Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Понеже съм дежурен. А по правилник нямам това право докато ми изтече дежурството.

Но иначе си имам доста голямо легло в кабинета ми, и честно казано рядко пропускам да поспя. :lol:

Кой ме би по главата да взимам полет в 6.30 сутринта...идиоте...
Спокойно...като кацнеш ще си палнеш една да се успокоиш...най-легално...нали летиш за Холандия... :devil
Понеже ми е ужасно да заспивам сама в цяла празна сграда. Иначе легла - бол :)
Да не са те зарязали роднините...или просто си дежурна някъде... :P ...празната сграда от друга страна си има предимствата - няма кой да ти пречи, да ти шуми например, а ти от своя страна може да си вдигаш шум по всяко време без да пречиш на никого. :)

Ами аз седя до по-късничко така щото цъкам травиан и ми е интересно кво ше стане след 13минути и така :lol:

П.П. аз така обикновенно си лягам в по 2-3 часа :punk

Нещо не ми се спи.. може би ще изгледам някой филм или аниме и ще си легна , но все още не ми се спи и няма да ставам от компютъра. :)

Да не са те зарязали роднините...или просто си дежурна някъде... :P ...празната сграда от друга страна си има предимствата - няма кой да ти пречи, да ти шуми например, а ти от своя страна може да си вдигаш шум по всяко време без да пречиш на никого. :)

И вдигането на шум, когато ти скимне, в един момент омръзва.

И вдигането на шум, когато ти скимне, в един момент омръзва.

Да бе...кажи го на сина ми....24 часа нон-стоп...като се събуди слага слушалките и излиза...вечерта като се прибере, маха ги и пуска тонколоните и така - до сутринта, вкл. и докато спи...сутринта пак слага слушалките и затваря цикъла....без да се обиждат останалите на неговата възраст, ама нещо му има на това поколение... :lol:

Да бе...кажи го на сина ми....24 часа нон-стоп...като се събуди слага слушалките и излиза...вечерта като се прибере, маха ги и пуска тонколоните и така - до сутринта, вкл. и докато спи...сутринта пак слага слушалките и затваря цикъла....без да се обиждат останалите на неговата възраст, ама нещо му има на това поколение... :lol:

Аз съм същия , без музика не мога :) Айде лека от мен :) :zzz

tweaking bass bus-a отново... не мога да я усетя енергията в баса и тва си е :( трябва ми динамика! LOUDNESS WAR!

Ами значи ти трябва нов бас...логично е. :music

Мдам... просто бях длъжен да изтискам максимума от текущата kickdrum/subbass/sidechain конфугурация преди да реша да ги сменя за пореден път... :)

Не спя защото до сега си говорех с един прекрасен и умен човек ( много красива жена :rolleyes: ) и сега ме чака един проект за довършване , тъкмо си направих поредното кафенце и ще започвам :wacko:

приключих с портването на 1/8-ма от 1 проект. сега се чудя да се прибирам ли или да си хвана рейса към 6:00 и да се пиша зомби утре :D

Не спя понеже съм на края на дежурството си и няма как, а имах и доста работа тази нощ.

Като иначе от далеч се вижда, че направо си спя прав. :lol: Направо съм жив труп.

тишина и спокойствие. само вентилаторите на компа вият като лагерите на развързана циганска талига изтървана по стръмен наклон...

перфектна работна обстановка. успявам да си свърша пповече работа за 3 часа отколкото за 3 дена в офиса. за кво ми е да спя? да спят бедните :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...