Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Радио 1 на Бибиси. Brilliant!

Аз пък ся се прибирам. Ама не от някой бар или дискоте , а се бяхме събрали да играем баскет и сега още не ми се е доспало :)

Не съм добре нещо със здравето и не мога да заспя..

След малко излизам на кратка разходка с тривиалната цел да се полюбувам на лунната светлина и да посрещна изгрева на връх Половрак...

Аниметата са идеалното занимание , когато всички останали спят.

Прав си за аниметата , аз сега гледам фулметал алхемист и се радвам много , блийч го изгледах и наруто също ... сега се чидя какво да гледам още .

:laughing:

Пия си тука някво газирано, слушам музичка и са бях зачел... кат погледнах то още малко и 3 ч. ще стане :D

Не спим понеже се чудим с какви глупости да се занимаваме.

Макар , че в 5 трябва да ставам за работа, но не ми се спи какво да се прави.

Имам рожден ден и се кефя още :lol: :lol: :lol: . . . а утре трябва да ставам в 8,за да ходя на работа,свършвам работа в 6,и 8:30 тряа да съм в заведението да си посрещам гостите :lol: :lol: :lol: Как да му се приспи на човек :lol:

Имам рожден ден и се кефя още :lol: :lol: :lol: . . . а утре трябва да ставам в 8,за да ходя на работа,свършвам работа в 6,и 8:30 тряа да съм в заведението да си посрещам гостите :lol: :lol: :lol: Как да му се приспи на човек :lol:

Честит ти рожден ден ! Пожелавам ти всичко най-хубаво! :)

Аз не спя , защото досега гледах Never Back Down , доста хубаво филмче.След всичката кола , която изпих едва ли ще ми се доспи , но.. след малко ще направя опит за сън. :)

Зяпам филми и мисля за всичко друго , но не и за сън.

Ред.

Ай , лягам. :)

Аз пък си играех да записвам GBA игрички на новият ми телефон , Crash Of The Titans е много яка и още не съм е тествал дали е напълно playable ... с времето ще се разбере .

:laughing:

щото спах от 6 до 9 и сега грам не ми се спи а утре трябва да ставам в 8 и пак ще гледам като теле в железница..... да са еба в глупака

чета на Dreamer блога :)

Като съде по писаното във форума и в блога , никога не бих казал че е един и същи човек :)

всащност не спя защото пиша форум ( на php ) и честно казано, доста по-дълго ще е от колкото си го представях

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...