Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Аз не спя , просто ми е много весело макар и изморен , но няма да се ляга , а ще си пусна някой филм да изгледам ... просто не знам какво точно да правя в момента .

:laughing:

Блазе ти ... а аз не е като да не искам да си легна но така са ме затрупали с бачкане че сигурно до съботата мога и да не си лягам направо...

Продължава обаче да ме учудва липсата на желание за мислене у някои хора. Елементарни неща ги мързи да си размърдат сивото вещество и да разберат как се правят и очакват всичко на готово да им го дам. То в този случай по-добре аз да го направя ебати...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

С тоя пост ме вкара в мисли просто .

Сега цялата вечер ще ме човърка да разбера какво работиш .

Чудя се как може да ми е толкова отегчено от всичко .

п.п. Мен лично не ме мързи в момента ... ама как може да не се случва нищо ново и хубаво за да различиш единият ден от следващият в тея нощти или искам да отида някъде на хубава планина и да си пусна музиката с лежане по цяла вечер .

Точно в час си .

Ама при мен не е гонене .

Просто не искам да спя .

п.п. Пускам филма вече .

Ех stenly, май тая работа с разбирането е в 2те посоки :P

Цял форум разбра че съм програмист само ти още не си май :)

Бачкам за едни американци главно иначе имам и други клиенти тука но гледам да бачкам по малко по-сериозни/големи проекти, а не да правя програми за магазинчета или счетоводство че ще затъпея много бързо... и продължавам да се учудвам че имам колеги (верно с 10тина години по-малко опит от мен) които обаче не само ги е страх да понаучат нови неща но и видят ли нещо по-засукано и вдигат ръце и се отказват или пък решават да го преправят по някакъв елементарен и заучен вече начин колкото и некадърно да е това но да им е познато а не да се замислят малко повече...

Това обеснява подписа .

Аз съм амнезия ве човек , може и да съм се усетил ама забравям .

Аз сега в къщи си уча ц++ ама наистина е гаден тоя език в сравнение с някои други ... пример с перл е като да си пиша бат скриптове или ще се види зор с тоя език ама не се давам лесно .

п.п. Късмет в работата и да не те претоварват толкова тогава .

Това обеснява подписа .

Аз съм амнезия ве човек , може и да съм се усетил ама забравям .

Аз за какво те бъзикам :P Хубавото е че го приемаш откъм смешната страна... то не че аз помня по много но сега нали не говорим за мен :P

Аз сега в къщи си уча ц++ ама наистина е гаден тоя език в сравнение с някои други ... пример с перл е като да си пиша бат скриптове или ще се види зор с тоя език ама не се давам лесно .

С++ е истината... а с Perl освен да се научиш на лоши навици и откровени глупости друго няма да стане... заебавай го тоя Perl докато е време преди да ти се увреди мозъка нещо :P

За по-начинаещи или за програми с повече интерфейс (бутони, текстбоксове, и т.н.) може и C# или Java...

Де такъв късмет но няма шанс скоро да се отърва от работа освен ако умишлено не оплескам нещата до неузнаваемост и да ми теглят по една майна клиентите ми

С++ е истината... а с Perl освен да се научиш на лоши навици и откровени глупости друго няма да стане... заебавай го тоя Perl докато е време преди да ти се увреди мозъка нещо :P

Дядомраз, тъкмо си мислех, че напоследък си помъдрял и ти взе та се изака на метеното. Подобни "сравнения" на Perl и C++ са досущ като изцепките на индийските ти колеги, които толкова обичаш да коментираш. :P :lol:

Дядомраз, тъкмо си мислех, че напоследък си помъдрял и ти взе та се изака на метеното. Подобни "сравнения" на Perl и C++ са досущ като изцепките на индийските ти колеги, които толкова обичаш да коментираш. :P :lol:

:) Е трябва да се поддържа реномето :P

Майтапа настра, сериозно доста отвратително написан код има на Perl и лошото е че не само преобладава такъв а и който и да почне да се учи гледа подобно написани примери и продължава в този дух... Както и да е, верно малко тъпо съм се изказал, не мога да отрека :)

Ами освен гадният паскал има нещо добро на вън , харесвам делфи и ц++ , но аз говоря като общо за езиците , защото не може да се сравняват един с друг ... всеки си има нещо добро и някакви недостатъци (като в някой езици са в повече) ама от нещо графично с бутонки не се постига кой знае какво в програмирането или трябва да си го напишеш на ръка за да стане както ти си искаш .

