Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Ами свалих си следобед 4 сезона ALF и си гледах до сега. Сега малко ще почъкам след това ще погледам още малко и заминавам на работа. Иначе днес съм по добре от вчера, нямам температура и не ми е каша в главата :wacko: за което съм доволен.

А иначе Азията мисля, че я няма вече но може и да се бъркам.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Ами свалих си следобед 4 сезона ALF и си гледах до сега. Сега малко ще почъкам след това ще погледам още малко и заминавам на работа. Иначе днес съм по добре от вчера, нямам температура и не ми е каша в главата :wacko: за което съм доволен.

А иначе Азията мисля, че я няма вече но може и да се бъркам.

има я в тракия срещу детски свят :tongue

Мнооо е яко . Количка , козунак ( чист ) и Colin McRae Rally 2005 . Мнооо е яко. Хич не ми се ляга чесно :)

не спя защото сме с компания и пием здраво ракия със салата.

и направо незнам как ще ходя на работа след малко, като вече съм на почти ботилка ракоя със 3 шопски салатки.

Със сигурност ще ми е много тежък работният ден.

А и на всичкото отгоре започва и да ми се спи.

:angry1 :angry1 :angry1

не спим щото играем покер :D
хаха още 1 маниак като мен :bgrin:

Еййй...сега като се сетя едно време що карти чукахме (и не само :P )...по-малко покер, повече бридж белот...хубаво време беше...купончета...време безбрежно....сега от работа главата си не мога да вдигна... ;)

... като вече съм на почти ботилка ракоя със 3 шопски салатки...

Като гледам накъде е отишъл правописа...наистина...бая тежко ще ти е утре. :lol:

Не съм изгледал новия епизод на д-р Хаус, и трябва да поправя тази грешка!

Досега цъках Ш.У.Б.Е. ама ще лягам,че трябва да се става рано :)

EDIT: Не мога да заспя..от няколко дена си лягам след 4 сутринта и това явно ми се е отразило...сега се чудя какво да правя :blink:

3.5 часова кампания на Homeworld 2 Complex mod, и само единият компютър успяхме да изнесем.... такава игра няма. :woot Пък и вече е open source.

Мислях тая вечер да излизам някаъде,ама работат не стана...не ми се гледа и филм,така че май ще се ляга :unsure:

откакто си намерих хубава работа предпочитам по-хубава храна да ям от азията, всъщност се чудя дали да не направим някой път нощна на бира и мезе! Препоръчвам ви денонощното Тони в Тракия (само на едното знам че е денонощно, за другото си нямам идея)

тонито в тракия.... това до пазара в което 2 пъти видях как един огромен добре угоен плъх се разкарва по плексигласовия таван....а не не мерси........ :sick :sick

тонито в тракия.... това до пазара в което 2 пъти видях как един огромен добре угоен плъх се разкарва по плексигласовия таван....а не не мерси........ :sick :sick

Ти пък сега...нали знаеш, че Карамана не подбира...угоени, неугоени...кара наред... :lol:

до преди малко гледах снукър и след края му тъй като не намерих нищо друго интересно по телевизията вече ще зема си лягам

До сега гледах филм... сега си изпих бирата и смятам да лягам.. лека на всички :)

midex-е, ти как я караш така на фотосинтези, 2ч спане на ден и така в продължение на години ? Все едно си студент :) Един ден ще трябва да теглиш чертата щото и годинките си казват своето, а и не само те.

midex-е, ти как я караш така на фотосинтези, 2ч спане на ден и така в продължение на години ? Все едно си студент :) Един ден ще трябва да теглиш чертата щото и годинките си казват своето, а и не само те.

Прав си...преди години карах без проблем по 3 нощи поред без сън....сега повече от 2 не става. :P

До одеве доста ми се спеше ама нещо се замотах и сега гледам филм. Утре поне може да се спи до късно (хубаво нещо са празниците). Дано по някое време се приспя с филма. :)

Аз седя пред компютъра и знам , че трябва да върша разни работи (които ги замислям от много време) и все не ми се правят ... просто искам да си пусна музиката и да изиграя някоя много яка игра ама нямам тоя шанс .

:laughing:

До сега гледах един доста свеж и интересен филм- Ергенско парти 2" и сега като се замислих ми се стори че още ми е раншко да лягам :D щот не ми се спи и за тва реших да влезна да се помотая из форума тъкмо ще съм и един от първите честитили на именниците за Гергьовден :)

Водих дълъг и сериозен разговор.. ся просто не ми се спи.

КАк да легна да спа... Ся се прибирам и след 2-3-4 часа тряя вуйчо ми да ме вземи да ходим на село да ядем агънце :) оставам буден и това е... Точка по въпроса. На всички именници Честито и приятно прекарване.

edit: ся гледам 4 човека четат форума.... :)

Има и хубава страна на будуването , а не знам за кой път слизам (и съм просто не мога да си спомня) всеки път храня животинките ... сега като видях колко храна липсва ги съжелявам .

п.п. Айде честито на всички именници от мен .

:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...