Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Ще взема да пусна една официална забрана да се пише в темата преди 00.00 часа и след 6 сутринта...ааа...не стига че сте дневни птици, ами и дискусии си водите в нашата тема....слагам ви наказание по едно неспане на всички! :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Хахаха , аз сега си слушам "Trapt" и ще гледам анимаций после .

Кашлям , защото ме хвана грип и не мога да се оправя още .

Само кашлицата остана , но това пак е нещо ... ама ще се оправя .

п.п. Дайте още едно шишенце сироп за кашлица и айде на екс от мен .

:laughing:

До ся гледах филм , ся си слушам thousand foot krutch и мисля да хапна нещо.. след което може би още 1 филмче..

Аз до сега слушах тея и минах на "Trapt" отново !

Искам да си гледам анимацийте ама много ме радват песните .

Преди да си легнал ще може ли да ми кажеш някоя друга банда с хубави песнички ?

Тука имало адаши , лека ти вечер .

Аз продължавам да свалям песни и да слушам .

Само интернета може да ме спре ... няма да е много хубаво .

Съжалявам, че пиша в извънработно време, но...

...много як концерт, както винаги! Те са много готини всичките! Ерол преди концерта викаше, че е настинал и не знае дали ще се получи, но всичко беше наред.

Ям сладки работи, пия сок и гледам филм. Обаче след филма си лягам, но ако ми се доспи може и по-рано... :)

Бях на един гала-концерт на наградените от един конкурс за изпълнители....после седнахме с журито и организаторите в едно заведение...хапнахме...пийнахме...разнищихме световната музикална индустрия и от приказка на приказка...то станало време по малките часове. :beerchug :rolleyes:

П.П. Във връзка с горното си позволявам една вметка - нямате си и представа какви кадърни деца има в България...повечето от 'айдълите' и ония другите по НТ - ряпа да ядат...супер сложни песни изпяти на живо, без грам фалш, с изграждане на всяка фраза, както и на цялата песен...просто невероятно...слушаш и не може да повярваш, че всичко това се случва на life. :punk

Гледахме филмче с женами. И сега тя си сваля някакво приложение за SIMS след което ще се мъчим да го подкараме. Което се надявам да стане лесно.

Гледахме филмче с женами.

Все се каня да те питам...защо винаги като говориш за жена си, сливаш жената със себе си (в случая - "ми"-то) :devil ...ето тук също...и тук също...дължи се на това, че жената я чувстваш силно и единствено твоя или просто забравяш да натиснеш интервала? :lol:

П.П. Аз обаче сега довършвам едни неща дето съм започнал и лягам да поспя малко, че тия 3 дена от сутрин до вечер, съчетано с липса на сън през нощите...и за капак това тазвечершно ядене и пиене от по-горния пост...много ми дойде. :woot

Честно казано незная. Не защото забравям интервала или защото съм силно свързан с нея.

Ами можеби просто имам ужасно кофти правопис. Или поне аз така си го обяснявам.

Сори за офффа.

Чакам да ми се досвали Soldier of Fortune Platinum Edition, да го инстална, да поиграя, да установя, че когато бях на 12 света беше хубав някак по-простичък.После вече мога да си легна.

Сега се наядох със спагети и направо се пръскам.

Но както и да е, смятам сега да изупша една, две цигари и да си поемам пътя към леглото.

V For Vendetta-златен филм. Иначе просто не ми се спи особено. Човърках си xubuntu-то до преди малко...

Досега чаках да се освободи терен,за да почна да пиша...не ми се мисли колко работа ме чака...и тая вечер няма да мога май да се наспя :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...