artilerist Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Мъчих се допреди малко да си клокна семпрона и успях. Сега работи на 2.7 и наистина има разлика от това как работеше по дефолт и сега. Та сега ще се ровя из нета да си намеря някаква програмка която показва температурата му. И междувременно ще съм много благодарен ако някои ми подскаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Досега чаках да се освободи терен,за да почна да пиша...не ми се мисли колко работа ме чака...и тая вечер няма да мога май да се наспя Не е лесно... аз за последните 3 дена бях спал общо 4 часа... но днес успях да се наспя към 11часа съм откъртил и сега съм 6+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Ми имам температура и не ми позволява да си затворя очите-изгаря ме Искам съъъъъън утре съм на лекции от рано (смрък) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Та сега ще се ровя из нета да си намеря някаква програмка която показва температурата му.И междувременно ще съм много благодарен ако някои ми подскаже. speedfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 speedfan Много ти блогодаря. Сега ще я изпробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Оф тря да сядам да уча. Не сега де... едит: тая вечер имахме доста попълнения. не сме само аз и Мидекс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 едит: тая вечер имахме доста попълнения. не сме само аз и Мидекс. Е, да...ама ти си привилигирован, понеже си 2 часа назад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Аз като не пиша не си мислете че спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Иска ми се тая вечер да завърша quest-a,ама май няма да стане...прекалено съм уморен и май ще лягам..пр будуване на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Сега се прибирам от рожден ден. За това не спя, но след малко лягам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Бяхме навън с приятели и откарахме до късно. След като се прибрахме, изглегахме Срташех ФИЛМ . И след малко ще си лягаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ровя се из нета. Вече се изморих и смятам да си лягам Иначе във форума има цели 7 души. Ще си водя статистика вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Бяхме навън с приятели и откарахме до късно. След като се прибрахме, изглегахме Срташех ФИЛМ . И след малко ще си лягаме. Направо се учудвам как нацелваш копчетата. Аз съм по-зле в такива случаи. Ма поне е забавоно. Аз ся пуснах да се свалят една крамара филми и ще си гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Хора, аз ще ви оставям днес рано... преди това искам да ви споделя че Чивас се наистина хубаво питие. Бях забравил какво е да свършиш работа по-рано и да релаксираш качествено преди да си легнеш Ех кеффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Аз ся пуснах да се свалят една крамара филми и ще си гледам... :bgrin Аз пък не мога да свалям по 2 причини...толкова много работа имам, че не се и сещам за филми... Освен това вече пробвах да свалям някои неща, докато работя, но не става - при 6+ мегабайта в секунда теглене и още 1-2 Мб/сек. качване от торентите , хардовете ми се чудят как да насмогнат да качват файловете, заедно с едновременното проиграване на 20-тина аудио трака... ...но пък поне свалям набързо - 10-тина гигабайта за половин-един час и спирам...а и все пак не съм в райд, както оня предател над мен, дето щял да си ляга рано-рано тази нощ... ...ама то от "Чивас'-а идва...ама ще го глобя следващия път като се видим да почерпи едно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Технически погледнато и аз пия Чивас с малко водица. Практически пак. А морално и аз съм предател щото и аз съм в раид. само дето скоростите не са ми като твойте... я кача 8-900к я не... Оф ся си слушам Габана и ми се иска да е вече лято и аз да съм у дома... edit: моя греешка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 ама то от "Чивас'-а идва...ама ще го глобя следващия път като се видим да почерпи едно! Абсолютно от Чиваса е (както и че се утрепах от работа предния уикенд и сега съм в почивка до понеделник). А за черпенето няма никакви проблеми, може пак съботата евентуално А морално и аз съм предател щото и аз съм в раид. само дето скоростите не са ми като твойте... Не бе... предател съм 'щото си лягам рано не за раида, иначе Мидекс, ако искаш дай да ти съберем и на теб нещо по-тягово че да се родиш. Аз още имам един хубав ATA-100 контролер и ако имаш 3-4 стари диска по 100-тина гб мога да ти го подаря - тъй и тъй хваща прах тука... Adaptec ATA 2400A e точния модел (само дето 2 нови диска в RAID0 от дъното вадят по-голяма скорост но все пак друга технология е това)... Както и да е ... лека нощ от мен друзя, удържайте фронта без мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Днес ви предавам... Че утре вечер ще бачакма минимум до 2 и сигурно ще се прибера в четири... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Пак Cabal Ама вече и аз се предавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Разархивирам си сега една игра която си свалих, и ще се пробвам да я подкарам. И се надявам да стане де. За да може да има ново развлечение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Оф ся се върнах от бачкане. Да си барман си има своите предимства. Наздраве момчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Наздраве колега. Сега по темата. До преди малко пихме бири в къщи с приятели и обсъждахме политиката и икономиката ни. Какво да ви кажа, не че разбираме ама стигнахме отново до извида, че мизерията в страната ни няма да се промени още доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Наздраве колега.Сега по темата. До преди малко пихме бири в къщи с приятели и обсъждахме политиката и икономиката ни. Какво да ви кажа, не че разбираме ама стигнахме отново до извида, че мизерията в страната ни няма да се промени още доста време. Аз откакто видях в Los Angeles махала подобна на Столипиново (подобни мизерни бараки със сателитни чинии), съм значително по-спокоен и толерантен към мизерията тук щом и американците не могат да се оправят и всичко да им е 6+ навсякъде, явно не сме ЧАК толкова зле. Иначе от край време съм на принципа че слабо ме вълнува политиката, гледам на мен да ми е що-годе добре пък кога всичко ще се оправи както всички си мислем че ще стане - божа работа. Дано за внуците да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Не спим. "Ние идваме от Интернет! Страхвайте Се!" Сега ще гледам един филм препоръчан ми от брат ми- Money As a Debt. Предполагам, че ще е нещо като Zeitgeist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Аз не спя , просто ми е много весело макар и изморен , но няма да се ляга , а ще си пусна някой филм да изгледам ... просто не знам какво точно да правя в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.