Grimjaur Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Огладнях, да го клецна...Я да виим ко има в ладилника. Абе въргозуняци, всички ли сте изпукали бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Дежурните броим ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Броите се... То теб и Пламен заради възрастта ви е страх да заспите, че може да не се събудите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 наздраве недей, че ми болна тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Хехе, аз тепърва почвам да пия. Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Ъпдейтът след всичките лайна май нааай-накрая ще свърши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Никога, ама никога не трябва да се пие алкохол на бизнес среща, когато на всичкото отгоре си и изморен - адски нелепо е да се опитваш да си събереш очите и да правиш нескопосани опити да гледаш целенасочено и умно... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Хаха , това с напиване и умората е ДРОБ! Миналата седмица в Петък бях уморен, да не кажа капнал и само две като пийнах и щях да се залепя на масата.След като си излекувах почти гърлото с твърдо сварен белтък и чаша морковен сок е време да поработя малко нощно, да гледам някоя серийка на сериала на Чарли Шийн и айде в леглото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Не спя, защото до сега пих...после с жената ...ала-бала...сещате се...И сега се чудя к'во да правя...ама май ще лягам..че утре (днес) пак ми се очертава пиенИе цял ден и цяла вечер....след това може пак ала-бала...та тъй...Аммм хлъц..наздраве...... и пак хлъц...бръммм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Хаха , това с напиване и умората е ДРОБ! Миналата седмица в Петък бях уморен, да не кажа капнал и само две като пийнах и щях да се залепя на масата. След като си излекувах почти гърлото с твърдо сварен белтък и чаша морковен сок е време да поработя малко нощно, да гледам някоя серийка на сериала на Чарли Шийн и айде в леглото. Мани, мани, бегай... Да го е срам човек да каже, но аз се залепих на масата от едно, представи си, какво зле съм била... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Пусто откога не съм писал тука Възможно е Чикаго да са имали и предишна титла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Възможно е Чикаго да са имали и предишна титла Тва за хокея ли бе? Имали са, това им е 5-тата, обаче предишната я взеха само преди три сезона. Чефо да се стяга утре да ходи на парада и да праща снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Чаках да се включиш Отде да знам толкоз подробности за CHICKago. Стефчо обаче е картинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Между другото аз тази купа съм я пипал с ръцете си и съм се снимал, обаче някъде затрих снимките, мамка му. Бяха я донесли в офиса преди две години, когато Кануците играха на финала и се издъниха, защото фирмата е основен спонсор. Много ме е яд за тези снимки, така и не разбрах как се затриха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Между другото аз тази купа съм я пипал с ръцете си и съм се снимал, обаче някъде затрих снимките, мамка му. Бяха я донесли в офиса преди две години, когато Кануците играха на финала и се издъниха, защото фирмата е основен спонсор. Много ме е яд за тези снимки, така и не разбрах как се затриха. И не си ги съдил! Ххахахах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 И не си ги съдил! Ххахахах... Е кой да съдя бе, то аз съм си виновен. Най-вероятно съм прехвърлил снимките от служебния публичен архив в папка на същия диск, който се трие всяка неделя, вместо да си ги прехвърля на лаптопа или на персоналния мрежов сторидж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Аз в 5.20 сабахлян официално минавам на Comfortably numb Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Имам да превеждам толкова много, че ще пукне зората, докато свърша... И то на тема, която ми е безкрайно чужда, та всяко изречение е борба. Поне утре/днес все в един момент ще спяяяяя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ела да пием на покрива Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Съблазнително предложение, но не мога да се възползвам. Имам още много за превод - хранителни добавки за коне. Още 19 продукта ме чакат Зачервих Гугъл от справки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=jIPu92RddRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Виден, Пламен и Дедо трябва официално да ги отчислим от човешкия род и да ги зачислим към бухалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Теб с това ставане в 5 сутринта също! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Аз имам малко дете, на което му никнат зъби. Засега и аз съм извън човешкия род...По-скоро съм подвид "Таткус Младикус"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.