Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Нещо съм откачил ... ставам си в един часа през нощта все едно е сутрин , но си зимам кафе и цигарите (отново) и така всяка нощ . :ghost

Нещо съм откачил ... ставам си в един часа през нощта все едно е сутрин , но си зимам кафе и цигарите (отново) и така всяка нощ . :ghost

Ами по тази логика аз трябва да съм тотално изперкал, защото най-често си лягам в 5 сутринта, някой път - в 7, някой път изобщо не спя 2-3 дена последователно, някой ден работя непрекъснато без да ям - само на кафе, кола и няколко цигари...по 12 часа без никакво спиране (както пак се случи днес - от 2 следобяд допреди малко)...после поразчитам кой к'во е писал из любимия ми форум :wub: ...и продължавам на по-леки обороти работата до към 8 сутринта...после пак си лягам...или не си лягам (както дойде)...ставам към 12 (или не ставам...ако съм умрял например :bgrin: )...хапвам и пак продължавам по графика....абе май наистина не съм наред като гледам... :blink:

• 2 weeks later...

Ами след като всички планове за Нова година пропаднаха и се наложи да си остана в къщи реших че за да се чуствам малко по празнично щото цял ден настроението ми е скапано мога поне да постоя до по-късно :P

Айде бат Пламене да сме живи и здрави! И дано новата година само радост ти донесе - и малко поне нормален сън... :punk

Абе к'во спане бе... :woot ...аз през годината не спя, че точно навръх Нова година ли... :lol:

един човек който всеки ден си ляга в 5-6 часа точно на 31 си легнал в 12:15 :woot

форум ... цигари .... кафе е кво по велико не6то е измислено от предните три освен бодуването по цяла ве4ер :blink: :D :rolleyes: маи маи зех се зарибявам в тоя форум :punk

Кво става мамка му, втора поредна вечер, буди ме пикочния мехур към 2 и нещо и после няма заспиване, чак сутринта и си проспивам повече от половината ден

Кво става мамка му, втора поредна вечер, буди ме пикочния мехур към 2 и нещо и после няма заспиване, чак сутринта и си проспивам повече от половината ден

img324.jpg

Много съм оригинална...

Ама и на мен ми се е случвало! :lol:

Много съм оригинална...

Ама и на мен ми се е случвало! :lol:

:D :D ...ех тия самолети...нещо все не им стига горивото да излетят напоследък... :devil

кола... кафе... кола... кола... кола... кола... кола... кола... аз съм идиот...

Колеги значи...май е време за едно кафе...след 3-те литра кола през нощта... :bgrin:

форум ... цигари .... кафе е кво по велико не6то е измислено от предните три освен бодуването по цяла ве4ер :blink: :D :rolleyes: маи маи зех се зарибявам в тоя форум :punk

Ами крайно време беше....за 1 година имаш само 8 поста...срамота... :D

преинсталирам си компюътурътъ

Мани..мани...аз пък си "преинсталирвах" апаратурата....махнах половината кабели, пренасочих ги по други входове и изходи, правих и запоявах нови...ужас...цяла нощ и чак досега.....а за тези дето се чудят какво толкова съм се озорил - в помещението, в което съм...имам няколкостотин аудио и миди кабела с обща дължина над километър....и тази нощ се занимавах с половината от него... :sick

Ами щото обикновенно ваканцийте си променям малко режима и си лягам по-късно и виса през ва време или на телевизора или както в моемнта на компа

Как бе. Вчера прочетох една преди да си легна ей така на един дъх. После обвиняват компа че ми разваля очите а аз от малък съм свикнал да чета преди да заспя. Тоест в малките часове. + това познавам поне 3-ма човека дето четат. Не съм сам. :P

Причината да съм буден е,т.е. вече беше "A comparative analyses of the characters Willy Loman,Laura Wingfield and Blance Dubois" :sick

Сега се оправям, хапвам и отивам директно на даскало... :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...