Xciter Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Кой ме би по главата да взимам полет в 6.30 сутринта...идиоте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Не спя защото играех до преди малко баскет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Понеже съм дежурен. А по правилник нямам това право докато ми изтече дежурството. Но иначе си имам доста голямо легло в кабинета ми, и честно казано рядко пропускам да поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Понеже ми е ужасно да заспивам сама в цяла празна сграда. Иначе легла - бол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Кой ме би по главата да взимам полет в 6.30 сутринта...идиоте...Спокойно...като кацнеш ще си палнеш една да се успокоиш...най-легално...нали летиш за Холандия... Понеже ми е ужасно да заспивам сама в цяла празна сграда. Иначе легла - бол Да не са те зарязали роднините...или просто си дежурна някъде... ...празната сграда от друга страна си има предимствата - няма кой да ти пречи, да ти шуми например, а ти от своя страна може да си вдигаш шум по всяко време без да пречиш на никого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Ами аз седя до по-късничко така щото цъкам травиан и ми е интересно кво ше стане след 13минути и така П.П. аз така обикновенно си лягам в по 2-3 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Нещо не ми се спи.. може би ще изгледам някой филм или аниме и ще си легна , но все още не ми се спи и няма да ставам от компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Да не са те зарязали роднините...или просто си дежурна някъде... ...празната сграда от друга страна си има предимствата - няма кой да ти пречи, да ти шуми например, а ти от своя страна може да си вдигаш шум по всяко време без да пречиш на никого. И вдигането на шум, когато ти скимне, в един момент омръзва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 И вдигането на шум, когато ти скимне, в един момент омръзва. Да бе...кажи го на сина ми....24 часа нон-стоп...като се събуди слага слушалките и излиза...вечерта като се прибере, маха ги и пуска тонколоните и така - до сутринта, вкл. и докато спи...сутринта пак слага слушалките и затваря цикъла....без да се обиждат останалите на неговата възраст, ама нещо му има на това поколение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Да бе...кажи го на сина ми....24 часа нон-стоп...като се събуди слага слушалките и излиза...вечерта като се прибере, маха ги и пуска тонколоните и така - до сутринта, вкл. и докато спи...сутринта пак слага слушалките и затваря цикъла....без да се обиждат останалите на неговата възраст, ама нещо му има на това поколение... Аз съм същия , без музика не мога Айде лека от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 tweaking bass bus-a отново... не мога да я усетя енергията в баса и тва си е трябва ми динамика! LOUDNESS WAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ами значи ти трябва нов бас...логично е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ами значи ти трябва нов бас...логично е. Мдам... просто бях длъжен да изтискам максимума от текущата kickdrum/subbass/sidechain конфугурация преди да реша да ги сменя за пореден път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Напуках се с Space кексче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Не спя защото гледах http://video.google.com/videosearch?q=the+...mp;sitesearch=# увлекателно и изпълващо ме с надежда за един по-добър свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Не спя защото до сега си говорех с един прекрасен и умен човек ( много красива жена ) и сега ме чака един проект за довършване , тъкмо си направих поредното кафенце и ще започвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Досега се рових из разни сайтове за Lineage...чудя се дали да си лягам или да поцъкам още малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 приключих с портването на 1/8-ма от 1 проект. сега се чудя да се прибирам ли или да си хвана рейса към 6:00 и да се пиша зомби утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Не спя понеже съм на края на дежурството си и няма как, а имах и доста работа тази нощ. Като иначе от далеч се вижда, че направо си спя прав. Направо съм жив труп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Отиам до Макдоналдс... Някой иска ли нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Отиам до Макдоналдс... Някой иска ли нещо? Те не работят ли до 23 часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 (Изскачайки от гардероба полугол): За нас една пилешка салата и 2 пилешки сандвича Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 тишина и спокойствие. само вентилаторите на компа вият като лагерите на развързана циганска талига изтървана по стръмен наклон... перфектна работна обстановка. успявам да си свърша пповече работа за 3 часа отколкото за 3 дена в офиса. за кво ми е да спя? да спят бедните Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Те не работят ли до 23 часа? Ц. Тия до ВСИ-то са денонощно там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Отиам до Макдоналдс... Някой иска ли нещо? Клоуна, клоуна... ...тайфата знае какво имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.