Midex Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 ...чакам да стане 4 часа... Аз пък не чакам нищо и се чудя защо още не си лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 И точно на най-интересната част от мача стрийм-а ще изчезне... Няма да си лягам.. така или иначе след час и малко тряа ставам за даскало.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Night dubstep ableton mixing подготвям лошото миксче... comming soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Кефя се тихичко на трета чаша уиски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Уча по фармацевтична химия от 3 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Днеска (вече вчера) се разделихме с приятелката ми след 3 годишна дружба и ми е леко криво, та до ся се въртях в леглото и реших да стана да драсна някой ред по тоя повод да си излея мъката Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Свалям филми още . Някой да каже добро аниме или сериал за да гледам нещо ? Голяма скука ме избива тези дни . п.п. Не знам защо не ми се спи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Днеска (вече вчера) се разделихме с приятелката ми след 3 годишна дружба и ми е леко криво, та до ся се въртях в леглото и реших да стана да драсна някой ред по тоя повод да си излея мъката И аз бях така две три седмици... не е айляк. Аз пък си стягах багажа и се забавлявах пък Shade(Димитер) ми пречеше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 И аз бях така две три седмици... не е айляк. Аз пък си стягах багажа и се забавлявах пък Shade(Димитер) ми пречеше... Поздрави на Шейд-а, че отдавна не съм го виждал... А пък аз изтеглих мануала на камерката, дето ще я носиш и досега четох....btw, много ми е забавно да чета ръководства...така е от години, не знам защо...и вече мога да ги чета без никакъв проблем не само на английски и руски,но и на немски...че и даже малко на италиански, испански и френски....само китайският още ми се опъва...ама и него ще го преборя някой ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 А SPELLHOWLER IS EMERGING.... Lineage до откат - знаех си че това кафе днес ще ме държи до сабаля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Поздрави на Шейд-а, че отдавна не съм го виждал... А пък аз изтеглих мануала на камерката, дето ще я носиш и досега четох....btw, много ми е забавно да чета ръководства...така е от години, не знам защо...и вече мога да ги чета без никакъв проблем не само на английски и руски,но и на немски...че и даже малко на италиански, испански и френски....само китайският още ми се опъва...ама и него ще го преборя някой ден... Аз мануалите ги чета в кенефа... Казах му тай каза първо "Хуу.", после каза "Мерси"... трагедия. Ся пийваме винце с него и той е зает да ми преебава лаптопа... Утре ако съм късметлия и не ми отложат полета нещо летииим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Странни мисли ми вият из главата и целият съм вир вода , не се знае защо ... просто днес ми е откачена вечер или не съм наред нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Чудя се дали да не взема да си легна.. или да гледам анимета.. или да пукам някоя цъкалка.. ем , ще си гледам аниметата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Чакам да почне волейбола от 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Чакам да почне волейбола от 3 Кой играе ? Аз до сега се зарибявах с едни видео туториали на 3D Buzz.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Xciter и Shade се прибраха от странство...допреди малко бях с тях, а те останаха да си купонясват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Поработвам и се чудя кое по-точно да правя, да работя, да уча или да си правя проекта, имам около 36 часа да свърша 4 важни работи като всяко от тях иска мин. 3 часа да не кажа 5 не знам дали ще се спи, но поне сърцето се успокои след 3 фрапета :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Аз пък най-безцелно си цъкам в сайта на суетата.. Ооо да, цел има - да наредим тъпите софиянки!! едит: то в тая жега спане няма.. пфффффф защо ли свърши зимата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 малко съм НЕтНеграмотен, ама кой е сайта на суетата , сладур ли кой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 малко съм НЕтНеграмотен, ама кой е сайта на суетата , сладур ли кой ? флиртче точка ком! иначе като ги подхванеш и сладур, и импулс, и не знам си кво вече.. всичките един дол дренки - простотия простотия и пак простотия.. ама като не му се спи на човек, кво да прави.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 флиртче точка ком! иначе като ги подхванеш и сладур, и импулс, и не знам си кво вече.. всичките един дол дренки - простотия простотия и пак простотия.. ама като не му се спи на човек, кво да прави.. И като видя под някое селско женско бичме , надпис от сорта на "Кучка съм и кво ?" и ми идва да отрежа кабела на нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 И като видя под някое селско женско бичме , надпис от сорта на "Кучка съм и кво ?" и ми идва да отрежа кабела на нета Кучка съм и кво? МИ ТЪПА СИ, КВО? Казвам ти, тва е идеалното място за убиване на време и отрицателни емоции.. Аз имам чувството, че ида ли в Шопландия и на всеки 2-3 метра някоя патка ще ме псува Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Не спя понеже имам работа и ставам преди час. След малко трябва да поема на път, че да мога да се оправя по навреме. Не че не ми се спу ужасно де ама това е. Работата изисква жертви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Гледам анимаций и пуша цигари с кафето ... нищо , че е 3 часа през нощта , но трябва да избия времето , иначе не ми се спи изобщо , а няма какво да правя като всички други спят вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Тъй като знаех, че днес цял ден и особено през нощта ме чака непрекъсната работа...вчера минах през "Сани"-то и накупих за 50 лв. от всички възможни енергийни напитки дето имаше...редбул, питбул, шарк и всякакви други псета и гадини...денят го изкарах и преминах на нощна...Да, ама нещо много бързо си свърших нощната работа и в момента в кошчето ми има десетина тенекии от енергетиците, което прави около 2-3 литра - сега вместо да си легна, май пак ще седя до 8 сутринта, щото хич...ама хич не ми се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.