Dunc Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ама верно - както жени са ме изкарвали от равновесие никой друг не е успял... майка ми включително.... Еми тва им е заложено на жените да е едно от нещата които правят най- лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ама верно - както жени са ме изкарвали от равновесие никой друг не е успял... майка ми включително....Аааа и бира и бира! Без бира за къде? Първото твърдение е научно доказано Колкото до биричката ще пропусна, просто не пия алкохол. Това ме наведе на друга тема за размисъл, защо някой хора се съмняват в мъжествеността на мъже, които не пият? Алкохолът критерий за мъжество ли е? Аз си мислех, че е тестостеронът :пп в тоя форум голям купон ставало в ранните часове Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Първото твърдение е научно доказано Колкото до биричката ще пропусна, просто не пия алкохол. Това ме наведе на друга тема за размисъл, защо някой хора се съмняват в мъжествеността на мъже, които не пият? Алкохолът критерий за мъжество ли е? Аз си мислех, че е тестостеронът :пп в тоя форум голям купон ставало в ранните часове Че то бирата алкохол ли е? Майтапя се. Аз също не съм голям привърженик на алкохола и от малко ме хвърля под масата, но лятно време студена бира много добре ми идва. С кебапчета.. и с картофи... и с кюфтенца.. и с пържоли... с каквато и скара да е ми върви много... мале огладнях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Че то бирата алкохол ли е? Ако щеш ми вярвай на 3тата бира почвам да залитам, може би, защото нямам тренинг Мани и аз отдавна съм гладен, защо мислиш ми се въртят тея кебапчета в главата, ноо не може. Почнах едно НВД, щото съм станал... много килограми и трябва да се направи нещо по въпроса Айде лека на всички от мен, че утре трябва да стана към 9 да ида да тичам, че много топлооооооо едит: някой знае ли тоя archive.org кво прави, сигурно е някъв бот, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 djadomraz мерси за занимавката че нещо хич не ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 djadomraz мерси за занимавката че нещо хич не ми се спи Хехехе моля моля А за подкрепата имаш 1 бира от мен когато и където решиш - абе поводи да има. Може да комбинираме това с кебапчетата които ще кльопаме със Stenli - няма да е този уикенд че ще съм извън града, но принципно е добра идеята Ако щеш ми вярвай на 3тата бира почвам да залитам, може би, защото нямам тренинг Мани и аз отдавна съм гладен, защо мислиш ми се въртят тея кебапчета в главата, ноо не може. Почнах едно НВД, щото съм станал... много килограми и трябва да се направи нещо по въпроса Айде лека на всички от мен, че утре трябва да стана към 9 да ида да тичам, че много топлооооооо едит: някой знае ли тоя archive.org кво прави, сигурно е някъв бот, ама... Аз до 2 успявам да събера, после почвам да полагам усилие да не се изпусна archive.org e на гугъл ботчето ... ъъъ поправка... май не е на гугъл ... абе знам ли... виж линка по-долу: web.archive.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ако щеш ми вярвай на 3тата бира почвам да залитам, може би, защото нямам тренинг Третата бира или третата чаша че тука ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Аз отново съм впит в Iplayer-а и слушам радио 1 на бибиси, почвам да развивам зависимост, просто не мога да не изслушам поне едно шоу за деня. Добре, че ги пазят на запис, щото щях да полудея без сутрешното шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Стенлиии , къде сииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Стенлиии , къде сииии Tomahawx, внимавай кво си пожелаваш, пич, че и аз имам по някой път доста кофти моменти Бях решил днес да си легна рано, но явно няма да се получи и нощта пак ще е дълга... Причините са различни от вчерашните, но резултатът ще е идентичен И всичко, защото изпитвам някакви душевни терзания, които са само в моята тъпа глава. Ще започна с малко предистория на всичко, за да стигна и до сполетелите ме терзания. Преди 2 години някъде майка ми си викна едно момиче да й помага в работата, като аз лично това момиче съм го виждал 4-5 пъти за всичкото това време. За съжаление бившата ми приятелка се оказа доста ревнива и започна да ме ревнува от въпросното момиче (без да съм й дал какъвто и да е повод). Аз пък като най-големия тиквеник се настроих изключително много срещу това момиче като дори мога да кажа и, че съм изпитвал някаква злоба. Говорил съм и лоши неща срещу нея и какво ли не. Онзи ден 2те работиха до доста късно и аз отидох да ги прибирам и както винаги това момиче се държа изключително добре и любезно с мен, винаги се е обръщала към мен с 'краси' ( казвам се Красимир за тези, които не знаят), а много малко хора ми казват така и за редките пъти, в които сме се виждали съм стигнал до извода, че е изключително контактен и добър човек. А мен ме беше срам да я погледна в очите, срам ме е и сега. Просто искам да й се извиня, без да й давам такива подробни обяснения защо и как. Искам да кажа, че съжалявам :-s От друга страна пък се чудя... нали знаете като скъсаш с някой се чудиш дали си посъпил правилно, преценяш +/- и накрая стигаш до някакво решение. Та от друга страна се чудя в какво съм се превърнал, нали уж половинките ни трябва да ни правят по-добри хора, при мен нещо не се получи Мисля, че отговорих и на темата 'защо не спите' Dunc, то една чаша може да е равна на една бира, така че зависи от размера на чашата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Щом имаш нужда да се извиниш , do it , ако тръгне да те разпитва , а ти не искаш да говориш , просто и казваш , че отвътре нещо те е бутало да се извиниш без и ти да знаеш причината (е , разбира се ти ще я знаеш , но..