Tomahawx Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Въобще не ми се спи , като гледам скоро няма и да ми се приспи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 трябва да я спирам тая игра в скоро време *бах тоя гейминг...ама така е като някой друг те издържа....и на мен ако знаеш как ми се геймва това и онова...и кормила, и джойстици, и големи монитори, и перфектно озвучаване и първокласна машина - всичко необходимо си имам за перфектен геймплей, ама като си представя пак тоя месец 200 лв. за ток, още толкова за джобни на сина ми, жена ми и тя иска разни глезотийки, сметки за телефони, бензин за колата, вода, глезотийки и за мене( )....и....геймингът отива на кино. Затова тази нощ...и утре през нощта....че и понеделник през нощта ще има яко бачкане... ...карай....не ми е сефте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Досега гледах филм и все още не ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 И аз това се чудя - защо не ми се спи, по дяволите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 2 литра кола... кофеина е велико нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 2 литра кола... кофеина е велико нещо... Велико я...аз като изпия толкова кола, веднага ми се приспива....и спя като къпан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 "Що не спите..?" - Ми 'щото трябва и да се пие и да се обикалят кръчмите, що! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 "Що не спите..?" - Ми 'щото трябва и да се пие и да се обикалят кръчмите, що! ...с което ме подсещаш, че отдавна съм се наканил да отворя тема със заглавие "Кога за последно сте пили вода?". ...а аз продължавам бачкането...станал съм като йогите...работя 3 часа...поспивам 15 мин. на стола и продължавам по график 3 -> 15...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ще спя... екстри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 апффф мноу ми е далече леглото :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 ходих да прибирам жената от купон и ся се разсъних и се чудя кво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Щото Тя е далече и не ме свърта да спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Сега се връщам от работа...толкова ме е яд,че точно на 8 декември се оказах на работа...не ми се спи направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Сега се връщам от работа...толкова ме е яд,че точно на 8 декември се оказах на работа...не ми се спи направо Това ми е перманентното състояние от години - да работя по всички празници...хората си гледат кефа - ядат и пият, аз бачкам...снощи не спах, тази нощ също няма да се спи (понеже след 3 часа пък трябва да излизам)...ама и аз какво ли се оплаквам...като съм си избрал такава работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Схванах се на стола от много зяпане по форуми и други подобни и сега не мога да се добера до леглото...и това не е работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 kompiliram binki around 4000 / 17000 instructions remaining Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 kompiliram binkiaround 4000 / 17000 instructions remaining Пак ли.. Сигурно ти е втръснало вече. Аз не спя щото си допивам и ще лягам да спя. Обещавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Тия "Палми" не прощават на никой Чудя се дори как нацелих бутона "Нов отговор" Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Правил си го 134 пъти явно ти стигат за да можеш да го правиш по инерция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Що не спя ли ?? Ми де да знам. Не ми се спи нещо. За толкова година така и не ми се оправи режима. Преди 2-3 през ноща няма заспиване. Прецакана работа. Ъхъм... лошо така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Викам да си направа една нощна и без тва няя кво друго да се прай Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Аз пък слушам Ice Cube - Child Support за n-ти път тая нощ и си се кефя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Сега се връщам от работа...страшно ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Пак изпих т'ва-онова! Ама този път съм горд със себе си, защото цяла седмица не съм барнал и чак сега си позволих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Washington Capitals vs. Detroit Red Wings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.