Blitz^^ Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 еми просто не мога пия тука мляко и се опитвам Не си ли в Тунис? О_o Чета тийнпроблем . В този и други форуми, които посещавам вече има сериозен дефицит на простотия и сега наваксвам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 От сън спомен няма са казали хората затова никво спане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Тази вечер както никога реших да си легна по-раничко (към 2...2.30)...ама влиза жена ми и ми тръсва 50 листа А4 да ги сканирам и отпечатам в 3 екземпляра. Както и да е...викам си...бая е работата ама все ще легна с време. Сканирах всичко и тъкмо започвам да печатам....разбира се по закона на Мърфи, мастилото в 2 от мастилниците свърши и почна да ги вади едни бледо сини....гадост....сега се чудя...имам едни рефили...дали да ги пълня или да печатам докато вече нищо не излиза.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 мно яка жина си имал .., щом праиш такива неща посреднощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Не си ли в Тунис? О_o Чета тийнпроблем . В този и други форуми, които посещавам вече има сериозен дефицит на простотия и сега наваксвам . оня ден се върнах и още не съм се климатизирал и ме гепи разстройство Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Поливам (със сок от blood orange) победата на Блейк над Давиденко! Остава сега да опатка и Федерер на финала, което обаче никак няма да е лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Поливам (със сок от blood orange) победата на Блейк над Давиденко! Остава сега да опатка и Федерер на финала, което обаче никак няма да е лесно. ...и вероятно защото допреди някой час си бил на "масовката"... ...а аз не спя, защото този път я пропуснах... ...а най-вече, защото напоследък изобщо не ми се спи...ей го...мина 6 и съм като кукуряк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Пак мина 6...и пак не спя....сигурно мутирам вече...наистина изобщо не ми се спи....ще видя до утре в 6 ще има ли промяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Пак мина 6...и пак не спя....сигурно мутирам вече...наистина изобщо не ми се спи....ще видя до утре в 6 ще има ли промяна. Не мутираш ве , сигурно еволюираш вече . Както и да е . Аз тука си свалям игри и антивирусни с някое друго филмче и цяла нощ гледах как се нижат проценти и още проценти и пак проценти и само проценти ... дори и това не ме приспа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Не мутираш ве , сигурно еволюираш вече . Абе ти зае*и...к'во еволюирам...трета нощ поред, еб*ти и еволюцията...вече се чудя дали да не пия няк'ви хапчета... Иначе се чувствам леко отпаднал, ама това го отдавам повече на това, че от няколко часа се мъча да си съживя рутера, дето се прецака снощи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Много жега ей не се живее пък за сън да не говорим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Много жега ей не се живее пък за сън да не говорим! Нямаш ли си климатик бе, Гудо? Аз както не излизам напоследък от къщи даже не разбирам, че има жега... А мен тази нощ ме е обзела мания да помагам на хората...на "алхимика" давам дистанционното за тунера, на "делукс"-а - печеливши етикети от кока-кола, и на "раптора" искам да му дам чиповете за рулетка...само дето още не съм ги намерил ....сега се оглеждам на кой още какво му трябва...само пари в брой не давам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Кат си се зартаздавал дай нещо и на мен да не остана по-назад Инак климатика у другата стая пък там ми е терсене да спа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Кат си се зартаздавал дай нещо и на мен да не остана по-назад Имам бира (бекс) в хладилника...ако беше някъде наблизо, веднага хвърлям една кутия. П.П. Сега се сещам, че имам една прима дето не ползвам...ще взема да я обявя за подаряване....казвам ти, че нещо ми става тази вечер...не съм наред...то от неспането няколко нощи май идва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Не спя, щото си чатя с жената. Ша са прекръстя да не ма фаща такова настроение кат мидекс-а щото ше се разоря като са знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Тва да отпаднеш на покер на 28 място при 27 платени от общо 3000 играча е еби му майката Ся в 6 почва другия турнир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Кажете нещо за зъбобол, че от няколко часа ме боли и не мога да легна и да затворя очи, а в къщи не са останали никакви хапчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 аз като бях малък баща ми ми даваше да си пийна нещо... ся си пийвам сам. за зъбобола говоря, да не се объркате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 И аз това смятах да предложа - някакъв по-силен концентрат и...жабуркаш продължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Жега йе...пот ми тичйе по гърба...отзад...дай ощйе двйе...чи топлйо ми йеееее... Лягам, въртя се, ставам, пак лягам, още се въртя...еми не е работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 защото ми се обади една прелест. и ми беше много хубавп. още не мога да си легна от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Poneje ne mi se spi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Понеже нещо съм се бъгнал тия дни. Мисля за нещо... Въпроса е, че ако кажа какво, половината форум ша ми скочи на бой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Понеже нещо съм се бъгнал тия дни. Мисля за нещо... Въпроса е, че ако кажа какво, половината форум ша ми скочи на бой. А другата дали ще те защитава Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 разбира се , че другата ще е за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.