RaptoR Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Не спя, защото на R_a_p_t_o_R му е дошла музата да издири всички теми за затваряне и да пусне за всяка рапорт. ...само не се обръщай с лично име към мен в рапортите, защото не знаеш кой ще го чете. Хахахаха. Не стига че услуга му правиш ми и критикува Знам че може всеки друг да ги прочете, но това няма значение, освен това знам по кое време колко е шанса някой друг освен тебе да ги види И тия изскочиха само в търсене на монитори за продан и само от 12-14 страници теми, представи си да се заровя като прасе да търся повечко неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Хахахаха. Не стига че услуга му правиш ми и критикува Знам че може всеки друг да ги прочете, но това няма значение, освен това знам по кое време колко е шанса някой друг освен тебе да ги види И тия изскочиха само в търсене на монитори за продан и само от 12-14 страници теми, представи си да се заровя като прасе да търся повечко неща Когато пускаш репорт той се появява във вид на ЛС при всеки един модератор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Не спя, защото на R_a_p_t_o_R му е дошла музата да издири всички теми за затваряне и да пусне за всяка рапорт. ...само не се обръщай с лично име към мен в рапортите, защото не знаеш кой ще го чете. Ах гадът му мръсен. долен неден! Е чак сега разбирам вече защо Midex не може да заспи, ми защото R_a_p_t_o_R го тормозел. R_a_p_t_o_R-e, засрами се :P Сега за компенсация мисля че поне 1 хайнекен трябва да му занесеш :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Ах гадът му мръсен. долен неден! Е чак сега разбирам вече защо Midex не може да заспи, ми защото R_a_p_t_o_R го тормозел. R_a_p_t_o_R-e, засрами се :P Сега за компенсация мисля че поне 1 хайнекен трябва да му занесеш :P Един такъв: или такъв: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Щото празнувам Ч.Р.Д.После минете да черпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Имам нещо като обичай-всяка петъчна нощ преди да легна към 12 -12.30 преглеждам пресата като прочитам новия петъчен "Стандарт" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Не ми се спи , а и сме заформили готин разговор с 1 братле от София Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Не ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Тоя пуст Скайп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Грр, ще убия някой. Компа не иска да разбере, че не искам да имам само един терабайтов партишън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Грр, ще убия някой. Компа не иска да разбере, че не искам да имам само един терабайтов партишън! Тъй тъй... и аз искам 7-8 такива терабайтови партишъна ама и моя не слуша и не ще да пусне малко фандък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Апффф тъпите съседи отгоре постоянно тропат и то по никое време е как да спиш .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 A моите кофти навици и при най-добро желание пак режима почна да се измества към по-големите часове... пфуууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Тъй тъй... и аз искам 7-8 такива терабайтови партишъна ама и моя не слуша и не ще да пусне малко фандък Идеята е че gparted няма видимо желание да направи това което искам. Пък и сравнително късно разбрах, че гръб не може да се инсталира на raid 0 масив... lilo също. Добре че си имам външно хардче и лаптоп(работещи) че щях да изкъртя шибания компютър. А днеска с такава любов го сглобих обратно в кутията.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 На изпит съм от 7:30, ставам одеве без да ме е събудила алармата на телефона, гледам 6:45. Оправям се бързо, тръгвам...после гледам часовника в колата 6:00 От много зор 1 час по рано съм станал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Този пуст Емил Димитров... Всички други подмятания са безсрамни закачки Той Пламен си знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Скайп и музика.. за кво ми е сън , а и хич не ми се ляга като знам колко много трябва да уча утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Гледам FRIENDS по Foxlife. А и съм дежурен и си имам и доста работа тази нощ, която трябва да свърша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Този пуст Емил Димитров...Всички други подмятания са безсрамни закачки Той Пламен си знае Абе не знам аз какво си зная, но вече започвам да те мразя....толкова обичах млечна салата "Кенар" (и в момента дори имам една преполовена в хладилника)...но след разказите ти последната вечер за "добавянето на протеините" и др. "полезни хранителни съставки"....вече не мога да вкуся каквато и да е млечна салата... Уважаеми съфорумци...не ходете на срещи, където присъства Виден - ще ви откаже да ядете всякакви малотрайни колбаси, лютеница, дюнери и всичко останало освен бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Преди малко гледах The bank job...сеха се чудя кое друго филмче да гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Аз пък до ся вкарвах некви щуротии в главата на един пич по повод един разговор с бившата му.. Не е истина как се палят хората в 3 вечерта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Развършахме EXIT. До преди малко се раздавахме to the MAX!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Пффф и аз се раздавах до сега... Първо плазма... Дотъпя.... Балтазар нищо не пусна... Викам бахти хаус-а ай в енджой... Малко по-добре беше... Айляк до сега, едно студено душче и всичко е ток... Айде лека, че утре се работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Не ми се спи , чакам да стане 4 часа и да гледам мача , в който евентуално ще дигнем купата : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.