Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Блазя Ви на вас , филмчета гледате :) Някой ,ако ми предложи добра книга относно oop php5 в този късен час много ще съм му благодарен ? :P djadomraz , аз така като те гледам ,ако вместо писането във форума пишеше по 2 реда код / 1 х пост щеше да работиш много по-малко и да си почиваш даже повече ;)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Блазя Ви на вас , филмчета гледате :) Някой ,ако ми предложи добра книга относно oop php5 в този късен час много ще съм му благодарен ? :P djadomraz , аз така като те гледам ,ако вместо писането във форума пишеше по 2 реда код / 1 х пост щеше да работиш много по-малко и да си почиваш даже повече ;)

Компилирането на 35 проекта отнема малко време да ти призная... също и разни скриптове които пускам на сървърите... :) Пиша като ми остане време... но пък пиша бързо и ей това ми отне към 30 сек :)

Мдам , разбираш ги ти нещата , аз съм малък още за такива високотехнологични проблеми . Hаписах 3-4 поста , колкото да не умрем от скуса преди сън и съм готов за залягане , приятна вечер на всички ;)

Слушам си метълче , играя icy tower , ям чипс и пия швепс... рай.. :music

Мдам , разбираш ги ти нещата , аз съм малък още за такива високотехнологични проблеми . Hаписах 3-4 поста , колкото да не умрем от скуса преди сън и съм готов за залягане , приятна вечер на всички ;)

К'ва нощна птица си тогава? 1:30am - това си е късен следобед направо :P

претърсих целият нет за информация от къде да си купя автомат за цигари и нищо а съм виждал че ги има по морето ебати......

К'ва нощна птица си тогава? 1:30am - това си е късен следобед направо :P

Ранен, ранен...до късния има още време...нали знаеш, че почва в 5... :laughing: ...а аз си лягам "привечер"... :P ...към 7-8...ама и тази сутрин-привечер няма да ме огрее...а наистина съм изморен от предишните нощи....май ще си спретна една кана кафе.... :ghost

В такъв случай и аз тая вечер ви предавам в ранния следобед.. просто много ми се спи.. :(

Аз пък довършвам работа от петък която не можах да свърша заради офиса във Филипините и 2 екземпляра които ми задаваха въпроси през 15 минути и нали съм добричък им обяснявах как се работи с програмата дето сме сътворили за отчитане на присъствието.. и сега за да не е много голяма мъката я поливам с малко Чивас... а да видим какво ще сътворя в това състояние :pirate

Аз до два правих храна на кучето , после храна за мен и днеска като цяло имам усещането , че деня върви срещу мен , а не беше изгаряне на уреди и нерви ама сега всичко изглежда да върви нормално .

Не ми се спи ама не знам и какво да правя .

Мързи ме да си оправям или сканирам разни неща точно днес ... искам нещо да му се кефя много и не мога да открия какво ще е това .

п.п. Поредната скучна и дълга нощ следва .

:laughing:

п.п. Поредната скучна и дълга нощ следва .

Както има една приказка - добре че си момченце та има с какво да си играеш ... инак съвсем ще откачиш от скука :P :P :P

Петък и събота вечер (след полунощ) са най-подходящите за правененето на някакви home brew парчета за собствено удоволствие :) Или просто в слушането на някакви неща.. за вдъхновение или просто защото малко от визуалните изкуства доставят достатъчно удоволствие. Kill your TV!

От zamunda.net съм докопал едно торентче - Диана Експрес Gold collection rip-нато на FLAC и мога да заявя че това според мен е най-великия български музкален проект за последните 50 години.

Намерих си страхотно занимание , програмка за правене на "авторън" с презентациики и прочие .

Вече е разучих ама си нямам и на идея какво да правя с нея .

И това за момента е безинтересно ... точно поради липсата на идеи какво да се прави с него .

п.п. Пак се връщам в начална позиция на тази тема със същият проблем както преди .

тези, които имат работа - добре, но индивидите, не спящи, за да си търсят какво да правят...еми просто не е нормално според мен...ще се отрази след годинка две на производителността на човека.

иначе ми е доста интересно да чета на сутринта, защо аджеба не бил спял някой :)

Аз не спя заради работа и цитирайки Psihara^^ : заради и*бани...

Като гледам часовете на постовете на последните трима и леко подминавам факта, че в тази тема се пише след 12 вечерта...питам....вий туй "и*бани" само през нощта ли го пра'йте бе? :devil

питам....вий туй "и*бани" само през нощта ли го пра'йте бе? :devil

Не, естествено. Но от друга страна и*банито си е една добра причина да не спиш вечер :rolleyes:

А таз вечер няма да се спи, 'щото след час ша има Ликьор партиииии :woot

За толкова години съм прочел само 3 пъти, че някой не е спал, заради и*бани. Как може хора?! Стегнете се! Похвалете се! :)

Ами нали знаеш - след това така ти се доспива че изобщо не ти е до форуми и приказки... затова най-добре с 2 мацки - след като приключите с "работата" ти да можеш да изкараш 1 дрямка а те да си се намират на приказки 1 с друга :lol:

Някои заради и*банито, а други за да чертаят... :D

Кой как се уреди, приятел... а някои за да могат Business Analysts да тестват утре сабахлен нещата и сега аз разбира се подготвям системите и QA сървърите да си "общуват" един с друг за утре...

И в един момент почвам да се замислям дали случайно не ми плащат твърде малко...

Чакай да драсна и аз нещо, че ей сега ще мине 6 часа и вече няма да ми е удобно да пиша в темата. :bgrin:

След последователните безсънни нощи, снощи успях да поспя 5-6 часа и тази нощ пак не ми се спи...и даже не ми се работи нищо...току що написах един роман-ЛС на един съфорумец, с когото обикновено комуникираме по това време и сега чакам отговора. :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...