djadomraz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Аз не спя , просто ми е много весело макар и изморен , но няма да се ляга , а ще си пусна някой филм да изгледам ... просто не знам какво точно да правя в момента . Блазе ти ... а аз не е като да не искам да си легна но така са ме затрупали с бачкане че сигурно до съботата мога и да не си лягам направо... Продължава обаче да ме учудва липсата на желание за мислене у някои хора. Елементарни неща ги мързи да си размърдат сивото вещество и да разберат как се правят и очакват всичко на готово да им го дам. То в този случай по-добре аз да го направя ебати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 С тоя пост ме вкара в мисли просто . Сега цялата вечер ще ме човърка да разбера какво работиш . Чудя се как може да ми е толкова отегчено от всичко . п.п. Мен лично не ме мързи в момента ... ама как може да не се случва нищо ново и хубаво за да различиш единият ден от следващият в тея нощти или искам да отида някъде на хубава планина и да си пусна музиката с лежане по цяла вечер . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Вече втора вечер ме гони безсъние. Нещо не съм в час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Точно в час си . Ама при мен не е гонене . Просто не искам да спя . п.п. Пускам филма вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ех stenly, май тая работа с разбирането е в 2те посоки Цял форум разбра че съм програмист само ти още не си май Бачкам за едни американци главно иначе имам и други клиенти тука но гледам да бачкам по малко по-сериозни/големи проекти, а не да правя програми за магазинчета или счетоводство че ще затъпея много бързо... и продължавам да се учудвам че имам колеги (верно с 10тина години по-малко опит от мен) които обаче не само ги е страх да понаучат нови неща но и видят ли нещо по-засукано и вдигат ръце и се отказват или пък решават да го преправят по някакъв елементарен и заучен вече начин колкото и некадърно да е това но да им е познато а не да се замислят малко повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 В 12 вечерта излязох, сега се прибирам, много снимане му ударих. Тоя град през нощта е интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Щот заминавам :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Това обеснява подписа . Аз съм амнезия ве човек , може и да съм се усетил ама забравям . Аз сега в къщи си уча ц++ ама наистина е гаден тоя език в сравнение с някои други ... пример с перл е като да си пиша бат скриптове или ще се види зор с тоя език ама не се давам лесно . п.п. Късмет в работата и да не те претоварват толкова тогава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Това обеснява подписа .Аз съм амнезия ве човек , може и да съм се усетил ама забравям . Аз за какво те бъзикам Хубавото е че го приемаш откъм смешната страна... то не че аз помня по много но сега нали не говорим за мен Аз сега в къщи си уча ц++ ама наистина е гаден тоя език в сравнение с някои други ... пример с перл е като да си пиша бат скриптове или ще се види зор с тоя език ама не се давам лесно .п.п. Късмет в работата и да не те претоварват толкова тогава . С++ е истината... а с Perl освен да се научиш на лоши навици и откровени глупости друго няма да стане... заебавай го тоя Perl докато е време преди да ти се увреди мозъка нещо За по-начинаещи или за програми с повече интерфейс (бутони, текстбоксове, и т.н.) може и C# или Java... п.п. Късмет в работата и да не те претоварват толкова тогава . Де такъв късмет но няма шанс скоро да се отърва от работа освен ако умишлено не оплескам нещата до неузнаваемост и да ми теглят по една майна клиентите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 С++ е истината... а с Perl освен да се научиш на лоши навици и откровени глупости друго няма да стане... заебавай го тоя Perl докато е време преди да ти се увреди мозъка нещо Дядомраз, тъкмо си мислех, че напоследък си помъдрял и ти взе та се изака на метеното. Подобни "сравнения" на Perl и C++ са досущ като изцепките на индийските ти колеги, които толкова обичаш да коментираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Дядомраз, тъкмо си мислех, че напоследък си помъдрял и ти взе та се изака на метеното. Подобни "сравнения" на Perl и C++ са досущ като изцепките на индийските ти колеги, които толкова обичаш да коментираш. Е трябва да се поддържа реномето Майтапа настра, сериозно доста отвратително написан код има на Perl и лошото е че не само преобладава такъв а и който и да почне да се учи гледа подобно написани