chistacha Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 ...щото не ми са спи Ровя се да си търся музика както обикновено... Aко някой има идея къде да си изровя на GT vs Project C нещо, сега е момента да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Така,както е тръгнао май въобще няма смисъл да лягам-сега се пребирам,има филми за гледане,Кола за пиене,игри за цъкане .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 ...щото не ми са спи Ровя се да си търся музика както обикновено... Aко някой има идея къде да си изровя на GT vs Project C нещо, сега е момента да каже Ей момче! --------------->ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Аз нямам такива планове ... в 4.00 трябва да си пия антибиотиците и смятам да си дочакам времето ... буден Да не те е хванал и тебе грипа? Мен от 5 дена ме е барнал някакъв бацил...еййй....много лоша работа, постоянна температура (38-39+С), първият ден ме болеше главата...после ми заглъхнаха ушите....след това ме заболяха ставите....после мина в очите...спусна се към гърлото...след което реши да прескочи към носа....в момента май съм в крайния стадий, защото температурата ми спадна и съм само със запушен нос, суха кашлица и остатъчно главоболие (и очите и гръбнака още ме болят, но не както в началото).....много гадна история....направо имах чувството, че мутира по малко и се разхожда из целия ми организъм. Вчера и миналия ден установих, че ми е голям проблем да изкача 3 етажа стълби....все едно преди това бях направил 20 километров крос... Иначе никакви антибиотици не пих, а само аспирини, нурофени, аналгини...може и затова да ме държа толкова...а сега се чувствам тотално скапан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Пламене ако се беше сетил да ми се обадиш още на старта щях да ти кажа бързата рецепта. До 24 часа си 6 освен ако не си много тежък случай - само с комбинация от елементарни хапчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Да не те е хванал и тебе грипа?Мен от 5 дена ме е барнал някакъв бацил...еййй....много лоша работа, постоянна температура (38-39+С), първият ден ме болеше главата...после ми заглъхнаха ушите....след това ме заболяха ставите....после мина в очите...спусна се към гърлото...след което реши да прескочи към носа....в момента май съм в крайния стадий, защото температурата ми спадна и съм само със запушен нос, суха кашлица и остатъчно главоболие (и очите и гръбнака още ме болят, но не както в началото).....много гадна история....направо имах чувството, че мутира по малко и се разхожда из целия ми организъм. Вчера и миналия ден установих, че ми е голям проблем да изкача 3 етажа стълби....все едно преди това бях направил 20 километров крос... Иначе никакви антибиотици не пих, а само аспирини, нурофени, аналгини...може и затова да ме държа толкова...а сега се чувствам тотално скапан... Едва ли те мъчи толкоз заради това, че не си приемал антибиотици. По скоро грипът наистина е лош. Маиками горката е завтаря в разстояние от максимум месец, а уж има и ваксина иле и някакви антибиотици. Понеже онзи ден като се чухме се оплака жената, че пак е тръшнал грипа. on/ Иначе чудя се какви да ги върша, не ми се спи луд съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Вечерта бе толкова юнашка и чудесна че не смятам да я прекъсвам SEE YOU ON THE OTHER SIDE.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Толкова съм изморен, че не мога да заспя Поне намерих интересно няколкосезонно сериалче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 До ся гледах един филм по БТВ и слд тва тука оправях един проблем на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Толкова съм изморен, че не мога да заспя Поне намерих интересно няколкосезонно сериалче. Я сподели кое е това сериалче, че явно и на мен ша ми трябва... Иначе не спя пак заради музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Гледах BLADE по NOVA TV до преди малко и сега ще си правя кафе. Кола си взех одеве имам и чипс. -Супер ще откарам ноща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Може ли и аз да не се обадя ... И аз имам кола , даже 2 ... и се заредих предварително с цигари и солети ... гледам филми и се размазвам . Който няма какво да прави и му се гледа нещо интересно , нека сваля Гуча@zamunda.net . Много ми хареса . Сега почвам да гледам Резервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Резервите е разцепка. Гледал съм го мноо смях Инач пак ще си правя кафе, че чашката ми свърши След което ще взема душ и към 08:00 сме на закуска с женами със познати. Ммм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Надпреварата продължава , а ? Кой ще си легне първи ... аз или ти Няма да се предам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Снощи си взех от Иво една насекомоядна китка и се чудя дали ще издържи при моите не много благоприятни "метеорологични" условия...понеже аз съм в друг климатичен пояс - при мен не е много светло, освен това пуша и стоя постоянно на около 30-35С....обаче смятам да компенсирам като лично му ловя насекомите (каквито каже...изпълнявам и поръчки ) и се грижа да има вода, когато е нужно. ...а още не спя, понеже окомплектовах още един комп, та цяла нощ - формат с:, формат д:, ......инстал ОС....търси драйвери....рестартирвай....инсталирвай програми.....позната ситуация. А иначе хубавото е, че вчера ми беше първият ден, в който се почувствах по-добре след един гаден грип, който ме държа близо седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Пуша последна , свалям халата и лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Човек, така написано звучи сякаш чакаш някого и го известяваш... ...постовете в тоя форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Не ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Все още си пийвам. божичко форума никога не е бил толкова празен... Аз, гугъл бота и някъв новак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Вчера спах около 8 часа през деня след 4 поредни нощни, последните 2 изпълнени с много работа. Снощи заспах около 23 часа и ето ме събудих се към 3 и нещо на 100% заредени батерии. Сега смятам да убия времето до 9.30 с нещо и ще се готвя да ходя на лекции в новата сграда на ПУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 2-ра поредна нощна... омръзна ми да играя CS... btw пост номер 150 000 в Others... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Плющя баалрън да стана 91 .... още 1/5 остава ... бах неговата леля ... ще го фана накрая и се трупясвам , че съм 1ва смяна ... и трябва да "ставам" след около 4 часа и 20 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 А аз както винаги. Гледахме филм с жената и сега ще си правим нещо за хапване. А след това да си лягаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Аз не знам какво да правя , но и не ми се спи ... имам свалени филми ама не ми се гледат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 аз предавам фронта по-раничко тази сутрин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.