netrootbg Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Ц. Тия до ВСИ-то са денонощно там Аз точно за тях писах. Явно са го променили. Аз не спя понеже съм нощна смяна. Това че съм на работа не пречи да спя, даже е препоръчително да се спи. Като спиш и минава супер бързо времето. Следват ми 4 почивни дни. За да ги избутам и тях по - бързо ще спя . Edit: Забелязвате ли колко много пъти съм споменал думата "спя". Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 да живеят нощните смяни. Особено когато имаш адски много работа (както винаги) и единствената почивка е 15 минути седнал да издрънкаш една кола/кафе. Ехххх защо не успях да спя днес ама е весело де едит: Ванчо, любов моя, за мен един сладолед с малки картофки и чийсбургер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Клоуна, клоуна... ...тайфата знае какво имам предвид. Дори имам документирани двете възможно пози... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Мммм... Биг Мак меню... Олекнах 6 леа за глупости. Ама пусту.. Мерак ми е. @Мидекс, там нямаше клоун. @дедмороз, пилешко не успях да взема.. Ама носа 1 сопа... @нетроот, спи чадо, спи. Полезно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 @Мидекс, там нямаше клоун. Абе ако трябва за теб ще докараме един...да му се порадваш и да го 'уважиш'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 @нетроот, спи чадо, спи. Полезно е. Наистина ми се приспа. Ще заемам великата поза от 3 стола наредени един до друг. До толкова се свиква, че спира да ти прави впечатление дали си в креват или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Не се ли схващаш бе човек? Аз на дивана като спя и ми се извива главата и после вратът ми е хванат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Нали не спите в/у клавиатурата... Пак е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Не се ли схващаш бе човек? Аз на дивана като спя и ми се извива главата и после вратът ми е хванат... Столовете съм ги подбрал да са еднакви. Височината им е една и съща и става доста равно. Свиква се. Първия път ми беше гадно, след това не. Зора какво ли не прави. Имам и дюшек, който е предназначен точно за креват. Мързи ме да го надувам. Така със столовите е по - добре. Да не говорим че ако някой реши да дойде мога за 10 секунди да приведа офиса в нормалния му вид. С дюшека това няма как да стане. Трябват му няколко минути за да спадне. Ще ви разкажа за един случай на заспиване върху клавиатура. Действащото лице е R_a_p_t_o_R . Случаят беше преди 3-4 години. Тогава все още IRC каналът на форума беше доста посещаван. В един момент Раптор започна да пише непрекъснато О-та. Примерно 3-4 реда и изпраща. Така непрекъснато. Наложи се да го махна от канала. След няколко часа човекът се събуди и каза че просто е заспал на клавиатурата. Явно беше нацелил О-то по някакъв специален начин. Все пак бутона се намира почти в центъра на клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Piroman веднъж разправяше, че прибирали някъв тип след тежък запой. Качили го до тях и го попитали дали може да си отключи. Казал "да" и го остайли и отишли пак да пият. На сутринта отиват да го видят как е. Звънят, отсреща се чува как се отключва 1вата врата и се чува тропот. Нащо момче, отключило 1вата врата, затворило я и заспало облегнат на другата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Понеже не съм спал цяла нощ, защото имах работа. Иначе смятам след два часа като се прибера да си поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Още гледам Nip-tuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 От нерви спи ли се.. и то големи нерви , чак нямам думи вече.. П.П. Post 2k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Ам, японците правят доста извратени филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Цяла нощ се мъча да намеря работещ начин за теглене от 'рапидшеър' като не чакам по 1 час между 2 файла и нямаааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Първо съм на работа, И второ гледам мача Портогалия Турция, пия си бирата и затова не спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Чета worklog-ове на модъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Неделя беше - ден за спорт. Играхме Белот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 @artilerist, да ти имам работата (не че мойта е по-различна понякога... ) @sandman, да ти имам спорта... ...едно време и аз го играех доста, сега - само на компа, щото няма сериозна тройка... @Xciter, да не ми забравиш камерата (и батериите...ако дойдат докато тръгнеш). А аз не спя, защото уж работя...или поне имам голямото желание да свърша малко работа, но за последните 8 часа съм свършил работа, която ако се стегна мога да я свърша за половин час.....пусти мъъързелллл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 night dubstep producing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Тъп комп. Сега за наказания стои без кутия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Първо по задължение. И второ защото не ми се спи. И ще отскоча до магазина за още бира та да мине по леко дежурството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 пусти мъъързелллл... Огромно количество велики решения са били взети благодарение на мързела! Аз не спя понеже изведнъж ми разпоредиха да направя едни етикети. Аз от едно 5 години не съм се занимавал с Фотошоп, сугрно 6-7 с Корел и ми бръмна главата вече. Тържествено си сипнах винце с маслинки за мезе след 3 часа припомняне и разгадаване на нови версии и теглих една звучна псувня, затваряйки и двете апликации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Не спя, защото на R_a_p_t_o_R му е дошла музата да издири всички теми за затваряне и да пусне за всяка рапорт. ...само не се обръщай с лично име към мен в рапортите, защото не знаеш кой ще го чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.