djadomraz Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 чета на Dreamer блога Като съде по писаното във форума и в блога , никога не бих казал че е един и същи човек А защо мислиш че е същия човек? Аз в профила му не виждам упоменат блог... всащност не спя защото пиша форум ( на php ) и честно казано, доста по-дълго ще е от колкото си го представях Преоткриваш колелото още един път. Няма ли достатъчно направени форуми вече, особено пък на PHP... Да беше на ruby или на нещо по-екзотично да разбере човек смисъла, но php... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Знаех си, че вечерното кафе не ми понася. Мамка му! Сега се налага да се лекувам с бира. Не че се оплаквам ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 На работа съм, я кажете с какво може да се запълва цяла нощ в интернет, че издивявам, като се има предвид, че не мога да свалям никви работи от интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Гледай клипчета. Чети книга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 На работа съм, я кажете с какво може да се запълва цяла нощ в интернет, че издивявам, като се има предвид, че не мога да свалям никви работи от интернет Youtube , някой сайт за флаш игрички , етц... На мен пък не ми се спи.. кво ли не правих и пак не ми се приспа , ся или ще гледам филм или ще играя нещо... с чаша кафе.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 А защо мислиш че е същия човек? Аз в профила му не виждам упоменат блог...Преоткриваш колелото още един път. Няма ли достатъчно направени форуми вече, особено пък на PHP... Да беше на ruby или на нещо по-екзотично да разбере човек смисъла, но php... ами виж началната страница http://www.wrzru.com/ и в дясно: Linkz: www.bulforum.com mirrors.evrocom.net play.evrocom.net www.vhost7.com TechBG.Com F1BG.Com DC: dc.wrzru.com:1111 dc.find-bg.com dc.data.bg:411 Foreign Torrents: thepiratebay.org mininova.org torrentspy.com torrentreactor.to demonoid.com Subtitles: subs.unacs.bg subs.sab.bz titles.box.sk Blogs: Dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Off. Затворихме Изгубеният... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Off. Затворихме Изгубеният... Брей тва чудо живо ли е още... Иначе не спим щото с гостите се състезаваме кое ще свърши първо - ние или уискито Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Как да спя,като в момента се прослушва цялата налична дискография на Металика - като подгрявка за днешния концерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 досега чаках да седна на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Еми аз .... хммм защото досега запивахме с приятели у нас ... и всичките си тръгнаха и ме оставиха сам и се чудех какво да правя и по случайност влязох в форума и видях тази тема Това достатъчно ли трябва да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Еми аз .... хммм защото досега запивахме с приятели у нас ... и всичките си тръгнаха и ме оставиха сам и се чудех какво да правя и по случайност влязох в форума и видях тази тема Това достатъчно ли трябва да е ? Не. Ама изобщо! Аз пак почнах да изпростявам защото хем бачкам до късно хем ставам рано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Защото не мога да спра да мисля за нея, а когато спя...не се получава Искрено ти завиждам за чувството, наистина е неповторимо и си заслужава! Не спя, щот не ми се спи, а на всичко отгоре и огладнях заради дядомраз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 От близо 48 часа не съм спал.. само да си догледам концерта на Disturbed и лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Искрено ти завиждам за чувството, наистина е неповторимо и си заслужава! Не спя, щот не ми се спи, а на всичко отгоре и огладнях заради дядомраз Нека ти, на мен единия от нашите филипинци постоянно ми говори за ядене - човека е перманентно гладен и мине се не мине и измести темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Четох манга до ся , мисля да хапна и да си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Супер глупава вечер. Не ходете в "Брилянтин". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Супер глупава вечер. Не ходете в "Брилянтин". Що бре? И аз бях там снощи, но не в дискотеката, а долу в градината. Много ми харесва. А горе като идеш два пъти и вече ти е все едно, ама поне го докарват на интериор - едно такова светличко, ведричко...а долу е пивко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Момци, нощта тепърва започва... Очаквайте включване към 5-6 часа xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 играхме белот и пушихме нарга Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Приятни събеседници и бира за допиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Изобщо н ми се спи и за занимавка дерзая из форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Изобщо н ми се спи и за занимавка дерзая из форума И аз така, а тъпото е, че няма и с кого да се напия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Аз пък съм се дрогирал с кафе и бачкам здраво пак по нощите. Пфу не мога да си обърна режима да ставам по-рано и да си лягам по-рано и това е... Пак в 3 ще си лягам дано не откарам и до по-късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Аз пък съм се дрогирал с кафе и бачкам здраво пак по нощите. Пфу не мога да си обърна режима да ставам по-рано и да си лягам по-рано и това е... Пак в 3 ще си лягам дано не откарам и до по-късно... Дядомраз, ти почти ще го докараш и до Pacific Standard Time както си тръгнал така. Няма да забравя какво шоу беше първите дни когато пристигнах във Ванкувър. Тези 10 часа разлика са убийствени за биологичния ти часовник. Ранния следобед клепачите почват упорито сами да ти се затварят, докато накрая не заспиш някъде и в един момент се събуждаш 2 часа през нощта (12 на обяд българско време) напълно бодър и неспособен да спиш повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.