Xciter Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Back from the dead(sober)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 цъкаме 3ds max-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ...сега се наливам с кафета, .... Аз пък няма да пия кафе, че ще вземе да ми се приспи...а ме чака още бая работа... П.П. Май ще си направя все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 С приятелско семеиство сме в момента и си бъбрим разни смеховки. Правим и клипчета на кучето ми което прави циркаджийски номера за да му дадем топката с която играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Мразя, когато става така. Толкова съм уморен, че задрямвам в ранните вечерни часове (днес към 22) и като се опуля в 1-2, ела да видиш... Сутринта съм като парцал и денят обикновено ми е ужасен. Пффф. Мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Мразя, когато става така. Толкова съм уморен, че задрямвам в ранните вечерни часове (днес към 22) и като се опуля в 1-2, ела да видиш... Сутринта съм като парцал и денят обикновено ми е ужасен.Пффф. Мразя. Ами просто пропускаш една нощ и по-следващата вечер като ти се приспи пак по ранните вечерни часове 8-9...лягаш, но тоя път няма ставане чак до другата сутрин в 8-9... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Днес му ударих един як следобеден сън от 14 до 18 часа и сега сън не ще и не ще да ме хване. Пописах малко в форума и сега викам да си пусна някое филмче белкем заспя,че така как го карам и утре ще стана към обяд и докато пия кафенце тва онва и туку виж денят свършил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Прибрах се сравнително рано - в 1:00ч., но си пуснах да гледам Хитмен - добро е филмчето, и ей ме - на! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Искам да си лягам ама не ми се спи, а трябва да ставам утре не много късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 All-Star Game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 от няколко дена, ако успея да заспя преди 4 си е истинско постижение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 от няколко дена, ако успея да заспя преди 4 си е истинско постижение Аз пък от няколко години (по-точно от 10-15 години), ако успея да заспя преди 5 си е цяло събитие. :ph34r: ...както и си е събитие ако някой от моите познати успее да ме намери между 7 сутринта и 12 на обяд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Не спя защото в момента водим спор с двама приятели, кое строителство е по добро. Новото или старото. И съответно кое е по издаржливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Преди малко се прибрах...цял нощ цакахме игри на пц-то в един приятел...иска ми се сега да гледам някой филм,ама май ще лягам,че много взеха да ми се затварят очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Bleach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Бях на сватба! Моя бивша съученичка (даже бременна вече). Перфектна сватба... Та затова не спя още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Бях на сватба! Моя бивша съученичка (даже бременна вече). Перфектна сватба... Ех тия съученички....не си губят времето... Аз пък снощи бях за 2-3 часа на една сбирка на съфорумци....после пък имах работа за довършване и....досега...чудя се дали да лягам изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 vs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ebah gadnata domashna...mnogo graduse da go eva... i kuv e toq priqtil nqma kirilica na gadnata mashina. EEeee qdeneto beshe dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ebah gadnata domashna...mnogo graduse da go eva... i kuv e toq priqtil nqma kirilica na gadnata mashina. EEeee qdeneto beshe dosta От тая латиница не разбрах отначало и помислих, че си пишеш домашното през нощта...а то било някаква 50+ градусова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ами нещо ме гонят дяволи . И не ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Тотално ви е объркан нормалния режим на всички, пишещи тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 CS... аз продължавам да не мога да заспя преди 4, а ставам към 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Тотално ви е объркан нормалния режим на всички, пишещи тук... То само режима да беше....направо не сме си добре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Чакам мача (Red Wings vs. Wild) и междувременно си чета лекциите по Проектна организация и управление Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.