ShitHappen Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Блазя Ви на вас , филмчета гледате Някой ,ако ми предложи добра книга относно oop php5 в този късен час много ще съм му благодарен ? djadomraz , аз така като те гледам ,ако вместо писането във форума пишеше по 2 реда код / 1 х пост щеше да работиш много по-малко и да си почиваш даже повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Блазя Ви на вас , филмчета гледате Някой ,ако ми предложи добра книга относно oop php5 в този късен час много ще съм му благодарен ? djadomraz , аз така като те гледам ,ако вместо писането във форума пишеше по 2 реда код / 1 х пост щеше да работиш много по-малко и да си почиваш даже повече Компилирането на 35 проекта отнема малко време да ти призная... също и разни скриптове които пускам на сървърите... Пиша като ми остане време... но пък пиша бързо и ей това ми отне към 30 сек Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Мдам , разбираш ги ти нещата , аз съм малък още за такива високотехнологични проблеми . Hаписах 3-4 поста , колкото да не умрем от скуса преди сън и съм готов за залягане , приятна вечер на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Слушам си метълче , играя icy tower , ям чипс и пия швепс... рай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Мдам , разбираш ги ти нещата , аз съм малък още за такива високотехнологични проблеми . Hаписах 3-4 поста , колкото да не умрем от скуса преди сън и съм готов за залягане , приятна вечер на всички К'ва нощна птица си тогава? 1:30am - това си е късен следобед направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 претърсих целият нет за информация от къде да си купя автомат за цигари и нищо а съм виждал че ги има по морето ебати...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 К'ва нощна птица си тогава? 1:30am - това си е късен следобед направо Ранен, ранен...до късния има още време...нали знаеш, че почва в 5... ...а аз си лягам "привечер"... ...към 7-8...ама и тази сутрин-привечер няма да ме огрее...а наистина съм изморен от предишните нощи....май ще си спретна една кана кафе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 В такъв случай и аз тая вечер ви предавам в ранния следобед.. просто много ми се спи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 След обедната дрямка кеф няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Аз пък довършвам работа от петък която не можах да свърша заради офиса във Филипините и 2 екземпляра които ми задаваха въпроси през 15 минути и нали съм добричък им обяснявах как се работи с програмата дето сме сътворили за отчитане на присъствието.. и сега за да не е много голяма мъката я поливам с малко Чивас... а да видим какво ще сътворя в това състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Аз до два правих храна на кучето , после храна за мен и днеска като цяло имам усещането , че деня върви срещу мен , а не беше изгаряне на уреди и нерви ама сега всичко изглежда да върви нормално . Не ми се спи ама не знам и какво да правя . Мързи ме да си оправям или сканирам разни неща точно днес ... искам нещо да му се кефя много и не мога да открия какво ще е това . п.п. Поредната скучна и дълга нощ следва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 п.п. Поредната скучна и дълга нощ следва . Както има една приказка - добре че си момченце та има с какво да си играеш ... инак съвсем ще откачиш от скука :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Петък и събота вечер (след полунощ) са най-подходящите за правененето на някакви home brew парчета за собствено удоволствие Или просто в слушането на някакви неща.. за вдъхновение или просто защото малко от визуалните изкуства доставят достатъчно удоволствие. Kill your TV! От zamunda.net съм докопал едно торентче - Диана Експрес Gold collection rip-нато на FLAC и мога да заявя че това според мен е най-великия български музкален проект за последните 50 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Не спя понеже гледах филми до 2 часа. След това поиграх малко и ето ме сега смята да си лягам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Намерих си страхотно занимание , програмка за правене на "авторън" с презентациики и прочие . Вече е разучих ама си нямам и на идея какво да правя с нея . И това за момента е безинтересно ... точно поради липсата на идеи какво да се прави с него . п.п. Пак се връщам в начална позиция на тази тема със същият проблем както преди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 тези, които имат работа - добре, но индивидите, не спящи, за да си търсят какво да правят...еми просто не е нормално според мен...ще се отрази след годинка две на производителността на човека. иначе ми е доста интересно да чета на сутринта, защо аджеба не бил спял някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 За толкова години съм прочел само 3 пъти, че някой не е спал, заради и*бани. Как може хора?! Стегнете се! Похвалете се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Аз не спя заради работа и цитирайки Psihara^^ : заради и*бани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Като гледам часовете на постовете на последните трима и леко подминавам факта, че в тази тема се пише след 12 вечерта...питам....вий туй "и*бани" само през нощта ли го пра'йте бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 питам....вий туй "и*бани" само през нощта ли го пра'йте бе? Не, естествено. Но от друга страна и*банито си е една добра причина да не спиш вечер А таз вечер няма да се спи, 'щото след час ша има Ликьор партиииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 За толкова години съм прочел само 3 пъти, че някой не е спал, заради и*бани. Как може хора?! Стегнете се! Похвалете се! Ами нали знаеш - след това така ти се доспива че изобщо не ти е до форуми и приказки... затова най-добре с 2 мацки - след като приключите с "работата" ти да можеш да изкараш 1 дрямка а те да си се намират на приказки 1 с друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Някои заради и*банито, а други за да чертаят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Някои заради и*банито, а други за да чертаят... Кой как се уреди, приятел... а някои за да могат Business Analysts да тестват утре сабахлен нещата и сега аз разбира се подготвям системите и QA сървърите да си "общуват" един с друг за утре... И в един момент почвам да се замислям дали случайно не ми плащат твърде малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Аз ви предавам тая вечер рано че през следващите няколко дни съм рано на рано на бачкане.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Чакай да драсна и аз нещо, че ей сега ще мине 6 часа и вече няма да ми е удобно да пиша в темата. След последователните безсънни нощи, снощи успях да поспя 5-6 часа и тази нощ пак не ми се спи...и даже не ми се работи нищо...току що написах един роман-ЛС на един съфорумец, с когото обикновено комуникираме по това време и сега чакам отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.