zlobil Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 фанахме се на бас с едни приатели и правех проучване до сега . регистрирах се в 2 сайта за запознанства , в единият съм качил снимки на които съм с работни дрехи омазан или съм облечен в къщни дрехи отговориха ми 2 момичета , в другият съм качил снимки на които съм иступан , карам лъскава кола , занимавам се с лъскави работи , виждат ми се лъскавите дрънкулки и Оооо чудо спечелих баса тука 90% отговарят а другите просто не са онлайн edit : аз си знаех че ще е така ама един приятел твърдеше че били останали и нематериални жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 фанахме се на бас с едни приатели и правех проучване до сега .регистрирах се в 2 сайта за запознанства , в единият съм качил снимки на които съм с работни дрехи омазан или съм облечен в къщни дрехи отговориха ми 2 момичета , в другият съм качил снимки на които съм иступан , карам лъскава кола , занимавам се с лъскави работи , виждат ми се лъскавите дрънкулки и Оооо чудо спечелих баса тука 90% отговарят а другите просто не са онлайн Така като гледам си открил топлата вода май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Един комар ме унищожи чесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ми не спя , щото просто не мога... отново 1 куп работи върху , които да се мисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Чакам да почне покер турнира,така и така утре е събота кво ше правя до обяд друго освен да спа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Досега поливахме дипломите за средното...сега продържавам лееко с бирички у нас Шоуто е пълно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Пак пердаших лигави американчета в Live на Xbox-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Sid Meier's Civilization 4 - Beyond the Sword Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Doom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Гледах до преди малко едно филмче СУЙНИ ТОД. по скоро мюзикъл. И нещо жегата ме тормози и маи затова немога да спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Оптивам се да изгоня едни идиоти от нас... едит: успяяях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Не спя щото тотално откачих , то бива мизерни номера , ма тва вече е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Спането е за хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Хванала ме е хазартната треска и няма лягане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 досега водих разговор с трима авери за какво харесваме в женските гърди. след 19 стандартни страници лог или час и 40 минути чат стигнахме до извода: формата и че са меки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Тук се слуша една и съща песен от 2-3 часа и се води разговор за това как не ни е страх, че съученичките ни са грозни, а ни е страх за това, че почнаха да ни харесват xD. При вас как е? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Не спя щото вечерта е яка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Малее... от колко време не съм писал тука... не че спя де... Иначе сега се опитвам да си чатя с няква типка но новият телефон ме дразни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Ммм не ми се спи , но все пак след малко може да направя опит да поспя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Както знаете аз сега се събуждам с кафе пред компютъра и цигара в ръката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 май трябва да спра да пия кафе вечер......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Не спя защото имам адски много проблеми и работа Чака Събота с нетърпение да се наспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 А , на мен ми трябва повече кафе , обещал съм да преведа едни комикси , пък и субтитри ми се искаше да направя ... ще го измисля някак преди да съм заспал и ще се нагласи работата след това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Много кофти мисли ми се събраха в главата изведнъж , сега ще пробвам да заспя и да не мисля , ако не успея , цяла вечер ще седя и ще блея през прозореца/терасата евентуално.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Ми... след работа не ми се спеше... джитнах някви игрици... проклинах съдбата, за това че съм абонат на Евроком лан (за справка - темата на ГГБит) и това е общо взето (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.