Naman Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 sy6tiq problem i pri men,a toi e imenno 4e sme prevazbudeni ot ne6tata prez denq ili nqkoi naleja6t problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 много съм уморен и не мога да заспя иначе много се смея на тея двамата министри как се осра..а вече няколко пъти си ги пускам да им гледам сейра Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 защото компилирах XEN и току що го подкарах root@binki:~# uname -r 2.6.18-xen ля ля ля ля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Baileys + Passport Scotch много добра комбинация се оказа.Липсва само компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Приятна компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Ем и аз съм бая пияничък пък и мисля да стоим с компанията до 5 часа няма да е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Мислех да лягам към 1,не знам как мина времето,сега е 3:30... Утре пак ще стана в 2 сигурно! Писнало ми е направо,вечер не ми се спи,сутрин не мога да стана! Иска ми се да лягам в 4 , да ставам в 5. От сън спомен няма,така или иначе...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Щото съм два часа назад и щото разцъквам Hellgate: London в мулти през нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Мислех да лягам към 1,не знам как мина времето,сега е 3:30...Утре пак ще стана в 2 сигурно! Писнало ми е направо,вечер не ми се спи,сутрин не мога да стана! Иска ми се да лягам в 4 , да ставам в 5. От сън спомен няма,така или иначе...... оооо хич не съм съгласна,че нямало спомени а после ми говорете че нямало значение в кой час на денонощиети си роден и трето не ми се спи-кво мога да направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Щот в момента превждам едни глупости, а след това отивам да пия с дружки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Щото нещо не ми се спи ..Но сигурно след 20-мин ще лягам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Досега се рових из форумите...сега мисля да помачкам малко на F.E.A.R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Щото съм в Холандия и сме 1 час назад! Мухахаха! Пък и бирата е още студена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Bloons Player Pack 2, не се усетих как съм играл 1 час . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Мммм дааа...трябва да легна поне за 2-3 часа, че в 10.30 имам среща....пак не спах...пак бачках...но поне изкарах малко пари тази нощ....и даже почти европейски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 We watch the moon and she watch us :allien ................... ......................... доста сметки , доста работи ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Щото още е много рано за сън, а тепърва ще се излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 вече ми се обърна режима Х) стоя до 3-4 и ставам в 12-1 хР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Не ми се спи,ще гледам филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Не спя сега , защото намерих едни новини за легализирането на хибриди (човек/животно) и ще сънувам ужаси . Щяло да бъде 99.9% човек и останалото от процентите ще е животинско (месооо) . Да ама пише , че може да се комбинира с няколко животни и тогава не е казано колко ще са процентите на "човечност" в това нещо (10.1% човек и останалото от всички животинки и каквото стане) . CBCNEWS Brits approve human-animal embryo research CBCNEWS British scientists plan to create human-cow embryos BBC Ministers bow to hybrid pressure National Geographic News Animal-Human Hybrids Spark Controversy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Преди малко се прибрах и още не ми се спи ама май май като няма какво да правя ще си лягам,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Преди малко се прибрах от купон с едни изключително приятни хора....повечето от вас ги познават, тъй като всичките са от нашия форум и членуват в него много отдавна (домакинът е даже Member No.: 12 от 2002-ра година). Сега като се замисля даже и някои от най-новите юзери сигурно са имали 'честта' да се запознаят с част от тях задочно, тъй като в компанията имаше и 3-ма модератори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Сега се прибирам от диско и сега хапвам )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Преди малко се прибрах от купон с едни изключително приятни хора....повечето от вас ги познават, тъй като всичките са от нашия форум и членуват в него много отдавна (домакинът е даже Member No.: 12 от 2002-ра година). Сега като се замисля даже и някои от най-новите юзери сигурно са имали 'честта' да се запознаят с част от тях задочно, тъй като в компанията имаше и 3-ма модератори. Връзкар ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.