажа хваща окото и най-вероятно за това са били тез изблици на ревност. А съществува варианта и аз да съм се разгонил прекалено много и да не подбирам :lol:

За SC може някоя вечер да поръзцъкаме като ми се оправи нета, че ся не се търпи. Ест. съм пълен ламер и освен с гадните Зергчета с другите не мога да играя :laughing:

Tomahawx, ще пробваме ли мрежа на сериозния сам, или не ти се занимава :bgrin: Ще ида да ги поразмачкам малко на цс докат се появиш :bgrin:

SC:BW?

Ям чипс с вкус на ПИЛЕ! Не се лъжете да си купувате!

И е толкова топло навън, че бирата, която отворих преди 10 мин'с се стопли! Па не е хубаво да се спи на климатик...

Мразим жегата!!!

Tomahawx, ще пробваме ли мрежа на сериозния сам, или не ти се занимава :bgrin: Ще ида да ги поразмачкам малко на цс докат се появиш :bgrin:

Стенли , батко , за игра няма как да се включа , ама тука мога да пиша , просто излезе нещо и няма начин да играя , тряа съм на линия :/

Стенли , батко , за игра няма как да се включа , ама тука мога да пиша , просто излезе нещо и няма начин да играя , тряа съм на линия :/

Няма проблем, на мен и без тва ми се спи нещо, та ще послушам малко музика и ще лягам :bgrin: айде приятна вечер от мен :zzz

Снимах лунното затъмнение :bgrin: И чак след като свърши се усетих че снимам на 7mp вместо на 10 (т.е. луната можеше да излезе по-голяма...), но станаха яки все пак

Бре...вярно бе...изпуснах го. :( Хем цял ден си повтарях да не забравя вечерта...

А можех да го снимам със стократно увеличение...или поне луната в близък план - цял кадър...карай, ще чакаме следващото пълно лунно затъмнение. ;)

Я ма'ам некфи кифтета (оу йеа , селиш рулз xD) и мисля да си лягам след малко , че крака много ме боли.. айде , лека на всички :)

Яка серия на кофти вечери ми се заформи... после що през деня съм постоянно изнервен и не може да ми се каже една дума... е за тва не спя общо взето..

Ирах до късно футбол и все още се подмятам из интернет простраснтвото и тва ще го правя сигурно още няколко часа

Аз пък не спя защото тъпия бус не дойде на време да ни вземе от работа (както всяка неделя) и още будувам и нз как ще заспя в тая жега :(

офф:Кога ще играем баскет ве баскетболистите над мен? :laughing:

он:Не спя щото е много яко ей така вечерта да си пуснеш айляк музичка,да е тихо и леко подпийнал да си се разложил на стола пред компа.

/он,офф :Д

Не спя, щото се чудя дали да чакам волейбола, или да си лягам и да ставам пак. В много кофти час е и нито да си легне човек, нито пък да чака :angry1

А добрютро :D Като за начало ще се похваля, че така съм се надумкал с кебапчета и кюфтета, че не мога да дишам, но все пак ще хапна малко сладолед :lol:

Ъъъъъ аз ли нещо останах с грешно впечатление или някои хора щяха да пазят диета? ;)

Въпросното момиче изобщо не съм й обръщал внимание тогава, сега като съм свободен агент честно да ти кажа хваща окото и най-вероятно за това са били тез изблици на ревност. А съществува варианта и аз да съм се разгонил прекалено много и да не подбирам :lol:

Desperate times require dedsperate measures!

За SC може някоя вечер да поръзцъкаме като ми се оправи нета, че ся не се търпи. Ест. съм пълен ламер и освен с гадните Зергчета с другите не мога да играя :laughing:

Аз имах претенции че ужким знам какво се прави с всяка раса но след 4-5 години липса на практика съм обратно в първи клас.

Ъъъъъ аз ли нещо останах с грешно впечатление или някои хора щяха да пазят диета? ;)

Мисля, че на някой от приятелите беше репликата 'Диетата ми трае докато не ми станат палачинките'... и те така :laughing:

Ще сваля главата на някой , честно..

Иначе култовата реплика е "Джоуи не дели храна!" :Р

Еех "Приятели", "Приятели" как ми липсва този филм :cry и колко носталгия ме гони като се сетя за него :(

П.С Джоуи ми стана един от любимите герои изобщо и все още продължавам много да му се кефя

Пробвах но нещо не се получава. Може би защото се наливам цяла вечер с кафе и продължавам и сега, след опита ми да поспя.

Поне се надявам на лек работен ден. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...