Midex Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Пак ще се прави на снайперист...поне докато не се събуди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Видях аз. Интересно как ли ще ви сънува тази нощ? Никак - сънищата са плява, понякога доста опасна! Естествено някои чукундури не го осъзнават докато не видят резултата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Никак - сънищата са плява, понякога доста опасна! Естествено някои чукундури не го осъзнават докато не видят резултата ... Аааааа, ъъъъъ, аз обещавам повече да не те ядосвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Аааааа, ъъъъъ, аз обещавам повече да не те ядосвам Че ти никога не си ме ядосвал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Смее ли човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Разбирам, да сте в часовата зона на Кръстника - да спамите в тая тема. Ама не сте. Ай sick-TIR !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Спамят я, хем колко пъти съм напомнял кога трябва да пишат....ей сега ще изкарам голямата метла. П.П. Така и така съм пуснал пост, Пешо - ей за "тия отвратителни емотикони на Виден" ли говориш, дето ги пляскал из постовете си? Наистина са доста отвратителни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 А, това е по-добре - ще се освестиш ти, знам си аз, умно момче си...само ти трябва малко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 П.П. Така и така съм пуснал пост, Пешо - ей за "тия отвратителни емотикони на Виден" ли говориш, дето ги пляскал из постовете си? Наистина са доста отвратителни. 100% Не са лоши ама са доста големки. ПС: Вече се стъмни и бат' Пламен не може да има много напреки, нищо че е 8 само (без 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 П.П. Така и така съм пуснал пост, Пешо - ей за "тия отвратителни емотикони на Виден" ли говориш, дето ги пляскал из постовете си? Наистина са доста отвратителни. Много движение има тука, не знам на Виден как не му се повдига милия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Уф, къде ми трябваше да играя с мъжа ми на вързано на боулинг. Размаза ме. Сега ще трябва цяла събота и неделя да го глезя. А имах добри шансове в началото на уговорката. Винаги се спичам като стане дума за вързано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Когато играя на вързано си внушавам, че наградата са клечки за зъби или други подобни "безценни" вещи. Внуши си такава идея и си й повярвай, а после дай всичко от себе си и ги размажи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Явно не съм била достатъчно мотивирана да бия точно в този случай; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Подсъзнателно си искала да загубиш защото си искала да глезиш мъжа си. ТАКА ТРЯБВА! Днес явно е хубав ден, защото първо се наспах добре. После стигнах до едно доста изгодно споразумение с моята жена да ме глези малко идните месеци... А сега виждам че не съм бил само аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 ...После стигнах до едно доста изгодно споразумение с моята жена да ме глези малко идните месеци... А какво предложи от твоя страна в споразумението...защото е ясно, че за да се споразумееш с една жена, обикновено трябва да дадеш или обещаеш нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Най-вероятно е предложил нещо изключително впечатляващо, че чак да бъде глезен за през "идните месеци"... ей така ще си заспим с незадоволено любопитство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Е, ще си заспи...който ще спи. Аз ще го разбера при някое от следващите му включвания, вероятно към 5-6 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Ей как се знаем. При това почти позна кога ще се включа (само някакви си 15 минути разлика) Ами разхода по едни не-много евтини козметични процедури ще ги поема аз. То аз и без това имах намерение да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 То аз и без това имах намерение да го направя Шшшшт, никой не знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Абе тя май знаеше ама след като аз ще я глезя редно е и тя мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Бааааар! Айде лека ви нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Тоа па са не спря Не знам за вас, но аз асоциирам глагола "глезя" вече само и единствено с наш дедо. Той е глезанчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 В наща компания отдавна е така. Когато някой реши да се похвали "днес как се поглезих" или нещо от този род, винаги се намира някой да каже: А ти Дедо ако знаешшшшшшшшшшш.... То твойто не е нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 E*****х му м****та и понеделника... 18 часа бачкане... а утрешния ден ще ми почне след има-няма 4 часа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.