Godfather Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Айде стига съм разсъждавал на глас, че малко удължих предишното изречение.... ...то безтуй само аз пиша основно в тази тема...ама все пак ще си делна предишния пост, пък бал съм му и шизофренията.... Абе мога бих могъл и аз да ти правя компания в писането по това време, ама няма да е честно заради часовата разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Тази нощ ще подраня малко понеже след малко започвам да си мятам бозата от второто hdd по дискове за да услужа с него на приятел за няколко дни. А ако след края на тази работа ако не съм заспал пред компа, ще си пиша как е протекъл записът на почти 200GB. по DVD-TA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 ще играем CS с приятели. Това е нищо съществено, но пак няма да се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 А понякога си така уморен, че дори не можеш да спиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Важното е хем да си уморен, хем да стоиш буден, защото Oblivion-а няма да се изиграе сам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 мразя като ми се събират две поредни нощни смени... сутринта от вратата направо в леглото... иначе се е събрала една македонска групичка за CS и определено са достатъчно шумни, за да ми избият всякакви мисли за дрями, сънища и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 А така ви искам...бодри и будни...без значение дали ще цъкате или ще пиете. А какво беше това снощи....като легнаха всички в 2 и....чак до сутринта - никой...че трябваше сам да си пиша и отговарям в темата по-горе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 А така ви искам...бодри и будни...без значение дали ще цъкате или ще пиете. А какво беше това снощи....като легнаха всички в 2 и....чак до сутринта - никой...че трябваше сам да си пиша и отговарям в темата по-горе... към три и нещо ми се приспа и седнах пуцам и аз... нямаше такова помиляне, една идея над всички то не ги бих на Iceworld, Havana, Office и други знайни и незнайни карти, то не бе чудо... единствено на Assault измиха малко срама, но загубата ми там беше минимална, докато на другите нива биех с разлика hAdmin rulllzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Изгледах едно филмче и сега мисля да лягам. Очаквах да ми се доспи по-рано ама... не че сега мн мн ми се спи ама се налага, че утре няма да мога да се излежавам до обяд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 От около 23:10 до преди малко съм посвършил няколко домашни задължения Сега ще поцикам малко AGE ще си направя нещо за хапване и ще си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Щото бях на концерт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Щото бях на концерт! На кого бе? Мама му стара....напоследък всичко изпускам с тая моя работа....концерти, купони и какво ли не...не съм мърдал от нас от сума време...то май затворниците по-често ги пускат навън... Freestyle. Съжалявам, че пиша в непозволено време, но трябваше да отговоря, а ако трябваше да чакам удобен час, то щеше сигурно да стане пак събота. Спокойно...делнах ти онзи пост...сега вече може да си лягаш да спиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Почти е станало време за сутрешно кафе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Гипсирах се сам , в домашни условия .... не знаете колко време ми отне да си напиша поста грамотно MidexEdit: Добре, че не реши да пишеш и второ изречение, че постът щеше да излезе с час извън приетите за темата. ...но с горното изречение си се справил успешно гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Полегнах на обед уж за час два и станах в 22:30 и сега как да си легна пак да спя? Като грам сън не ме лови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Полегнах на обед уж за час два и станах в 22:30 и сега как да си легна пак да спя? Като грам сън не ме лови. Абе и аз направих нещо такова и сега зяпам dorm daze ... много готин филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Защото времето е хубаво и просто не ми се спи ... излизам вън на терасата и е толкова приятно без шум , само аз и времето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Надъхал съм се тук да играя DELTA FORCE и направо не ми се става от компа да си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа че работим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Епа че работим... И аз като тебе...че и продължавам...и утре пак така....останаха 2 дена....а после ще спя 2 дена... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 И аз като тебе...че и продължавам...и утре пак така....останаха 2 дена....а после ще спя 2 дена... :ph34r: Стискаме ти палци ( и на краката) , че много ти трябва. Спах само два часа и сега на работа 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Легнал съм си и съм си пуснал за 90238129038120894 път това (aдската песен с адската мадама ) и правя всевъзможни тестове на лаптопа , за да видя дали ще подкарам assassin's creed като излезе ... бавно и полека и нещата си отиват към "Да" . Ами артелериста ? Тази вечер къде е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Легнал съм си и съм си пуснал за 90238129038120894 път това (aдската песен с адската мадама ) и правя всевъзможни тестове на лаптопа , за да видя дали ще подкарам assassin's creed като излезе ... бавно и полека и нещата си отиват към "Да" . Ами артелериста ? Тази вечер къде е ? Знам, че не му е времето сега да пиша но... Кормилната уредба ми отказа по време на път(волана се заключи) и съответно катострофирах със скорост 35км. В един стълб на EVN. Та след това цяла нощ по районни и кат да ми съставят актове и протоколи наи - разни. Та се мотах до сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Много кофти,артилерист Дано всичко сега вече е наред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Кормилната уредба ми отказа по време на път(волана се заключи) и съответно катострофирах със скорост 35км. В един стълб на EVN. Както си карал без да си направил нищо?? Странна работа...добре, че си се блъснал със сравнително малка скорост...а всъщност 35 км/ч за удар в стълб хич не е малка скорост.... ....единственото хубаво в случката...е че е стълбът е бил на EVN (понеже не ги понасям ). А иначе по темата - днес пак не спах, но от довечера почвам...едно, че спазих сроковете и най-после привърших продължителната работа и второ - вече наистина не издържам и съм доста уморен от това постояно неспане в последните 2-3 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.