Xciter Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Сега от работа... познайте след малко къде трябва да ходя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Не те знам теб , сигурно пак на работа . Аз цяла нощ слушам една и съща песен и просто така ми харесва , че все едно не слушам музика ама си е нещо нормално . Държат ме буден тея песни и това ми харесва , защото не искам да заспивам . п.п. Не слушам рок (Рап , Р&Б , Хип-Хоп , Ретро , Денс и Балади) ама това съм си го подбрал и просто някак си няма нищо общо с дрънченето в повечето песни за мен . Lostprophets - Make A Move Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - Pain Three Days Grace - I Hate Everything About You Three Days Grace - Time Of Dying Skillet - Comatose Skillet - Whispers In The Dark Skillet - Rebirthing Linkin Park - From The Inside Linkin Park - Faint Linkin Park - What I've Done Linkin Park - Somewhere I Belong Linkin Park - Breaking The Habbit Linkin Park - Numb Linkin Park - In The End Linkin Park - Crawling Adema - Immortal Drowning Pool - Sinner Sevendust - Disease Trust Company - The Reflection Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Аз не мога да заспя от умора в повечето случаи. А остатъкът е, защото кибича в Скайп по цяла нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Аз не мога да заспя от умора в повечето случаи. А остатъкът е, защото кибича в Скайп по цяла нощ Колежке... Нищо лично, но темата си е достатъчно спамерска така, че нека си остане за нощите птици и да си пишем по възможност от 02:00 до 06:00. Извини ме ако съм те обидил с нещо. Сега по темата играх AGE до преди малко, сега смятам да си правя нещо за чдене и след това може би ще си пусна да гледам някакво филмче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Ей... Отдавна не ми се беше случвало да стоя до толкова късно пред компа Ама кво да се прави. Как да си легна като пред мене има 1 чиния мусака , 1 шише кола и съм се заребил да играя Бридж белот едит: Само гледай да не се заребиш много , че тогава става страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Признайте си .... никой не будува колкото мен Блажени са вярващите... ...колкото не съм спал, сигурно толкова не си живял... @Stasio, иконката на белота ми седи на десктопа от 5 години насам...даже ей сега докато си почивам ще ударя 1-2 партии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Гледах Междузвездни Войни по Нова и после The last kiss на компа. Първият филм повече ми хареса, въпреки че го бях гледал Смятам да посетя любимото си легло. Лека вечер на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Май е време и аз да подъша моята възглавница До преди малко се борех с едни филми и малко храна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Бях цял ден на работа ... мамка му Изморен съм ... мамка му Спи ми се ... мамка му Не съм учил .. мамка му 1ва смяна съм от утре ... мамка му Ще ме изпитват по биология ... мамка му Лягам си .... мамка му !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Да ти имам проблемите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Гледах "Американски прелести" за първи път(как съм го пропуснал не знам). Страхотен филм. Сигурно няма да успея да заспя след него, но поне ще се опитам Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Гледах ПРЕСТИЖ Сега ще похапна и след това можеби в леглото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ех бе хора стига сте спали, от сън спомени няма. Иначе по темата, спах до 22:00 и сега нещо ме мъчи безсънието, и незнам какво ми се и прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 нерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Не съм спал от почти 40часа и не ми се спи. Полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Инсталнах си Ubuntu 7.10 и изтрих Windows-a.Писна ми всичко да ми забива и все да реве за рам, все пак само гледам филми и слушам музика на него 1gb трябва да му стига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Това е повратен момент в историята на компа ти :-p . Иначе аз не спя щото си цъкам Warhammer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Бира, приятели, карти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Музика , музика , музика , музика , музика ... само това правя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Музика , музика , музика , музика , музика ... само това правя . "Правиш" или слушаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Слушам , само слушам как ми минават текстовете през главата и нищо друго . В момента се чудя какво да правя . Ако не е тая музика ще откача сигурно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Гледахме филм до преди малко. Тя си легна преди десетина минути, а аз? - Аз както винаги с цигара в ръката натискам клавиште и витая и нет пространството. Незнам просто не ми се спи, тази вечер се чувствам някак странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Eстествено и аз не спя Въртя лудите трейдове в диаблото , обаче отивам за цигари , че свършиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Eстествено и аз не спя Въртя лудите трейдове в диаблото , обаче отивам за цигари , че свършиха Естествено и теб те е одарил тока. И аз немога без цигар, и аз по нощите ходя до ненонощия за тютюн. Иначе ще поиграя малко delta force за приспиване. След което смятам да поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Аз нямам такива планове ... в 4.00 трябва да си пия антибиотиците и смятам да си дочакам времето ... буден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.