примери и продължава в този дух... Както и да е, верно малко тъпо съм се изказал, не мога да отрека Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ами освен гадният паскал има нещо добро на вън , харесвам делфи и ц++ , но аз говоря като общо за езиците , защото не може да се сравняват един с друг ... всеки си има нещо добро и някакви недостатъци (като в някой езици са в повече) ама от нещо графично с бутонки не се постига кой знае какво в програмирането или трябва да си го напишеш на ръка за да стане както ти си искаш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ами освен гадният паскал има нещо добро на вън , харесвам делфи и ц++ , но аз говоря като общо за езиците , защото не може да се сравняват един с друг ... всеки си има нещо добро и някакви недостатъци (като в някой езици са в повече) ама от нещо графично с бутонки не се постига кой знае какво в програмирането или трябва да си го напишеш на ръка за да стане както ти си искаш . Зависи какво правиш. Не може да се пишат web applications на С++ (всъщност може, но е като да забиваш пирон с отверка, или да завинтваш винтче с клещи, даже още по-грубо). Има си подходящи среди за всяко нещо, включително за някои неща и омразния за мен Visual Basic е по-добре да се ползва от грубо програмиране на асемблер да речем. Както и да е това взе да става за отделна тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Преди малко гледах Vantage Point....много ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ех, тия следобедни дрямки... Човек не може да заспи заради тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ех, тия следобедни дрямки... Човек не може да заспи заради тях Следобедната дрямка е велико нещо...определено сънят за 2-3 часа следобяд по ми се услажда от нощния...или по-скоро сутрешния в моя случай... Жалко, че много отдавна не съм имал възможност да поспивам следобяд, тъй като или имам хора при мен, или имам спешна работа за свършваме...както се очертава и тази нощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Утре след 5 да не вземеш да ми се измъкваш Аз изобщо не знам защо не спя.... А трябва да ставам в 7.30 най-късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Играхме монопол 7 души до преди малко, от 9 вечерта. И след малко ще лягам, че утре съм на работа сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 След обедната дрямка е нещо велико. Вчера баща ми ми прекъсна въпросната за да го карам, щото нали баровец... летеше за бг. Монопола е супер зарибяваща игра, едно време на село едвам правехме две игри на ден...закуска-игра-обяд-игра-вечеря... толкоз ни бил акъла. А пък аз не спя щото си конвертирам филмче за плеяра та утре на работата да не умирам от скука . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Утре след 5 да не вземеш да ми се измъкваш Нещо не разбрах...какво ще има след 5 ...а и каквото и да има...не прочете ли поста ми в другата тема:До края на седмицата няма да мога да се измъкна и за час...но за другата нямам нищо против.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 И тази вечер почти като всяка друга. Филмче след това пържени картофки с бира и ето ме на допивам си тъкмо бирата, и ще ллягам. Понеже утре сигурно ще бачкам 12 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Джуджкам си новия лаптоп. Не е честно, бутва и се държи по-добре от стационарната ми машина... пък като характеристика не е нещо особено... @артилерист- водиш много нездравословен начин на живот, бира, картофи... бира с цаца по си отива особено ако е направена у дома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 artilerist, ако знаеш как ти завиждам, човече! Откога не съм си лягал преди 5 сутринта камо ли пък да имам спокойна вечер през която да си пия бира докато глефам филм... Леле това ми напомня най-добрите времена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 На мен пък това на артилериста ми се вижда като нещо съвсем нереално...макар, че преди доста години и аз водех такъв живот....по-скоро завиждам на дядо мраз, защото ако работех колкото него, щях да имам време дори и да поспивам чат пат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 На мен пък това на артилериста ми се вижда като нещо съвсем нереално...макар, че преди доста години и аз водех такъв живот....по-скоро завиждам на дядо мраз, защото ако работех колкото него, щях да имам време дори и да поспивам чат пат... Да бе да - 1 път около 8-9 на всеки 2-3 дена, през останалите АКО изобщо се спи е около 4часа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.