Ами освен гадният паскал има нещо добро на вън , харесвам делфи и ц++ , но аз говоря като общо за езиците , защото не може да се сравняват един с друг ... всеки си има нещо добро и някакви недостатъци (като в някой езици са в повече) ама от нещо графично с бутонки не се постига кой знае какво в програмирането или трябва да си го напишеш на ръка за да стане както ти си искаш .

Зависи какво правиш. Не може да се пишат web applications на С++ (всъщност може, но е като да забиваш пирон с отверка, или да завинтваш винтче с клещи, даже още по-грубо). Има си подходящи среди за всяко нещо, включително за някои неща и омразния за мен Visual Basic е по-добре да се ползва от грубо програмиране на асемблер да речем. Както и да е това взе да става за отделна тема :)

Ех, тия следобедни дрямки... Човек не може да заспи заради тях :(

Следобедната дрямка е велико нещо...определено сънят за 2-3 часа следобяд по ми се услажда от нощния...или по-скоро сутрешния в моя случай... :P Жалко, че много отдавна не съм имал възможност да поспивам следобяд, тъй като или имам хора при мен, или имам спешна работа за свършваме...както се очертава и тази нощ... :sick

Утре след 5 да не вземеш да ми се измъкваш :devil

Аз изобщо не знам защо не спя.... А трябва да ставам в 7.30 най-късно...

След обедната дрямка е нещо велико. Вчера баща ми ми прекъсна въпросната за да го карам, щото нали баровец... летеше за бг. Монопола е супер зарибяваща игра, едно време на село едвам правехме две игри на ден...закуска-игра-обяд-игра-вечеря... толкоз ни бил акъла. А пък аз не спя щото си конвертирам филмче за плеяра та утре на работата да не умирам от скука :P .

Утре след 5 да не вземеш да ми се измъкваш :devil
Нещо не разбрах...какво ще има след 5 :confused ...а и каквото и да има...не прочете ли поста ми в другата тема:
До края на седмицата няма да мога да се измъкна и за час...но за другата нямам нищо против.... ;)

И тази вечер почти като всяка друга. Филмче след това пържени картофки с бира и ето ме на допивам си тъкмо бирата, и ще ллягам. Понеже утре сигурно ще бачкам 12 часа.

Джуджкам си новия лаптоп. Не е честно, бутва и се държи по-добре от стационарната ми машина... пък като характеристика не е нещо особено...

@артилерист- водиш много нездравословен начин на живот, бира, картофи... бира с цаца по си отива особено ако е направена у дома.

artilerist, ако знаеш как ти завиждам, човече! Откога не съм си лягал преди 5 сутринта камо ли пък да имам спокойна вечер през която да си пия бира докато глефам филм... Леле това ми напомня най-добрите времена :)

На мен пък това на артилериста ми се вижда като нещо съвсем нереално...макар, че преди доста години и аз водех такъв живот....по-скоро завиждам на дядо мраз, защото ако работех колкото него, щях да имам време дори и да поспивам чат пат... :lol:

На мен пък това на артилериста ми се вижда като нещо съвсем нереално...макар, че преди доста години и аз водех такъв живот....по-скоро завиждам на дядо мраз, защото ако работех колкото него, щях да имам време дори и да поспивам чат пат... :lol:

Да бе да - 1 път около 8-9 на всеки 2-3 дена, през останалите АКО изобщо се спи е около 4часа...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...