Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Именника(баща ми) ме изгони от стационарния ми комп и ся се гъча на 14 инчово лаптопче... нещастен съм. Ама си е хубаво де...(лаптопчето)

едит: само днес му е простено.

До сега гледах филм и след малко лягам. Утре лекции, упражнения пак в реалния живот...

Как да ми се спи като само с глупости се занимавам , трябва да дърпат шалтера на тока след 00:00 за да мога да се наспя като хората :huh:

Ех, жалки опити утре да се отиде на МПП, КП и ГП...жалки ще са...толкова почивни дни НЕ трябва да има.Поне да си бях догледал филма...наистина тоя ток трябва да го спират към 00:00.

Не знам защо не спя...а трябва...утре цял ден имам работа и срещи с много хора...от сутринта се започва... :sick

Вече няма за кога да си лягаш, освен ако не го направиш моментално, а ако не ти се спи освен да се въртиш 1-2часа в леглото преди да заспиш и после тъъъкмо си заспал и ахде ставай - аз този момент много го мразя и миналата седмица на 2 пъти пропуснах да си легна именно защото максимум 3часа щях да мога да спя а в такива случаи ме е заболявала главата адски.

Днес при мен пък се наблюдаваше следния феномен - до към 1:30 ми се спеше а трябваше да свърша разни неща, след това изведнъж "почувствах приток на енергия" и като се разработих... само че съм решил повече никакво бачкане до 7 сутринта, максимум 4 спирам (даже максимум 3 мислех но айде 4 да е)... То това на нищо не прилича - хората почват работа аз тогава си лягам а отдавна се е съмнало...

Де да знам за кво не спа. Просто ми е някво айляк и най - малкото ми е до спане :)

Само с глупости се занимавам , чудя се що ли не си лягам , ами кибича тука сега . :unsure:

Вчера си пуснах платения пакет програми - HBO, HBO Comedy, CineMax и CineMax2. И сега ми е трудно да спя...

Ще ми мине.

щото съм на немски утре и трябва да си напиша поне домашната!

2 седмици не съм спрял да си почина и вчера от 3 бири се омазах!

и сега пиша домашни. добре че има интернет да помага. то е ясно,

че утре ще се излагам на курса, но поне да е с финес!

До сега се занимавах с простотии , а сега лягам :)

Абе немският ако знаеш вече английски е лесно. Само че аз не успях защото прекалено рано го намразих...+ даскал алкохолик. Иначе аз щястливо си пийвам първият ми Шивас от мнооого време.

пфф легнах в 8 щото ми беше супер зле и после един много "умен" и "съобразителен" човек реши да ми се обади в 1 часа... аре ходи спи ся :ghost

пфф легнах в 8 щото ми беше супер зле и после един много "умен" и "съобразителен" човек реши да ми се обади в 1 часа... аре ходи спи ся :ghost

Аз редовно съм имал такива изпълнения, когато забравя да изключа телефоните...последният път не бях спал 2 нощи поред и когато на третата нощ в 6 сутринта, щастлив... се наканих да си легна, с идеята да си отспя поне до следобяда, в 8.30 телефонът звъни, обажда ми се някаква и ме пита дали можела да дойде след половин час да й свърша една работа, понеже била наблизо до нас и решила да използва рано-рано...да си оползотвори сутринта....и после пак не можах да заспя...и следващите 2 дена ме боля глава... :sick

Преди 5 мин. се прибрах от работа, а след 2 часа пак трябва да съм там... Забавно... :tongue

Аз редовно съм имал такива изпълнения, когато забравя да изключа телефоните...последният път не бях спал 2 нощи поред и когато на третата нощ в 6 сутринта, щастлив... се наканих да си легна, с идеята да си отспя поне до следобяда, в 8.30 телефонът звъни, обажда ми се някаква и ме пита дали можела да дойде след половин час да й свърша една работа, понеже била наблизо до нас и решила да използва рано-рано...да си оползотвори сутринта....и после пак не можах да заспя...и следващите 2 дена ме боля глава... :sick

Напълно съгласен, тва жените са бахти и несъобразителните хора.

айде лека от мен

Изпих едно кафе към 8 и ся не мога да заспя и слушам радио Voice of house, което през деня е доста скучно, но сега пускат хит след хит :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...