sasho_1989 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Емона,караоке в Мармалад, Infi Dance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Поради същата причина поради, която почети всяка вечер... прекалено много кофеин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Радио 1 на Бибиси. Brilliant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 М не ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Аз пък ся се прибирам. Ама не от някой бар или дискоте , а се бяхме събрали да играем баскет и сега още не ми се е доспало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Не съм добре нещо със здравето и не мога да заспя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Понеже разглеждаме с жена ми наи разни Е38 BMW из нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 След малко излизам на кратка разходка с тривиалната цел да се полюбувам на лунната светлина и да посрещна изгрева на връх Половрак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Аниметата са идеалното занимание , когато всички останали спят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Прав си за аниметата , аз сега гледам фулметал алхемист и се радвам много , блийч го изгледах и наруто също ... сега се чидя какво да гледам още . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit_shadow Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 щото наще ги няма и за тжа нощна Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 кофеин и гадни,отрицателни мисли...и да искаш трудно ще се отървеш от тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Пия си тука някво газирано, слушам музичка и са бях зачел... кат погледнах то още малко и 3 ч. ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Не спим понеже се чудим с какви глупости да се занимаваме. Макар , че в 5 трябва да ставам за работа, но не ми се спи какво да се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Гледам филм с идеята, че ще ми се доспи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Имам рожден ден и се кефя още . . . а утре трябва да ставам в 8,за да ходя на работа,свършвам работа в 6,и 8:30 тряа да съм в заведението да си посрещам гостите Как да му се приспи на човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Имам рожден ден и се кефя още . . . а утре трябва да ставам в 8,за да ходя на работа,свършвам работа в 6,и 8:30 тряа да съм в заведението да си посрещам гостите Как да му се приспи на човек Честит ти рожден ден ! Пожелавам ти всичко най-хубаво! Аз не спя , защото досега гледах Never Back Down , доста хубаво филмче.След всичката кола , която изпих едва ли ще ми се доспи , но.. след малко ще направя опит за сън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Преглеждаме темата за вицове, и се хилим като побъркани. Маи ни е ударил тока и двамата с жена ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Зяпам филми и мисля за всичко друго , но не и за сън. Ред. Ай , лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Защото не мога да спра да мисля за нея, а когато спя...не се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Мммм, нещо като рожден ден имаше днеска. А утре ако имаме късмет на виличка в Марково... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Аз пък си играех да записвам GBA игрички на новият ми телефон , Crash Of The Titans е много яка и още не съм е тествал дали е напълно playable ... с времето ще се разбере . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Пак затворихме пъзела. Вредно е да ходим там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 щото спах от 6 до 9 и сега грам не ми се спи а утре трябва да ставам в 8 и пак ще гледам като теле в железница..... да са еба в глупака Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 чета на Dreamer блога Като съде по писаното във форума и в блога , никога не бих казал че е един и същи човек всащност не спя защото пиша форум ( на php ) и честно казано, доста по-дълго ще е от колкото си го представях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.