Tomahawx Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Беше кофти вечер и не ми се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Гледах малко телевизия и ся воден безмислен разговор в скайпа за занимавка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Щото имам рд и ми е някво странно.. ама след малко лягам да имам сили за утре вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Филмче с бири Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Аз в 8 трябва за работа да ставам, ама кат бистрим политика и се отнасяме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Гледам "ханкок" и млата газирано............ Верно малко се ровя и в един сайт, но нали това ми е работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Пфф спи ми се и не мога да заспя, ще прибегна към някое и друго уиски, че е доста дразнещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 бях до сега на парна баня и на сауна , чувствам се изключително добре , направо не е за вярване не бях ходил много време ама май ще си подновя традицията Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Цяла седмица не бях в града и днес следобед се върнах. Да се видя с майка ми баба ми , жена ми. Да вечерям да гледаме едно филмче с жена ми и то хоп стана 2 през ноща. И сега се ровичкам из форума и нет пространството. А на всичкото отгоре смятам да си направя и едно кафе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Добро утро на всички не-спали.. а на мен - лека нощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Мм празнувах си рд-то.. нито капка сън и се обзалагам , че мога да го повторя Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Мъча се с една игра. А и не ми се спи. И мисля да си пусна да зяпам някакво филмче за преспиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Бях до късно навън и ся наваксвам загубеното време с компа и се мотам из форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Много скукаааа, няма с кой да се заядеш в тоя форум. Левскарчетата се покриха от срам и нищо не пишат Айде лека на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Не съм спал от 63 часа... не мога повече , лягам си.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Много скукаааа, няма с кой да се заядеш в тоя форум. Левскарчетата се покриха от срам и нищо не пишат Айде лека на всички Eeee чакай деееее.. ми аз? Дай с мен - само кажи че искаш - то повод ще се намери Ако искаш да се заяждаш - ето ти един интересен форум където има и интересна тема и достатъчно тъпи лековерни патки вярваши на световната конспирация, с които да се заяждаш: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=278560 Edit: пфуу явно ми се спи... цитирах не когото трябва първоначално... не е лесно да си риба ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Брутално млатене в Lineage II с брат ми!!! Чудесни постижения тази вечер и МНОГО добре изразени в цифри... Ех защо трябва да ставаме в 8.30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 djadomraz, в бг-мама да ме караш да споря просто ще ми дойде малко нагорно С жени не споря никога, просто не може да излезнеш победител По темата не спя, щото ми е топло, а на климатик не ми се иска да заспивам, че утре ще съм болен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Как мога да заспя след такъв хубав скандал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 До ся гледах телвизия пък и ми е доста жега и не мога много лесно да заспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Как мога да заспя след такъв хубав скандал... Хахахахаха, познато ми е От няколко седмици съм "ерген" и поне такива проблеми нямам (ако говориш за скандак с гаджето де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Хахахахаха, познато ми е От няколко седмици съм "ерген" и поне такива проблеми нямам (ако говориш за скандак с гаджето де) Мне е гадже , ама си на прав път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 djadomraz, в бг-мама да ме караш да споря просто ще ми дойде малко нагорно С жени не споря никога, просто не може да излезнеш победител По темата не спя, щото ми е топло, а на климатик не ми се иска да заспивам, че утре ще съм болен Хехе ама моля ти се - спора напоследък е главно между мен и още един хубосник Те взеха че още няколко човека се включиха... Въпросния човек се е хванал за една "теория на конспирацията" и как той имал достъп до не знам си каква информация и че ваксините са измежду най-вредните неща на света... абе чешем си "езиците" един вид... като че ли си нямам и аз друга работа ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Мне е гадже , ама си на прав път... Невероятно, но факт - само жена може да те изкара от равновесие до такава степен, че да се побъркаш от злоба Хехе ама моля ти се - спора напоследък е главно между мен и още един хубосник Те взеха че още няколко човека се включиха... Въпросния човек се е хванал за една "теория на конспирацията" и как той имал достъп до не знам си каква информация и че ваксините са измежду най-вредните неща на света... абе чешем си "езиците" един вид... като че ли си нямам и аз друга работа ама... Абе и аз бих поспорил с теб каква полза има от тея ваксини и дали си заслужава да се поемат дадени рискове, правейки си я. Ама някой път като се съберем на кебапчета с пържени картофки, че така ми се ядат Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Невероятно, но факт - само жена може да те изкара от равновесие до такава степен, че да се побъркаш от злоба Ама верно - както жени са ме изкарвали от равновесие никой друг не е успял... майка ми включително.... Абе и аз бих поспорил с теб каква полза има от тея ваксини и дали си заслужава да се поемат дадени рискове, правейки си я. Ама някой път като се съберем на кебапчета с пържени картофки, че така ми се ядат Аааа и бира и бира! Без бира за къде? За ваксините - каквито и да са рисковете, в миналото доста при това смъртоносни болести причиняващи епидемии в момента благодарение на ваксините има само изолирани случаи. Малко като при антивирусните - няма 100% гаранция но все пак е нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.