Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

И точно на най-интересната част от мача стрийм-а ще изчезне... Няма да си лягам.. така или иначе след час и малко тряа ставам за даскало..

Днеска (вече вчера) се разделихме с приятелката ми след 3 годишна дружба и ми е леко криво, та до ся се въртях в леглото и реших да стана да драсна някой ред по тоя повод да си излея мъката :wacko:

Свалям филми още .

Някой да каже добро аниме или сериал за да гледам нещо ?

Голяма скука ме избива тези дни .

п.п. Не знам защо не ми се спи .

:laughing:

Днеска (вече вчера) се разделихме с приятелката ми след 3 годишна дружба и ми е леко криво, та до ся се въртях в леглото и реших да стана да драсна някой ред по тоя повод да си излея мъката :wacko:

И аз бях така две три седмици... не е айляк. Аз пък си стягах багажа и се забавлявах пък Shade(Димитер) ми пречеше... :devil

И аз бях така две три седмици... не е айляк. Аз пък си стягах багажа и се забавлявах пък Shade(Димитер) ми пречеше... :devil

Поздрави на Шейд-а, че отдавна не съм го виждал... :punk

А пък аз изтеглих мануала на камерката, дето ще я носиш и досега четох....btw, много ми е забавно да чета ръководства...така е от години, не знам защо...и вече мога да ги чета без никакъв проблем не само на английски и руски,но и на немски...че и даже малко на италиански, испански и френски....само китайският още ми се опъва...ама и него ще го преборя някой ден... :rolleyes:

Поздрави на Шейд-а, че отдавна не съм го виждал... :punk

А пък аз изтеглих мануала на камерката, дето ще я носиш и досега четох....btw, много ми е забавно да чета ръководства...така е от години, не знам защо...и вече мога да ги чета без никакъв проблем не само на английски и руски,но и на немски...че и даже малко на италиански, испански и френски....само китайският още ми се опъва...ама и него ще го преборя някой ден... :rolleyes:

Аз мануалите ги чета в кенефа... Казах му тай каза първо "Хуу.", после каза "Мерси"... трагедия. :) Ся пийваме винце с него и той е зает да ми преебава лаптопа... Утре ако съм късметлия и не ми отложат полета нещо летииим.

Странни мисли ми вият из главата и целият съм вир вода , не се знае защо ... просто днес ми е откачена вечер или не съм наред нещо .

Чудя се дали да не взема да си легна.. или да гледам анимета.. или да пукам някоя цъкалка.. ем , ще си гледам аниметата. :)

Чакам да почне волейбола от 3 :wacko:

Кой играе ?

Аз до сега се зарибявах с едни видео туториали на 3D Buzz.com

Поработвам и се чудя кое по-точно да правя, да работя, да уча или да си правя проекта, имам около 36 часа да свърша 4 важни работи като всяко от тях иска мин. 3 часа да не кажа 5 :(

не знам дали ще се спи, но поне сърцето се успокои след 3 фрапета :ph34r:

Аз пък най-безцелно си цъкам в сайта на суетата.. Ооо да, цел има - да наредим тъпите софиянки!! :lol:

едит: то в тая жега спане няма.. пфффффф защо ли свърши зимата..

малко съм НЕтНеграмотен, ама кой е сайта на суетата , сладур ли кой ?

малко съм НЕтНеграмотен, ама кой е сайта на суетата , сладур ли кой ?

флиртче точка ком! иначе като ги подхванеш и сладур, и импулс, и не знам си кво вече.. всичките един дол дренки - простотия простотия и пак простотия.. :lol: ама като не му се спи на човек, кво да прави..

флиртче точка ком! иначе като ги подхванеш и сладур, и импулс, и не знам си кво вече.. всичките един дол дренки - простотия простотия и пак простотия.. :lol: ама като не му се спи на човек, кво да прави..

И като видя под някое селско женско бичме , надпис от сорта на "Кучка съм и кво ?" и ми идва да отрежа кабела на нета :bgrin:

И като видя под някое селско женско бичме , надпис от сорта на "Кучка съм и кво ?" и ми идва да отрежа кабела на нета :bgrin:

Кучка съм и кво? МИ ТЪПА СИ, КВО? :lol: Казвам ти, тва е идеалното място за убиване на време и отрицателни емоции.. Аз имам чувството, че ида ли в Шопландия и на всеки 2-3 метра някоя патка ще ме псува :laughing:

Не спя понеже имам работа и ставам преди час. След малко трябва да поема на път, че да мога да се оправя по навреме.

Не че не ми се спу ужасно де :D ама това е. Работата изисква жертви.

Гледам анимаций и пуша цигари с кафето ... нищо , че е 3 часа през нощта , но трябва да избия времето , иначе не ми се спи изобщо , а няма какво да правя като всички други спят вече .

Тъй като знаех, че днес цял ден и особено през нощта ме чака непрекъсната работа...вчера минах през "Сани"-то и накупих за 50 лв. от всички възможни енергийни напитки дето имаше...редбул, питбул, шарк и всякакви други псета и гадини...денят го изкарах и преминах на нощна...Да, ама нещо много бързо си свърших нощната работа и в момента в кошчето ми има десетина тенекии от енергетиците, което прави около 2-3 литра - сега вместо да си легна, май пак ще седя до 8 сутринта, щото хич...ама хич не ми се спи... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...