Midex Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Вече и аз не мога да дам обяснение защо не спя...след половин час заминавам за десетина дена и дано успея да остана буден на волана, че напоследък се чувствам доста изморен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Заради "Deja Vu". Готино филмче, особено като се има предвид, че Дензъл Уошингтън ми е любимия актьор Едит: И точно в момента - заради едно deja vu, което не ми дава мира...Странно нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Еееееееееее и аз да се разпиша по темата от почти месец насам. Неспя защото съм на работа и чакам да стане 8 сутринта и да се прибирам да поспя, че наистина имам нужда от сън и то огомна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 От известно време по не знам каква причина нещо ми стана и не мога да легна по-рано от 1-2...чак почвам да се чудя кво ми става Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Пак добре. Аз по-рано от 3:30 не съм си лягал от година насам... А да... преди време си легнах един път в 8pm... ама не бях спал 3 дена и буквално заспах прав (т.е. наполовина легнал на леглото наполовина на земята)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Оф, гледкам един филм за дебелеенето. А пък трябва да си лягам, че утре двойна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Аз сигурно ще изгледам някой друг филм тази вечер и мога да поиграя малко "хл2то" , което толкова чакам днес ... не ми се спи много ама пък няма и какво толкова да ми задържи интереса на компютъра през останалото време . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 До преди малко тествахме една италианска бира.... минахме си на старопрамен в последствие. Пък и по-скъпа беше... мизерници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Че откога италианците се научиха да правят бира? Вино им дай на тях, но бира.... виж Чехите, Германците, Австрийците и Белгийците са майстори, особено пък Чехите аз много ги уважавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Чешка бира му е майката Колкото до въпроса на темата - защо да спя, като мога и да не спя, а и единственото ми задължение за утре е да стана по на време(около 11), за да ида да тичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Никой италианец не може да прави бира. Има си Датчани, Белгийци и Германци за тая работа... Кега ми свърши по никое време... Не спя от преумора. Навръх всички натоварвания днес и 2 обсади в Lineage II с клана изкарах... Втората бе безпощадно успешна . Сега се доливам с един Weihenstephan Dunkel и лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Ще си пусна някакъв филм и ще се надявам да се приспя с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Почнах ново аниме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Твърдо съм решил да изгледам някой филм преди да си легна,че от известно време въобще не съм сядал да зяпам някое кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 гледам 30рок и цъкам една онлайн игричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Бахмааму, в петък по това време няма с кой да си чеше езиците човек. А при мен е още ранен следобед, ама след малко отварям бирата, че една нетипична жега е станала навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Бахмааму, в петък по това време няма с кой да си чеше езиците човек. А при мен е още ранен следобед, ама след малко отварям бирата, че една нетипична жега е станала навън. Почес? В момента се чудя защо аз като чета инструкциите на даден продукт и се чуствам като, че ли е написано като за идиоти, пък други хора не разбират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Почес? В момента се чудя защо аз като чета инструкциите на даден продукт и се чуствам като, че ли е написано като за идиоти, пък други хора не разбират... Може би защото знаеш определени неща и си свикнал с дадени стереотипи? Примерно за мен е естествено ако натиснеш ESC да се затвори даден диалогов прозорец и да не се запишат въведените данни. За други хора не е така. Имам една клиентка на която като и обяснявам как да запише едно CD или нещо друго такова като и кажа цъкни с мишката еди къде си всеки път ме кара да уточнявам и с кой бутон да го направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Мани аз като обяснявам ме гледат в ръцете не къде ходи курсора... мани... резултат-"...ми ногу бързо гу правиш" отговор-" ми ни мъ гледай в ръцете"... безмислено е понякого. И нокога не си водят записки. Очаква се от мен да го повтарям, докато го научат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Мога ли да предположа за кого конкретно говориш или то е ясно че за родителите става дума Защото клиент на който му пращам фактура където тези неща добавят допълнителни часове и съответно парици към сметката му бързо се научават Мотивацията е лееееко различна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Как да спя?! Една карта тук струва 2000$, а в Америка е само 500! То бива наглост, ама то тва българина срам няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Малеее!Разхвърлял съм 2 компа и се чудя откуде да захвана да сглобявам.Няма сън брате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 liquid, така е то пазара. Има го и момента че при по-големия пазар определено е по-евтино всичко като начало заради транспорта, а и като има повече конкуренция... Ти да видиш цифровите апарати - имаше модели около $300 а тука за по над 2000лв ги продават. Ако имаш познати там е супер. Не всичко но по-уникалните неща разликите са драстични. Тука само евтини боклуци да искаш, иначе 20 работни дни за доставка + плащаш за доставката допълнително sek800, и утре е ден, работата не е заек да избяга... освен някой ако не го кара на умиране или не те е заплашил че до утре ако не си готов ти натам ще я подкараш Или пък има солидни финансови аргументи за да успее да те мотивира да пропуснеш да спиш събота през нощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Ама утре ще наливам цимент.Там е работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.