djadomraz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Ама утре ще наливам цимент.Там е работата. А така... малко физическа работа, стига тия компютри Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 А така... малко физическа работа, стига тия компютри Иначе губиш форма.Айде обаче лека нощ засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 liquid, така е то пазара. Има го и момента че при по-големия пазар определено е по-евтино всичко като начало заради транспорта, а и като има повече конкуренция... Ти да видиш цифровите апарати - имаше модели около $300 а тука за по над 2000лв ги продават. Ако имаш познати там е супер. Не всичко но по-уникалните неща разликите са драстични. Тука само евтини боклуци да искаш, иначе 20 работни дни за доставка + плащаш за доставката допълнително. С доставка пак излиза по-евтино, че не само с доставка, но и ДДС даже. 50-60 долара е доставката от Америка, ако платиш ДДС и от 500$ с всичко става 650, айде 700 да закръглим. Къде са 700$ къде са 2000$? Нямало търсене - добре. Щом на мен ми излиза 700$, на тях няма да им излиза повече, от къде се оскъпява на 2000$? А с такива цени няма и да има търсене тук. Един мп3 плейър там - 200-300$. Тук - 400-600$. Ако не ме беше страх за гаранцията, никога не бих си взел нещо от България, а лошото е, че сайтове като амазон не доставят такива продукти до тук. Сега си поръчах един албум(да, продават се оригинални музикални дискове и някои хора си ги купуват :п), по принцип струва към 15$, аз ще платя само за него 20$, отделно такса, че ще ми го доставят 2лв + такса за доставка 3лв. В крайна сметка плащам 26-7$ за нещо, което струва 15. Пълна мизерия, как така не е излезнал някой и да предлага същите продукти, но вместо 4х на 2х цени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 До сега гледах Iron man , сега ще се помоткам малко и ще лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 до сега ядох и пих от 8 до ей ся за 90 ст. така че как мога да си легна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Направих грешката да пия едно кафе с кола в ДеНиро преди малко.А нях намислил днес да си легна в нормален час Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Пълна мизерия, как така не е излезнал някой и да предлага същите продукти, но вместо 4х на 2х цени... Ами докато вървят на 4х цени защо трябва да ги намалят ми обясни ти на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Защото ще има търсене, ще има повече продажби и повече печалба. И защото си е направо престъпно да продаваш на такава завишена цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Оф работа... и след малко пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Не спя понеже съм на работа. Давам поредното дежурство. Иначе смятам сутринта като се прибера да се наспя като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Пак си влизам в графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Одеве дремнах малко и сега не мога да заспя. Добре, че са измислили филмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ем наще се прибраха от гости и решиха да ми светнат лампата и ма сабудиха и ся не мога да заспа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ne spime shtoto pieme biri Tva Carlsberg-a kak vliza ne e istina Osven tva e mnogo rano za spane ebasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ем наще се прибраха от гости и решиха да ми светнат лампата и ма сабудиха и ся не мога да заспа Я да лягаш бързо, какво си седнал на компютъра, кое време е? Или някоя хубава книга като "Война и мир" хвани да четеш, ставай от компютъра МОМЕНТАЛНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Слушам си музичка и хич не ми се спи.. може да си направя 1 разходка из квартала оО Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Аз също. Ровя из старите дискове и най-вероятно така ще осъмна...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 От бачкане пак. Добре че днес съм чак от един на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 До ся гледах филм и въпреки че утре се налага да стана рано за да уча някак си все още не ми се ляга Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Аз ще напускам агитката Решихме с жена ми да минем на нормален режим, че това лягане в 5am (че и по-късно аз) определено не само не е здравословно ами и нещо много взе да се изнервя работата като се отпраши някой роднина да ни търси по телефоните в 10:30 сутринта (което е късно за човек свикнал да става към 6-7)... Та така. Аз вече към 1am мисля да си лягам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Гледам Alpha Dog... брутално готин филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 пак разстройство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Бири, ракийки, мезета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Гледам малко Джордж Карлин над бира и уиски с кола... фън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 бачкам. иначе така яко щях да си къртя в нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.