Botev1912 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Специфичното ми географско положение, обуславящо 10 часовото изоставане от България, ми предлага възможността да присъствам постоянно онлайн в периода, когато повечето от вас сънуват сладки сънища. и аз съм 10 часа назад и съм онлайн, когато хората в БГ спят и обратно Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Аз пък съм само 8 назад и захващам пак нещо... Но иначе същата история... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 "Всеизвестно е, че хората се делят на "чучулиги" и "сови". Докато "чучулигите" лягат рано и стават рано, "совите" заспиват след полунощ, макар че стават по различно време. Доскоро беше прието да се смята, че много по-здравословно е да си "чучулига". Английски учени обаче след серия експерименти стигнали до обратния извод. В 20-годишните им изследвания участвали над 3000 доброволци на възраст над 50 години. Въз основа на солидния им житейски "стаж" се правели по-точни изводи. Оказало се, че "совите" са не само по-богати, но и са по-здрави от "чучулигите", голяма част от които страдали от сърдечносъдови болести. Изводите на учените опровергават и твърденията, че "совите" са просто разглезени, често успиващи се "чучулиги". Оказва се, че биологичният ритъм "сън - бодърстване" зависи от работата на нервните клетки и е наследствено предопределен." Triada BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Ми , мои късни или ранни постове не се срещат често , ма пиша по сред нощ , когато не ми се спи (и аз си обърках режима и в даскало съм пълна сърма...) , другата възможност е да съм гледал някой филм или мач , а аз преди лягане обичам да проверявам форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Аз не спя защото съм сам вкъщи и мога да си седя до късно и запомнете че от сън спомени няма! То май и от много спомени сън няма, ама карай няма да го зацикляме това ме израдва Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Аз не спя още, защото сега се прибирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Бе вие сте ненормални бре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Не спя, защото имам толкова много за учене, че не мога да си позволя този лукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Бе вие сте ненормални бре! Да...а пък ти щото си много нормален... ...я си виж часа на поста...аз по това време обикновено лягам, а ти сега ставаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Защото играя на DotA,KotoR,PES и други игрички Освен това знам,че утре като стана трябва да уча по Гражданско Право,но леееко ме мързи и се опитвам поне малко да забавя процеса(поне на този етап) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Ни спъ щото ми е тъпо ни спъ щот няма хедоф ни спъ щот жуля яко ни спъ ей тъй ... за кеф ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Ни спъ щото ми е тъпо ни спъ щот няма хедоф ни спъ щот жуля яко ни спъ ей тъй ... за кеф ... Само като видях ,че @Гудо е писал последен в темата и се досетих защо не спи А иначе Хеадоффа върви бе човек . На коя игра цъкаш там? Брууд уор? Аз пък не спя , защото попълвам CV. Ама хич не ми се занимава и влезнах да видя има ли хава във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Оказва се, че биологичният ритъм "сън - бодърстване" зависи от работата на нервните клетки и е наследствено предопределен." Отдавна съм коментирал с баща ми темата за сови и чучулиги. Интересното е, че той е "чистокръвна"чучулига, а аз ясно изразена сова. Как се предава това наследство... Иначе в конкретния случай не спя, защото има още хубаво вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Отдавна съм коментирал с баща ми темата за сови и чучулиги. Интересното е, че той е "чистокръвна"чучулига, а аз ясно изразена сова. Как се предава това наследство...Иначе в конкретния случай не спя, защото има още хубаво вино. Браво бе, и да не обадиш Аз имам сухо мезе и сиренце А по темата - ами не ми се спи. В сесия съм, а и отдавна отвикнал да лягам рано. Трябва много да съм каталясал, за да заспя към 12-1 иначе към 2-3 си лягам и в 8 - 8:30 се излюпвам, ако някой не ме събуди по-рано. Интересното е, че ранното събуждане ми е вече навик и няма да Ви казвам как когато идем на море и се приберем от диско в 5-6 и аз стана в 9 и полудявам. Накрая започвам да дразня някой, за да го събудя да ми прави компания или отивам да си купя вестник и сядам на кафе, та да ми почине главата от предната вечер. А може би не лягам рано, защото съм луд, но това е друга тема P.S. Совите не са това, което са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Само като видях ,че @Гудо е писал последен в темата и се досетих защо не спи Гудо не спи, защото си е изкълчил ръката. @Teddy-King, същата работа като мен и моя баща - той си ляга в 9 вечерта и става в 4 сутринта, а аз си лягам в 6 сутринта и....не се знае кога точно ставам....ако изобщо всъщност легна... P.S. Совите не са това, което са... Off/ Совите не са това дето бяха....ама и тази тема на гросмайстора отдавна не е тази дето беше замислена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Не, не, това не е живот. Цигара и си лягам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 Предполагам всяко нещо с времето си.. аз като бях малък си ставах много рано (като изключим случаите когато са ме будили..) имам хубави спомени от сутрешното гугукане на гълъбите.. ех.. Иначе ей го... стана 2 часа аз съм още на 9-то DVD.. зверското копиране на музика продължава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Браво бе, и да не обадиш Аз имам сухо мезе и сиренце Освен в неделя да споделим идеята със Спас, той обикновено има и хубава ракия. Аз и рано да легна, това не е гаранция, че ще заспя. Последните няколко дена ми го доказаха и затова спрях да се опитвам. А именно- лягам си в 9 пием, демек 21 без да пием. А заспивам след 2. Е защо тогава да лягам в 9? Така или иначе радиото на телефона се включва в 9.30 (като по сесийно време). А напоследък дори се сабуждам 10 минути преди да се включи. Природа! P.S. Совите не са това, което са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Освен в неделя да споделим идеята със Спас, той обикновено има и хубава ракия. Може, може. И аз съм така. Лягам, дремя, дремя, дремя, накрая ми писне, ставам пускам компа и влизам във форума. Чета, пиша, накравя пускам си филм (както ще направя сега) и след това чак заспивам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 А иначе Хеадоффа върви бе човек . На коя игра цъкаш там? Брууд уор? Пуцам Диабло и ме изфърля как си иска кънеква мъ праа игръ или влааам у игръ и кат влаа и зацикля и ме изфърля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Пак повтарям вземете са прегледаите Нещо не ви е наред. Аз не спа защото сега си лягам да го е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Пак повтарям вземете са прегледаите Нещо не ви е наред. Аз не спа защото сега си лягам да го е! Абе добре сме си бе!!! Ти се прегледай!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Пак повтарям вземете са прегледаите Нещо не ви е наред. Аз не спа защото сега си лягам да го е! Цяла сутрин разсъждавах върху този пост, но се оказа, че смисълът му е твърде дълбок, за да го открия Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Аз пък рядко съм буден след 2,3,но ако се случва не съм на PC-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Абе аз ся се събуждам... вие що не спите... Абе спим си ма не в точното време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.