chistacha Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Мъчи ме една мъка...вика се Булфлийт... Не просто до ся гледах филмче P.S. ...за да не заспя и да си пусна 6-то ниво Реактивни Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Заформяме доста сериозна игра на AGE OF IMPARE със 5 души съседи. И може би ще откараме до сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Цяла нощ гледам клипчеета в YouTube. Нещо не съм фред. Айде викам да лягам вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 vs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 vs. Бахмааму, нашите момчета не са в много добра форма напоследък. Само един Маркъс пролет не прави. Ама и тия от Детройт голям късмет извадиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Абе те и нашите момчета не са на ниво последните 3-4 мача, но тоя път смятам, че спечелихме заслужено, най-после показха играта, която ги направи първи в лигата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Абе те и нашите момчета не са на ниво последните 3-4 мача, но тоя път смятам, че спечелихме заслужено, най-после показха играта, която ги направи първи в лигата.. Яд ме е, че нашите играят под възможностите си за разлика от миналата година, когато даваха лют отпор на плейофите срещу сегашните притежатели на купа Стенли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Не спя, щот се нагледах на малки пияни кучки, доскуча ми, и се прибрах да си допия Дъмпъла, който ми подариха.А тва зиречение ми отне 4 минути/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Кифтеееч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Щот' КАТ са поредното доказателство,че държавните институций в България са пълна скръб и нещастие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Яд ме е, че нашите играят под възможностите си за разлика от миналата година, когато даваха лют отпор на плейофите срещу сегашните притежатели на купа Стенли. flyers! flyers! flyers! >_> иначе не спя щото не ми се спи :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Тази вечер пак не ми се спи.Може би ще гледам някакъв филм или ще играя на някаква игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Не спя защото разисквам с една по-голяма жена от мен за житейски въпроси , и някои ситуаций в които съм сега пия кафе с газирано и ракия за стимул Май след тази безсънна нощ , ще си търся ОтноВо друго момиче за сериозна връзка и ще има още доста безсънни нощи след това ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Е нагледахме се на филми с жената и сме на мнение,че е краино време да си лягаме. Макар,че доста хора казват,че от сън спомени няма.Но и без него неможе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Не спя защото с балдъза ми коментираме доста усърдно днешната младеж, дали е станала леш?. Дали има някаква надежда за тях. Да живеят в по добро време от това. Е стига съм приказвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 защото напоследък не съм свикнал сутрин да спя повече до повече от 7.30 , днеска спах до 12 и ей го резултата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Щот' съм проЗД, за т'ва! До сега се мотках - подреждах си снимките, зяпах клипчета, абе глупости от есякъде. Не че нямам какво да правя - в сряда имам изпит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 До сега се мотках - подреждах си снимките, зяпах клипчета, абе глупости от всякъде. Не че нямам какво да правя - в сряда имам изпит... Ееее...то решението е много лесно...правиш като мен - спираш да спиш изобщо. През нощта си правиш кефа, а през деня учиш и изпитът ти е в кърпа вързан. @artilerist, по последните ти 2 въпроса - 1. Станала е (както казва sandman - тотално проЗДи) . 2. - Никаква (освен за някои индивиди). :ph34r: ...след още едно поколение може би, но за тяхното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 И след 2 седмици ще ядете жито Олеее този никакъв режим ми се превърна в хроничен! Трябва да взема мерки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Аз чакам да стане 7 часа да закарам брата на работа , вън е кал и ужас ... просто бащата трябва да ми даде колата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ще гледам филмче. Реката на таините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 И след 2 седмици ще ядете жито Тц....ако беше така, досега жена ми трябваше да е изяла към един камион жито... Все пак добре е да се поспива от време на време...поне веднъж в седмицата....аз ще го направя в неделя. А иначе цяла нощ архивирах бази данни, които тотално бях зарязал от 2-3 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Четох до към 4 , спах малко сега се наливам с кафета, как с нетърпение чакам да дойде вечерта и дано успея да се наспя, чака ме изпит, работа, после друга работа така до 8 вечерта Кафето ми стърже само то в корема, май трябвало и да се яде ..... не само от сън но и от храна има нужда машинката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Стояне, я издай цаката с количествата кафе, които да те държат буден и годен за учене и запомняне, че на мен все повече ще ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Стояне, я издай цаката с количествата кафе, които да те държат буден и годен за учене и запомняне, че на мен все повече ще ми трябва Ами незнам дали има цака и дали съм запомнил нещо , но гледам ако много не мога да превключвам темите , лягам за час,два ставам и пак почвам, има малко подобрение, но то оценката после ще си каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.