Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
А така... малко физическа работа, стига тия компютри :P

Иначе губиш форма.Айде обаче лека нощ засега.

liquid, така е то пазара. Има го и момента че при по-големия пазар определено е по-евтино всичко като начало заради транспорта, а и като има повече конкуренция... Ти да видиш цифровите апарати - имаше модели около $300 а тука за по над 2000лв ги продават. Ако имаш познати там е супер. Не всичко но по-уникалните неща разликите са драстични. Тука само евтини боклуци да искаш, иначе 20 работни дни за доставка + плащаш за доставката допълнително.

С доставка пак излиза по-евтино, че не само с доставка, но и ДДС даже. 50-60 долара е доставката от Америка, ако платиш ДДС и от 500$ с всичко става 650, айде 700 да закръглим. Къде са 700$ къде са 2000$?

Нямало търсене - добре. Щом на мен ми излиза 700$, на тях няма да им излиза повече, от къде се оскъпява на 2000$? А с такива цени няма и да има търсене тук.

Един мп3 плейър там - 200-300$. Тук - 400-600$. Ако не ме беше страх за гаранцията, никога не бих си взел нещо от България, а лошото е, че сайтове като амазон не доставят такива продукти до тук.

Сега си поръчах един албум(да, продават се оригинални музикални дискове и някои хора си ги купуват :п), по принцип струва към 15$, аз ще платя само за него 20$, отделно такса, че ще ми го доставят 2лв + такса за доставка 3лв. В крайна сметка плащам 26-7$ за нещо, което струва 15.

Пълна мизерия, как така не е излезнал някой и да предлага същите продукти, но вместо 4х на 2х цени...

До сега гледах Iron man , сега ще се помоткам малко и ще лягам :)

Направих грешката да пия едно кафе с кола в ДеНиро преди малко.А нях намислил днес да си легна в нормален час :bgrin:

Пълна мизерия, как така не е излезнал някой и да предлага същите продукти, но вместо 4х на 2х цени...

Ами докато вървят на 4х цени защо трябва да ги намалят ми обясни ти на мен :)

Защото ще има търсене, ще има повече продажби и повече печалба. И защото си е направо престъпно да продаваш на такава завишена цена.

Не спя понеже съм на работа. Давам поредното дежурство. Иначе смятам сутринта като се прибера да се наспя като хората.

Одеве дремнах малко и сега не мога да заспя. Добре, че са измислили филмите. :)

Ем наще се прибраха от гости и решиха да ми светнат лампата и ма сабудиха и ся не мога да заспа

Ем наще се прибраха от гости и решиха да ми светнат лампата и ма сабудиха и ся не мога да заспа

Я да лягаш бързо, какво си седнал на компютъра, кое време е? Или някоя хубава книга като "Война и мир" хвани да четеш, ставай от компютъра МОМЕНТАЛНО! :P

Слушам си музичка и хич не ми се спи.. може да си направя 1 разходка из квартала оО

До ся гледах филм и въпреки че утре се налага да стана рано за да уча някак си все още не ми се ляга

Аз ще напускам агитката :) Решихме с жена ми да минем на нормален режим, че това лягане в 5am (че и по-късно аз) определено не само не е здравословно ами и нещо много взе да се изнервя работата като се отпраши някой роднина да ни търси по телефоните в 10:30 сутринта (което е късно за човек свикнал да става към 6-7)... Та така. Аз вече към 1am мисля да си лягам вече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...