Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Мъчи ме една мъка...вика се Булфлийт...

Не просто до ся гледах филмче :)

P.S. ...за да не заспя и да си пусна 6-то ниво Реактивни :evil

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
  VeGor said:
vancouver.gif vs. detroit.gif

Бахмааму, нашите момчета не са в много добра форма напоследък. Само един Маркъс пролет не прави. Ама и тия от Детройт голям късмет извадиха. :bgrin:

Абе те и нашите момчета не са на ниво последните 3-4 мача, но тоя път смятам, че спечелихме заслужено, най-после показха играта, която ги направи първи в лигата.. :)

VeGor said:
Абе те и нашите момчета не са на ниво последните 3-4 мача, но тоя път смятам, че спечелихме заслужено, най-после показха играта, която ги направи първи в лигата.. :)

Яд ме е, че нашите играят под възможностите си за разлика от миналата година, когато даваха лют отпор на плейофите срещу сегашните притежатели на купа Стенли. :(

Не спя, щот се нагледах на малки пияни кучки, доскуча ми, и се прибрах да си допия Дъмпъла, който ми подариха.А тва зиречение ми отне 4 минути/

Godfather said:
Яд ме е, че нашите играят под възможностите си за разлика от миналата година, когато даваха лют отпор на плейофите срещу сегашните притежатели на купа Стенли. :(

flyers! flyers! flyers! >_>

иначе не спя щото не ми се спи :/

Не спя защото разисквам с една по-голяма жена от мен за житейски въпроси , и някои ситуаций в които съм сега

пия кафе с газирано и ракия за стимул :)

Май след тази безсънна нощ , ще си търся ОтноВо друго момиче за сериозна връзка :blink:

и ще има още доста безсънни нощи след това :unsure: ...

Е нагледахме се на филми с жената и сме на мнение,че е краино време да си лягаме.

Макар,че доста хора казват,че от сън спомени няма.Но и без него неможе. :lol:

Не спя защото с балдъза ми коментираме доста усърдно днешната младеж, дали е станала леш?.

Дали има някаква надежда за тях. Да живеят в по добро време от това.

Е стига съм приказвал. :inqn

Щот' съм проЗД, за т'ва! До сега се мотках - подреждах си снимките, зяпах клипчета, абе глупости от есякъде. Не че нямам какво да правя - в сряда имам изпит...

sandman said:
До сега се мотках - подреждах си снимките, зяпах клипчета, абе глупости от всякъде. Не че нямам какво да правя - в сряда имам изпит...

Ееее...то решението е много лесно...правиш като мен - спираш да спиш изобщо. През нощта си правиш кефа, а през деня учиш и изпитът ти е в кърпа вързан. :bgrin:

@artilerist, по последните ти 2 въпроса - 1. Станала е (както казва sandman - тотално проЗДи) :woot . 2. - Никаква (освен за някои индивиди). :ph34r: ...след още едно поколение може би, но за тяхното... ;)

И след 2 седмици ще ядете жито :D

Олеее този никакъв режим ми се превърна в хроничен! Трябва да взема мерки.

Аз чакам да стане 7 часа да закарам брата на работа , вън е кал и ужас ... просто бащата трябва да ми даде колата . :)

sandman said:
И след 2 седмици ще ядете жито :D

Тц....ако беше така, досега жена ми трябваше да е изяла към един камион жито... :lol:

Все пак добре е да се поспива от време на време...поне веднъж в седмицата....аз ще го направя в неделя. :bgrin:

А иначе цяла нощ архивирах бази данни, които тотално бях зарязал от 2-3 месеца... ;)

Четох до към 4 , спах малко сега се наливам с кафета, как с нетърпение чакам да дойде вечерта и дано успея да се наспя, чака ме изпит, работа, после друга работа така до 8 вечерта :tongue

Кафето ми стърже само то в корема, май трябвало и да се яде ..... не само от сън но и от храна има нужда машинката

Стояне, я издай цаката с количествата кафе, които да те държат буден и годен за учене и запомняне, че на мен все повече ще ми трябва :)

sasho_1989 said:
Стояне, я издай цаката с количествата кафе, които да те държат буден и годен за учене и запомняне, че на мен все повече ще ми трябва :)

Ами незнам дали има цака и дали съм запомнил нещо , но гледам ако много не мога да превключвам темите , лягам за час,два ставам и пак почвам, има малко подобрение, но то оценката после ще си каже :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...