Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Не спя, защото на R_a_p_t_o_R му е дошла музата да издири всички теми за затваряне и да пусне за всяка рапорт. :bgrin: ...само не се обръщай с лично име към мен в рапортите, защото не знаеш кой ще го чете. :P

Хахахаха. Не стига че услуга му правиш ми и критикува :laughing: Знам че може всеки друг да ги прочете, но това няма значение, освен това знам по кое време колко е шанса някой друг освен тебе да ги види :bgrin: И тия изскочиха само в търсене на монитори за продан и само от 12-14 страници теми, представи си да се заровя като прасе да търся повечко неща :devil

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Хахахаха. Не стига че услуга му правиш ми и критикува :laughing: Знам че може всеки друг да ги прочете, но това няма значение, освен това знам по кое време колко е шанса някой друг освен тебе да ги види :bgrin: И тия изскочиха само в търсене на монитори за продан и само от 12-14 страници теми, представи си да се заровя като прасе да търся повечко неща :devil

Когато пускаш репорт той се появява във вид на ЛС при всеки един модератор.

Не спя, защото на R_a_p_t_o_R му е дошла музата да издири всички теми за затваряне и да пусне за всяка рапорт. :bgrin: ...само не се обръщай с лично име към мен в рапортите, защото не знаеш кой ще го чете. :P

Ах гадът му мръсен. долен неден! :) Е чак сега разбирам вече защо Midex не може да заспи, ми защото R_a_p_t_o_R го тормозел.

R_a_p_t_o_R-e, засрами се :P :P :P Сега за компенсация мисля че поне 1 хайнекен трябва да му занесеш :P :P :P

Ах гадът му мръсен. долен неден! :) Е чак сега разбирам вече защо Midex не може да заспи, ми защото R_a_p_t_o_R го тормозел.

R_a_p_t_o_R-e, засрами се :P :P :P Сега за компенсация мисля че поне 1 хайнекен трябва да му занесеш :P :P :P

Един такъв:

Heineken%20DraughtKeg2.jpg

или такъв:

heineken.jpg

Имам нещо като обичай-всяка петъчна нощ преди да легна към 12 -12.30 преглеждам пресата като прочитам новия петъчен "Стандарт"

Не ми се спи , а и сме заформили готин разговор с 1 братле от София :)

Грр, ще убия някой. Компа не иска да разбере, че не искам да имам само един терабайтов партишън!

Грр, ще убия някой. Компа не иска да разбере, че не искам да имам само един терабайтов партишън!

Тъй тъй... и аз искам 7-8 такива терабайтови партишъна ама и моя не слуша и не ще да пусне малко фандък :)

Тъй тъй... и аз искам 7-8 такива терабайтови партишъна ама и моя не слуша и не ще да пусне малко фандък :)

Идеята е че gparted няма видимо желание да направи това което искам. Пък и сравнително късно разбрах, че гръб не може да се инсталира на raid 0 масив... lilo също. Добре че си имам външно хардче и лаптоп(работещи) че щях да изкъртя шибания компютър. А днеска с такава любов го сглобих обратно в кутията.... :angry1

На изпит съм от 7:30, ставам одеве без да ме е събудила алармата на телефона, гледам 6:45. Оправям се бързо, тръгвам...после гледам часовника в колата 6:00 :blink: От много зор 1 час по рано съм станал :)

Скайп и музика.. за кво ми е сън , а и хич не ми се ляга като знам колко много трябва да уча утре... :(

Този пуст Емил Димитров...

Всички други подмятания са безсрамни закачки :devil

Той Пламен си знае

Абе не знам аз какво си зная, но вече започвам да те мразя....толкова обичах млечна салата "Кенар" (и в момента дори имам една преполовена в хладилника)...но след разказите ти последната вечер за "добавянето на протеините" и др. "полезни хранителни съставки"....вече не мога да вкуся каквато и да е млечна салата... :woot

Уважаеми съфорумци...не ходете на срещи, където присъства Виден - ще ви откаже да ядете всякакви малотрайни колбаси, лютеница, дюнери и всичко останало освен бира. :lol:

Аз пък до ся вкарвах некви щуротии в главата на един пич по повод един разговор с бившата му.. Не е истина как се палят хората в 3 вечерта.. :lol:

Пффф и аз се раздавах до сега... Първо плазма... Дотъпя.... Балтазар нищо не пусна...

Викам бахти хаус-а ай в енджой... Малко по-добре беше... Айляк до сега, едно студено душче и всичко е ток...

Айде лека, че утре се работи :D

Не ми се спи , чакам да стане 4 часа и да гледам мача , в който евентуално ще дигнем купата :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...