Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Пак съм тук ... сега се събудих и реших да намина малко .

Нали не възразявате ?

Хубаво , но сега пак трябва да си сваля накакъв филм , а то няма нови или поне хубави , че скуката ме удря от всякъде , защото цялата хубава нощ е пред мен !

п.п. Хубава музика и много време за размисли се показа .

:laughing:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Яденето и пиенето са хубави неща! :) Ама ще трябва да се ляга, че утре часовникът ще звъни...

Не ми се седи пред компютъра в момента ама няма и какво да правя .

Като седях вън се сетих за една книга , седнах сега и е прочетох .

Много приятно четиво за митовете ... върколаци .

п.п. Влезнах в размисли от изчетените неща или по-скоро как хората изкривяват легендите с времето .

Не ми се седи пред компютъра в момента ама няма и какво да правя .

То и на мен не ми се седеше особено но няма как. Ей на - сега ставам :) То вече съмнало...

Ей съвсем се развалих като човек - не само че взех да си лягам когато другите стават ами днес и по кофи с боклук се наложи да бъркам... защото бях изхвърлил едни документи и добре че се сетих навреме, и че кофата беше с капак и не се бяха намокрили хубаво и никой не беше изхвърлил върху тях някаква гадост та си ги намерих в идеално състояние... но въпреки това ето че ми се случи да бъркам и по кофите... ц ц ц ц...

Ти мани...ами вече започна да си застъпваш постовете... :P ...а и добре, че си призна за документите, че мернах някакъв да ровичка в кофата за боклук и много ми заприлича на тебе, но съзнанието ми отказа да приеме реалността...'дядо мраз - в кофата'...чак пък да го е закъсал толкова... :lol:

Мдам, редовно следя темата и честно казано мога да приспя всеки от вас, но не знам дали ще е честно с тази часова разлика. Иначе в момента тепърва започвам да си пия бърбънa. :P

До ся си разцъквах едно mmorpg , ся си слушам готина музичка и мисля да хапна нещо... и след тва или ще гледам филм или ще легна :)

Странна вечер... време е да си лягам..

Не спя понеже нещо съм настинал и имам температура, и в момента в които си легна и се завия започвам да се потя. А това хич не ми допада. И затова си стоя пред компа и си цъкам DELTA FORCE.

Като по някое време се надявам да ми поспадне температурата и да си легна спокоино.

Не ми се спи сега , гледах анимацията "хортон бля ..." и мога да кажа , че е хубава , защото и на сестрата и хареса също , а брат ми не гледа много такива работи .

Един рови по кофи за изгубени документи и друг пък разцъква яко мморпг ама ако каже кое точно ?

След като се изказах в един от по-горните раздели , ми е чудно какъв отговор ще получа и това ще ми се върти в главата освен други глупости за тази нощ .

п.п. На вън времето е спокойно и е толкова тихо , че ми се иска да легна в двора (чудно как не съм го наоравил още) като при изглед в гората .

Не ми се спи сега , гледах анимацията "хортон бля ..." и мога да кажа , че е хубава , защото и на сестрата и хареса също , а брат ми не гледа много такива работи .

AA И АЗ ТОЧНО ТВА ГЛЕДАХ мноо яко филмче иначе муа не спи щото за тва му плащат на работа съм :pirate

Е , как да спя като преинсталирам за 3 път Ubuntu заради резолюцията на Ati видео ... Иначе добро утро на всички :D

:blink: Преинсталираш заради резолюция? Няма ли някаква клавишна комбинация Alt + Control + F1 .. F6 примерно за да превключиш на текстов режим и да си редактираш /etc/X11/xorg.conf ръчно?

Аз не спя защото все повече се зарибявам по NI Reaktor. Vadim Zavalishin е гении.

Примерно...

или пък ненормалния Tim Exile който имах честта да гледам на живо миналата година на BG-UK Remix Sessions в София. Човека ползва някакъв извратен vocoder свързан с Beat Mashing ensemble за Reaktor.. както и (както се вижда от първото видео) джойстик в ролята на иновативен MIDI контролер.

работа работа работа :) обичам си работата :) по тоя повод трябва да се наям!

карамане къртиш мифки, кога да чакаме ново бинки? аз си лягам след малко щото имам много работа тия дни... трябва да съм жизнен или поне буден.

бинки отдавна е в небитието. сега разцъквам ubuntu за десктоп.

бтв, още 4 скрипта, около 40 минути чакане и таксито за вкъщи :)

направо не ми се мисли, тия немци не умеят да планират софтуерни проекти!

...тия немци не умеят да планират софтуерни проекти!

Я вземи да се наядеш отново по този случай... :laughing: ...майтапът настрана, ама отдавна не сме ходили в Азията, че да трябва пак да зареждат след тебе... :lol:

откакто си намерих хубава работа предпочитам по-хубава храна да ям от азията, всъщност се чудя дали да не направим някой път нощна на бира и мезе! Препоръчвам ви денонощното Тони в Тракия (само на едното знам че е денонощно, за другото си нямам идея)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...