Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Мъчих се допреди малко да си клокна семпрона и успях.

Сега работи на 2.7 и наистина има разлика от това как работеше по дефолт и сега.

Та сега ще се ровя из нета да си намеря някаква програмка която показва температурата му.

И междувременно ще съм много благодарен ако някои ми подскаже.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Досега чаках да се освободи терен,за да почна да пиша...не ми се мисли колко работа ме чака...и тая вечер няма да мога май да се наспя :(

Не е лесно... аз за последните 3 дена бях спал общо 4 часа... но днес успях да се наспя към 11часа съм откъртил и сега съм 6+ :)

Та сега ще се ровя из нета да си намеря някаква програмка която показва температурата му.

И междувременно ще съм много благодарен ако някои ми подскаже.

speedfan

Оф тря да сядам да уча. Не сега де...

едит: тая вечер имахме доста попълнения. не сме само аз и Мидекс. :P

едит: тая вечер имахме доста попълнения. не сме само аз и Мидекс. :P

Е, да...ама ти си привилигирован, понеже си 2 часа назад. :laughing:

Иска ми се тая вечер да завърша quest-a,ама май няма да стане...прекалено съм уморен и май ще лягам..пр будуване на всички :laughing:

Ровя се из нета. Вече се изморих и смятам да си лягам :)

Иначе във форума има цели 7 души. Ще си водя статистика вече :D

Бяхме навън с приятели и откарахме до късно. След като се прибрахме, изглегахме Срташех ФИЛМ :tongue :lol: :lol: . И след малко ще си лягаме. :wacko: :zzz :zzz

Направо се учудвам как нацелваш копчетата. Аз съм по-зле в такива случаи. Ма поне е забавоно. Аз ся пуснах да се свалят една крамара филми и ще си гледам... :bgrin:

Хора, аз ще ви оставям днес рано... преди това искам да ви споделя че Чивас се наистина хубаво питие. Бях забравил какво е да свършиш работа по-рано и да релаксираш качествено преди да си легнеш :) Ех кеффф :)

Аз ся пуснах да се свалят една крамара филми и ще си гледам... :bgrin

Аз пък не мога да свалям по 2 причини...толкова много работа имам, че не се и сещам за филми... :sick

Освен това вече пробвах да свалям някои неща, докато работя, но не става - при 6+ мегабайта в секунда теглене и още 1-2 Мб/сек. качване от торентите 61pyx4.jpg, хардовете ми се чудят как да насмогнат да качват файловете, заедно с едновременното проиграване на 20-тина аудио трака... ;) ...но пък поне свалям набързо - 10-тина гигабайта за половин-един час и спирам...а и все пак не съм в райд, както оня предател над мен, дето щял да си ляга рано-рано тази нощ... :lol: ...ама то от "Чивас'-а идва...ама ще го глобя следващия път като се видим да почерпи едно! :D

Технически погледнато и аз пия Чивас с малко водица. Практически пак. :P А морално и аз съм предател щото и аз съм в раид. само дето скоростите не са ми като твойте... я кача 8-900к я не... Оф ся си слушам Габана и ми се иска да е вече лято и аз да съм у дома...

edit: моя греешка...

ама то от "Чивас'-а идва...ама ще го глобя следващия път като се видим да почерпи едно! :D

Абсолютно от Чиваса е (както и че се утрепах от работа предния уикенд и сега съм в почивка до понеделник).

А за черпенето няма никакви проблеми, може пак съботата евентуално :)

А морално и аз съм предател щото и аз съм в раид. само дето скоростите не са ми като твойте...

Не бе... предател съм 'щото си лягам рано не за раида, иначе Мидекс, ако искаш дай да ти съберем и на теб нещо по-тягово че да се родиш. Аз още имам един хубав ATA-100 контролер и ако имаш 3-4 стари диска по 100-тина гб мога да ти го подаря - тъй и тъй хваща прах тука... Adaptec ATA 2400A e точния модел (само дето 2 нови диска в RAID0 от дъното вадят по-голяма скорост но все пак друга технология е това)...

Както и да е ... лека нощ от мен друзя, удържайте фронта без мен...

Разархивирам си сега една игра която си свалих, и ще се пробвам да я подкарам.

И се надявам да стане де. :D За да може да има ново развлечение. :lol:

Наздраве колега.

Сега по темата.

До преди малко пихме бири в къщи с приятели и обсъждахме политиката и икономиката ни. :lol:

Какво да ви кажа, не че разбираме ама стигнахме отново до извида, че мизерията в страната ни няма да се промени още доста време.

Наздраве колега.

Сега по темата.

До преди малко пихме бири в къщи с приятели и обсъждахме политиката и икономиката ни. :lol:

Какво да ви кажа, не че разбираме ама стигнахме отново до извида, че мизерията в страната ни няма да се промени още доста време.

Аз откакто видях в Los Angeles махала подобна на Столипиново (подобни мизерни бараки със сателитни чинии), съм значително по-спокоен и толерантен към мизерията тук щом и американците не могат да се оправят и всичко да им е 6+ навсякъде, явно не сме ЧАК толкова зле.

Иначе от край време съм на принципа че слабо ме вълнува политиката, гледам на мен да ми е що-годе добре пък кога всичко ще се оправи както всички си мислем че ще стане - божа работа. Дано за внуците да стане :)

Не спим. "Ние идваме от Интернет! Страхвайте Се!" Сега ще гледам един филм препоръчан ми от брат ми- Money As a Debt. Предполагам, че ще е нещо като Zeitgeist.

Аз не спя , просто ми е много весело макар и изморен , но няма да се ляга , а ще си пусна някой филм да изгледам ... просто не знам какво точно да правя в момента .

:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...