deepkill Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Ще трябва да се учи ,че утре може да ме думкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Именника(баща ми) ме изгони от стационарния ми комп и ся се гъча на 14 инчово лаптопче... нещастен съм. Ама си е хубаво де...(лаптопчето) едит: само днес му е простено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 До сега гледах филм и след малко лягам. Утре лекции, упражнения пак в реалния живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Как да ми се спи като само с глупости се занимавам , трябва да дърпат шалтера на тока след 00:00 за да мога да се наспя като хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Ех, жалки опити утре да се отиде на МПП, КП и ГП...жалки ще са...толкова почивни дни НЕ трябва да има.Поне да си бях догледал филма...наистина тоя ток трябва да го спират към 00:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Цъках с един френд FEAR,ама сега ще се готвя да лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 ..от една от най-шибаните работи скоро време се връщам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Не знам защо не спя...а трябва...утре цял ден имам работа и срещи с много хора...от сутринта се започва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Вече няма за кога да си лягаш, освен ако не го направиш моментално, а ако не ти се спи освен да се въртиш 1-2часа в леглото преди да заспиш и после тъъъкмо си заспал и ахде ставай - аз този момент много го мразя и миналата седмица на 2 пъти пропуснах да си легна именно защото максимум 3часа щях да мога да спя а в такива случаи ме е заболявала главата адски. Днес при мен пък се наблюдаваше следния феномен - до към 1:30 ми се спеше а трябваше да свърша разни неща, след това изведнъж "почувствах приток на енергия" и като се разработих... само че съм решил повече никакво бачкане до 7 сутринта, максимум 4 спирам (даже максимум 3 мислех но айде 4 да е)... То това на нищо не прилича - хората почват работа аз тогава си лягам а отдавна се е съмнало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Anime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Де да знам за кво не спа. Просто ми е някво айляк и най - малкото ми е до спане Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Само с глупости се занимавам , чудя се що ли не си лягам , ами кибича тука сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Вчера си пуснах платения пакет програми - HBO, HBO Comedy, CineMax и CineMax2. И сега ми е трудно да спя... Ще ми мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 щото съм на немски утре и трябва да си напиша поне домашната! 2 седмици не съм спрял да си почина и вчера от 3 бири се омазах! и сега пиша домашни. добре че има интернет да помага. то е ясно, че утре ще се излагам на курса, но поне да е с финес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Относно немския нали знаеш старата приказка: Английски се учи за 2 месеца Френски - за 2 години Немски за 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Немски за 20 ...и то - с отвращение...цели 20 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Ааа мен ме кефи... поне повече от френския който звучи винаги все едно да болни от хрема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 До сега се занимавах с простотии , а сега лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Абе немският ако знаеш вече английски е лесно. Само че аз не успях защото прекалено рано го намразих...+ даскал алкохолик. Иначе аз щястливо си пийвам първият ми Шивас от мнооого време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 пфф легнах в 8 щото ми беше супер зле и после един много "умен" и "съобразителен" човек реши да ми се обади в 1 часа... аре ходи спи ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Ей досега бях на сватба, утре съм на още една... (Започвам да се питам да си лягам ли въобще.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 пфф легнах в 8 щото ми беше супер зле и после един много "умен" и "съобразителен" човек реши да ми се обади в 1 часа... аре ходи спи ся Аз редовно съм имал такива изпълнения, когато забравя да изключа телефоните...последният път не бях спал 2 нощи поред и когато на третата нощ в 6 сутринта, щастлив... се наканих да си легна, с идеята да си отспя поне до следобяда, в 8.30 телефонът звъни, обажда ми се някаква и ме пита дали можела да дойде след половин час да й свърша една работа, понеже била наблизо до нас и решила да използва рано-рано...да си оползотвори сутринта....и после пак не можах да заспя...и следващите 2 дена ме боля глава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Преди 5 мин. се прибрах от работа, а след 2 часа пак трябва да съм там... Забавно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Аз редовно съм имал такива изпълнения, когато забравя да изключа телефоните...последният път не бях спал 2 нощи поред и когато на третата нощ в 6 сутринта, щастлив... се наканих да си легна, с идеята да си отспя поне до следобяда, в 8.30 телефонът звъни, обажда ми се някаква и ме пита дали можела да дойде след половин час да й свърша една работа, понеже била наблизо до нас и решила да използва рано-рано...да си оползотвори сутринта....и после пак не можах да заспя...и следващите 2 дена ме боля глава... Напълно съгласен, тва жените са бахти и несъобразителните хора. айде лека от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Изпих едно кафе към 8 и ся не мога да заспя и слушам радио Voice of house, което през деня е доста скучно, но сега пускат хит след хит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.