host Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Защото се попилях от смях като четох мненията в раздела за автомобили на дата.бг форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Много кофти,артилерист Дано всичко сега вече е наред! Наистина дано да е наред, че както ми е тръгнал този месец... Ужас женами тежки хирургически интервенции, аз катастрофирах абе не ми се говори. И дано нещата се оправят. Както си карал без да си направил нищо?? Странна работа...добре, че си се блъснал със сравнително малка скорост...а всъщност 35 км/ч за удар в стълб хич не е малка скорост.... ....единственото хубаво в случката...е че е стълбът е бил на EVN (понеже не ги понасям ). Да наистина много странна работа, но следователите ми казаха, че било нормално за FORD които е с чип в ключа. А 35км./ч. за автомобил почти два тона и половина си е удар. Съжалявам само Midex, че не направихме кръгчето за което бях поел ангажимент към теб. Но на новият ми автомобил няма да пропуснем. А иначе по темата - днес пак не спах, но от довечера почвам...едно, че спазих сроковете и най-после привърших продължителната работа и второ - вече наистина не издържам и съм доста уморен от това постояно неспане в последните 2-3 месеца... Извинявам ви се и на двамата,че писахте заради мен в темата извън приетият за нея час. За което всъщност съм ви благодарен (все едно ми ударихте едно рамо помощ) А относно тъпият стълб на EVN ми писаха акт, понеже бил частна собственост. По темата, че се онесох. С женами сега ще гледаме някаква комедия-която се надяваме да не се окаже трагедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Артелерист , дано наистина всичко е наред ... а аз не спя , щото с един авер се хванахме да играем диабло ... ама планирам към 4.00 да си лягам ПП. Лягам си ! Лека и мека и поздрави за всички с моята Влюбен съм в мадаматаааааааааааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Къпя се и лягам , щото утре в даскало ... "- Алооооо ............ - Майката си е е*aлооооооооооооооо " Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Барабите в блока пак си заформяме жестока битка на AGE И се надявам да приключим до сутринта, защото ако не успеем утре вечер пок няма да спя докато Райчо не изгрее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Ама не трабваше да ти пишат акт бе човек , трябваше да ти помогнат да го бутнеш на цяло . Аз не спя , защото ме избиват нерви в момента и на сутринта не знам как ще се чувствам . Абе аз по принцип не спя всяка вечер , но без да се прави нищо е ужасно ... ама не ми се и спи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Ама не трабваше да ти пишат акт бе човек , трябваше да ти помогнат да го бутнеш на цяло .Аз не спя , защото ме избиват нерви в момента и на сутринта не знам как ще се чувствам . Абе аз по принцип не спя всяка вечер , но без да се прави нищо е ужасно ... ама не ми се и спи . И аз си мисля, че като ми съставиха акт по добе да го бя съборил този лампион. Не заради друго ами и аз като Пламен ги ненавиждам тези EVN. Иначе положението с играта утече, двама се отказаха и останахме само трима.(няма интрига) Та сега ще поразгледам още малко форума, ще хапан нещо и ще отивам да лягам. Пък и женами ще се зарадва, че съм си легнал навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 @artilerist, следващият месец ако получиш двойна сметка за тока...да знаеш, че със сигурност са ти хванали и стълба в нея. А иначе днес сутринта поспах малко, че отдавна не ми се беше случвало....всъщност поспах доста...около 8-9 часа и най-интересното беше, че като станах поне 2-3 часа ми беше доста кофти...явно съм отвикнал да спя... ...и сега отново хич не ми се спи. Цял следобях правих архиви, че имам почти терабайт хард дискове и всичките им дялове в последните 2-3 месеца успях да запълня до 90+%...вече нямам никакво място. Опекох барем 20 DVD-та и засега стига толкова... Сега седя и от няколко часа блея из интернет...пия биричка и чета да си попълвам общата култура на фона на музика от младежките ми години - Earth Wind & Fire, Kool and the Gang, Commodores....ей такива работи...голям кеф...отдавна не ми се беше случвало да слушам музика за удоволствие, въпреки че точно с музика си вадя хляба... Обаче и това си има предимство - поради звукоизолираното помещение, в което работя, имам възможността в 3 през нощта да си слушам музиката на големите боксове без изобщо някой да разбере, че в момента свирят 300 ватови колони...е...не на максимума, че тогава обикновено падат прозорците, а и не е много здравословно да си наблизо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Охх , абе ... и аз щях да го лягам .. ама нещо стана фал :/ . Уина на десктоп машината се скапа и сега е кофти тръпка ... през 10 мин. вади син екран ... утре ще го оправя ... иначе свалям в момента devil man cry 3 - решил съм да зарибя нещо фентъзи , тея дни Артелерист бате .... нищо не казваш ... жена ти , как реагира като те видя с фешън устната и след като и разказа , какво си преживял ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Еееее ми мидекс , те тея на тея артисти парчетата са си супер , как да не ги слушаш , а аз през нощта слушам рок или пънк , защото просто оставам буден така . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Охх , абе ... и аз щях да го лягам .. ама нещо стана фал :/ . Уина на десктоп машината се скапа и сега е кофти тръпка ... през 10 мин. вади син екран ... утре ще го оправя ... иначе свалям в момента devil man cry 3 - решил съм да зарибя нещо фентъзи , тея дни Артелерист бате .... нищо не казваш ... жена ти , как реагира като те видя с фешън устната и след като и разказа , какво си преживял ? Какво да ти кажа Др. Хаос. В първият момент се стресна и притесни което е нормално. Иначе по темата, гледахме с Кодово име Чистачът. (Code Name The Cleaner) Много се смяхме И сега мислим да лягаме да поспим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Eто пак обичайните заподозрени не спят Изкласих го вчера по БЕЛ , а за днес няма кой знае какво за учене ... та с комшията пак осъмнахме в диаблото , ама аз се къпя & лягам ... щото днес имам среща с едно момиче , рано , рано сутринта ПП. Стискайте палци 'са не изложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Пожелавам ти късмет "хаос" . Не мога да заспя , тръпки ми минават по гърба , луната кървава гледам и очи от нея не отделям . Музика в главата ми звучи и адреналина на ръба ме държи . Чувствам се по-добре от всякога , спомням си че съм изпитвал това някога . Пълен съм с енергия както никога преди , не искам това чувство да отлети . Защо само през нощта се чувствам така , сякаш съм роден за вечерта . п.п. Мисля ги тея неща в движение ... просто се чувствам прекрасно и не искам да свърши . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Преди малко се прибрах от работа, и понеже пак не ми се спи тая вечер мсиля да разцълам някоя игра или да гледам някое филмче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Не ми се спи... боли ме и гърлото...и имам с кой да си чатя.. има и кво да гледам.. пък ако случайно тия неща се изчерпат имам и кво да играя..who needs sleep.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Кастело правят ебати гнусните пици! Ей ся си идвам от там, ЗЛЕЕЕЕ!!! И тая дет на обслужваше беше зле... пфф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Eто пак обичайните заподозрени не спят Изкласих го вчера по БЕЛ , а за днес няма кой знае какво за учене ... та с комшията пак осъмнахме в диаблото , ама аз се къпя & лягам ... щото днес имам среща с едно момиче , рано , рано сутринта ПП. Стискайте палци 'са не изложа Аааа боднах яяяяяя !!! Ако някой се е разхождал на върха на тепето на стария град между 23.00 и 01.00 и е видял двама на тревата ... отгоре бях аз Утре е събота -> Не се учи -> Няма да спи до ранни зори -> отивам да играя диабло ПП. Леките мадами са противни , но за къде сме без тяx xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Зяпам си какво става из форума от 23:30:. И си мисля няма ли да стане вече 02:00 да се разпиха. Хаиде какво стана с това време, нещо бавно ми минава. Иначе едва ли ще заспя понеже съм нервен... А и съм решил тази нощ да понапълня малко домашната видеотека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Зяпам си какво става из форума от 23:30:. ... Ти зяпаш постовете от снощи....а аз издирвам определени постове от последните 2 месеца....Току що си изясних с администраторите едно леко разтегливо правило и от утре вече ще има затворени теми в buy/sell (понеже някои започнаха да се оливат)....а в момента затварям старите такива. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Отново влизам в сайта и гледам тази тема е най-отпред вече ми стана навик да пиша във форума по това време на денонощието Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Отново влизам в сайта и гледам тази тема е най-отпред вече ми стана навик да пиша във форума по това време на денонощието Да бе и аз така ... даже в ранните часове влизам тук , точно заради тази тема . Айде лека от мен и поздрав със Спенс - Ти гониш , че се сетих за нещо и се попритесних Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Офф нещо не ме лови сън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Днес дремнах към обяд и сега не ми се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Признайте си .... никой не будува колкото мен от завчера започна 4ри дневен маратон по пиене с едни и същи хора в МЕИ и циклене на пс-то до ранни зори . Лягам си , щото и домашни за писане има ... за жалост Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Не знам точно до колко часа се смята за позволено да се драсне нещо тук , но просто не ми се пишеше нищо . Седях и поиграх на някои игри малко , слушам си музика . Иначе всяка нощ съм си буден , редовно ... от година и нещо не съм пропускал почти нито една вечер . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.