RaptoR Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 НЕ! https://www.youtube.com/watch?v=7GwixwVgQqw Кой каза..... НАЗДРАВЕ! . Накрая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Наздраве де Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=2lmt2SxJ2Ow&list=PL7828BE30DBAD7CE3&shuffle=385&index=78 Търси се ЛОШОТО в това...тази феерия... ужасни, отвратителни са направо..... Колко точно велик е Шикан, дали някой освен Румен може да усети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Реших да изгледам един филм - не бях гледал нищо от може би 2 месеца насам... Adjustment Bureau хич не е лош... Изгледах го... МНОГО добър филм. Хареса ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=hUYzQaCCt2o Аз пък реших да се поклоня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Видене хайде аз бачкам... и в 5:30 сутринта ми писна и седнах да гледам филм, че отдавна не бях... ами ти що си буден бе да те ****бибип**** ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 бибипвай на воля https://www.youtube.com/watch?v=z0T7FRKTj00 Требе да има и за сукалчетата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Бибипвай... После да не тръгне приказка кат' за Ваньо и Ангел :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Дърти гьеюве такивИ! Ама щом ви се услажда, бибипкайте си се ве, майна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Само пеераси наоколо...Няма с кой да се напиеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Вий пък щот' сте много красиви...като се обичат, що да се не земат... ...пък и пеерасите не пият ли? П.П. И пишéте по тъмно бре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Пеерасите не пият. Те изпиват. И на мен ми е тъмно пред очите. Е, ся Галин на пеерас не моеш го обиди, той си е мъжоебец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Само пеераси наоколо...Няма с кой да се напиеш... Танасе, недей приказва за напивания, молА та! П.п. Па и надали мноо хора тук са я виждали оная карикатура. Вий пък щот' сте много красиви...като се обичат, що да се не земат... ...пък и пеерасите не пият ли? П.П. И пишéте по тъмно бре! BaaaAaAAAAaaaaAAAaaAAaaAnnnNNNNNNNnnnNnNnnn.......................! П.п. Насьо верно е грозен, ама аз съм си убавец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Баси, всички спят (или пият)...само няк'ви Midex, Google Mobile и Bing се мотат безцелно в списъка на присъстващите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 И други проверяваме ама то някак скучно само 2мата с теб да пишем тука... пък и едни приказки ще тръгнат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 А, те вече тръгнаха - за тебе и един, дето се е снимал с чаша в ръка...Гадин и Танас ги пуснаха, аз само лекичко им дадох едно рамо да се разпространят по-бързо. А че е скука, скука си е...ще взема да си пусна някой филм, пък дано ми се приспи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Каква чаша, кой, къде? Аз изтървах нещо като че ли .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Спамъри такива. Аз пък току-що се прибрах от вечерна разходка покрай океана да ми издуха жегата и сега смятам да отворя една бутилка Джони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Живи ли сте ма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Каква чаша, кой, къде? Аз изтървах нещо като че ли .... Каква да е, бирена разбира се...сякаш не го гледаш всеки ден на аватара му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Каква да е, бирена разбира се...сякаш не го гледаш всеки ден на аватара му... Стига пък ся ти, бее... Ми свенливо е момчето, та за тва са прави на ощипана булка и пита за нЕкви чаши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Като гледам колко още работа ме чака... тая нощ може и да не се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Аз пък се чудя дали да си лягам изобщо, че стана 6, а хич не ми се спи..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Аз пък се чудя дали да си лягам изобщо, че стана 6, а хич не ми се спи..... Легни си чадо...че недоспиването е голЕм проблем. И аз мисля да го приспивам, че си еВало мишка ушото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Аз пък се чудя дали да си лягам изобщо, че стана 6, а хич не ми се спи.....Ами аз откарах до 5. И си изключих будилника просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.