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Щом имаш нужда да се извиниш , do it , ако тръгне да те разпитва , а ти не искаш да говориш , просто и казваш , че отвътре нещо те е бутало да се извиниш без и ти да знаеш причината (е , разбира се ти ще я знаеш , но..) Всичко хубаво, но има 1-2 проблема, които хич не са за пренебрегване 1. Вече не работи при майка, а ходи супер инцидентно, когато нещата са много на зор. 2. трябва да остана насаме с нея, щото наистина ще се получи много тъпо да й се извиня пред други хора, а да не знае закво й се извинявам. Сега ми се иска да сложа 30-40лв. бензин в колата и да се пробвам да убия всичките 115 коня под капака. Един приятел така заради едно момиче направи едно e30 на баница и го продаде за 900лв, ама то неговото беше от любов бтв цс играеш ли? edit: чудя се с кво да ви поздравя тая вечер... ето това ми се струва добро 03 Metallica S&M - Nothing Else Matters.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Всичко хубаво, но има 1-2 проблема, които хич не са за пренебрегване 1. Вече не работи при майка, а ходи супер инцидентно, когато нещата са много на зор. 2. трябва да остана насаме с нея, щото наистина ще се получи много тъпо да й се извиня пред други хора, а да не знае закво й се извинявам. Сега ми се иска да сложа 30-40лв. бензин в колата и да се пробвам да убия всичките 115 коня под капака. Един приятел така заради едно момиче направи едно e30 на баница и го продаде за 900лв, ама то неговото беше от любов бтв цс играеш ли? Преди доста , от близо 2 години не съм барал цс , но може пак да се заформи нещо Иначе кво да ти кажа човече , не може да е работила при майка ти и тя да няма адрес , телефон.. сещаш се.Плюс тва всеки размазва нещо от любов , аз си размазвам дясната ръка , ама 900 кинта не мога да и изкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Цъка ми се нещо мулти и само за цс се сетих Някоя стратегия не е лошо, ама освен FM и Star craft друго не вдявам Ще трябва другата седмица пак да преслушам тея от БТК, че нета е много shit, откакто си пишем с теб ми се рестартира 10тина пъти модема интересно midex кога ще дойде да ни скастри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Цъка ми се нещо мулти и само за цс се сетих Някоя стратегия не е лошо, ама освен FM и Star craft друго не вдявам Ще трябва другата седмица пак да преслушам тея от БТК, че нета е много shit, откакто си пишем с теб ми се рестартира 10тина пъти модема интересно midex кога ще дойде да ни скастри Бе и мен ми се цъка нещо мулти , ма в момента имам само DMC4 и Assassin's Creed на компа.. аа да и WoW.БТК-то и на мен ми прави проблеми , в последните 30 мин 2-3 пъти ми се ресва модема.. , а в последно време му става навик и много много не ми харесва тая работа.Той Мидекса едва ли ще ни се скара , най-много да се заговори с нас.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Аз мога да предложа Сериозния Сам, че ми се стреля нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Сериозния Сам не е лоша оферта , 1 co-operate ще е добре.. може и да си намерим занимание за утре вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 ебати и мене сега една кифла ме изнерви и аз не спя , а спорът почна от няма да ви казвам ква тъпотия...... как мразим некви кифли да ми се праат на кроасани..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Злобиле , кво да ти кажа... , то няма начин да се караш с жена за нещо сериозно...иначе и аз мразим парцали да ми са прават на хавлии.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 хахахахах, злобиле, от вчера водим разговор на подобна тема, добре дошъл Tomahawx, викам да започнем с това и по-нататък да продължим със следващите части, ако се зарибим. На който му се играе е добре дошъл утре към 12:30-01:00 мисля е добре да ги почваме извънземните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Мулти на сириъс 1 + бира ще дойде мноого мноого добре Edit : Играта с балоните на злобил е нечовешка... xD Пз за всички Rammstein - Engel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Еми значи така го оставяме, утре ще я дръпна и вечерта да разцъкаме. Дано само нета е по-добре Айде взимам един душ и лягам, лека на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 И аз ще зема да легна , че изведнъж клепачите много ми натежаха.. Лека на всички и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Ееех то пък точно като се появих аз и темата се е опразнила :S карай утре вечер повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Sleep is for the weak :ph34r: . Слушам Catamenia, ама смятам да лягам скоро, не че ми се спи, одеве спах, просто се чувствам морално задължен да легна да поспя ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.