Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

фанахме се на бас с едни приатели и правех проучване до сега .

регистрирах се в 2 сайта за запознанства , в единият съм качил снимки на които съм с работни дрехи омазан или съм облечен в къщни дрехи отговориха ми 2 момичета , в другият съм качил снимки на които съм иступан , карам лъскава кола , занимавам се с лъскави работи , виждат ми се лъскавите дрънкулки и Оооо чудо спечелих баса :D тука 90% отговарят а другите просто не са онлайн :P

edit : аз си знаех че ще е така ама един приятел твърдеше че били останали и нематериални жени :lol: :punk :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
фанахме се на бас с едни приатели и правех проучване до сега .

регистрирах се в 2 сайта за запознанства , в единият съм качил снимки на които съм с работни дрехи омазан или съм облечен в къщни дрехи отговориха ми 2 момичета , в другият съм качил снимки на които съм иступан , карам лъскава кола , занимавам се с лъскави работи , виждат ми се лъскавите дрънкулки и Оооо чудо спечелих баса :D тука 90% отговарят а другите просто не са онлайн :P

Така като гледам си открил топлата вода май. :lol:

Ми не спя , щото просто не мога... отново 1 куп работи върху , които да се мисли... :(

Чакам да почне покер турнира,така и така утре е събота кво ше правя до обяд друго освен да спа...

Не спя щото тотално откачих , то бива мизерни номера , ма тва вече е... :angry1

• 2 weeks later...

досега водих разговор с трима авери за какво харесваме в женските гърди. след 19 стандартни страници лог или час и 40 минути чат стигнахме до извода:

формата и че са меки

Тук се слуша една и съща песен от 2-3 часа и се води разговор за това как не ни е страх, че съученичките ни са грозни, а ни е страх за това, че почнаха да ни харесват xD.

При вас как е? xD

Не спя щото вечерта е яка.. :)

Малее... от колко време не съм писал тука... не че спя де... Иначе сега се опитвам да си чатя с няква типка но новият телефон ме дразни...

Ммм не ми се спи , но все пак след малко може да направя опит да поспя..

Както знаете аз сега се събуждам с кафе пред компютъра и цигара в ръката .

:laughing:

Не спя защото имам адски много проблеми и работа :(

Чака Събота с нетърпение да се наспя :wacko:

А , на мен ми трябва повече кафе , обещал съм да преведа едни комикси , пък и субтитри ми се искаше да направя ... ще го измисля някак преди да съм заспал и ще се нагласи работата след това .

:laughing:

Много кофти мисли ми се събраха в главата изведнъж , сега ще пробвам да заспя и да не мисля , ако не успея , цяла вечер ще седя и ще блея през прозореца/терасата евентуално..

Ми... след работа не ми се спеше... джитнах някви игрици... проклинах съдбата, за това че съм абонат на Евроком лан (за справка - темата на ГГБит) и това е общо взето (:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...