Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Ц. Тия до ВСИ-то са денонощно там

Аз точно за тях писах. Явно са го променили.

Аз не спя понеже съм нощна смяна. Това че съм на работа не пречи да спя, даже е препоръчително да се спи. Като спиш и минава супер бързо времето. Следват ми 4 почивни дни. За да ги избутам и тях по - бързо ще спя :).

Edit:

Забелязвате ли колко много пъти съм споменал думата "спя".

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

да живеят нощните смяни. Особено когато имаш адски много работа (както винаги) и единствената почивка е 15 минути седнал да издрънкаш една кола/кафе. Ехххх защо не успях да спя днес :) ама е весело де :)

едит: Ванчо, любов моя, за мен един сладолед с малки картофки и чийсбургер :P

Клоуна, клоуна... :bgrin: ...тайфата знае какво имам предвид. :lol:

Дори имам документирани двете възможно пози...

Мммм... Биг Мак меню... Олекнах 6 леа за глупости. :) Ама пусту.. Мерак ми е. :)

@Мидекс, там нямаше клоун. :(

@дедмороз, пилешко не успях да взема.. Ама носа 1 сопа...

@нетроот, спи чадо, спи. Полезно е. :)

@нетроот, спи чадо, спи. Полезно е. :)

Наистина ми се приспа. Ще заемам великата поза от 3 стола наредени един до друг. До толкова се свиква, че спира да ти прави впечатление дали си в креват или не.

Не се ли схващаш бе човек? Аз на дивана като спя и ми се извива главата и после вратът ми е хванат...

Столовете съм ги подбрал да са еднакви. Височината им е една и съща и става доста равно. Свиква се. Първия път ми беше гадно, след това не. Зора какво ли не прави. Имам и дюшек, който е предназначен точно за креват. Мързи ме да го надувам. Така със столовите е по - добре. Да не говорим че ако някой реши да дойде мога за 10 секунди да приведа офиса в нормалния му вид. С дюшека това няма как да стане. Трябват му няколко минути за да спадне.

Ще ви разкажа за един случай на заспиване върху клавиатура. Действащото лице е R_a_p_t_o_R :lol:. Случаят беше преди 3-4 години. Тогава все още IRC каналът на форума беше доста посещаван. В един момент Раптор започна да пише непрекъснато О-та. Примерно 3-4 реда и изпраща. Така непрекъснато. Наложи се да го махна от канала. След няколко часа човекът се събуди и каза че просто е заспал на клавиатурата. Явно беше нацелил О-то по някакъв специален начин. Все пак бутона се намира почти в центъра на клавиатурата.

Piroman веднъж разправяше, че прибирали някъв тип след тежък запой. Качили го до тях и го попитали дали може да си отключи. Казал "да" и го остайли и отишли пак да пият. На сутринта отиват да го видят как е. Звънят, отсреща се чува как се отключва 1вата врата и се чува тропот. Нащо момче, отключило 1вата врата, затворило я и заспало облегнат на другата...

От нерви спи ли се.. и то големи нерви , чак нямам думи вече..

П.П. Post 2k.

Цяла нощ се мъча да намеря работещ начин за теглене от 'рапидшеър' като не чакам по 1 час между 2 файла и нямаааа... ;)

@artilerist, да ти имам работата :tongue (не че мойта е по-различна понякога... :P )

@sandman, да ти имам спорта... :laughing: ...едно време и аз го играех доста, сега - само на компа, щото няма сериозна тройка... ;)

@Xciter, да не ми забравиш камерата (и батериите...ако дойдат докато тръгнеш). :rolleyes:

А аз не спя, защото уж работя...или поне имам голямото желание да свърша малко работа, но за последните 8 часа съм свършил работа, която ако се стегна мога да я свърша за половин час.....пусти мъъързелллл... :woot

пусти мъъързелллл... :woot

Огромно количество велики решения са били взети благодарение на мързела! :devil

Аз не спя понеже изведнъж ми разпоредиха да направя едни етикети. Аз от едно 5 години не съм се занимавал с Фотошоп, сугрно 6-7 с Корел и ми бръмна главата вече. Тържествено си сипнах винце с маслинки за мезе след 3 часа припомняне и разгадаване на нови версии и теглих една звучна псувня, затваряйки и двете апликации. :punk

Не спя, защото на R_a_p_t_o_R му е дошла музата да издири всички теми за затваряне и да пусне за всяка рапорт. :bgrin: ...само не се обръщай с лично име към мен в рапортите, защото не знаеш кой ще го чете. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...