RaptoR Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Припомням си студентските години Колко от тия да сложа, че да се сетиш ?!?!?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ми колкото и да сложиш май няма да се сетя. Реших че оня на клипа ти прилича на нея и се зачесах по тиквата как аджеба изглеждаше после се върнах към псуването на javascript-a и така и не се сетих Поздрав са Виден: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 ЕДИТ: Ники, на Рахнев жената Чшт! Калин Рахнев е един от най-добрите български спускачи и мой добър приятел! Да не чувам лоши неща за майка му!С това освен да се тонизираш повече друго няма да стане.Ники, идеята беше, че от цикляжа пред компютъра се бях оцъклил и не можех да заспя. Лицевите опори точно за това помогнаха. Три серии по двайсет, душ, зъби и заспах като къпан Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Можеби защото се занимавам с глупости. А и миналата седмица бях ношна смяна, така че още ми държи влага и затова не спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Не спъ, щото до сега пих.И все още не ми се ляга...ама като знам, че щерка ми, ще ме събуди къде 07-08 часа...брррр.Ша взема да лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Досега блъсках на Ш.У.Б.Е. 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Не спя, защото от 1 ч. чистя, подреждам, бърша, простирам, прибирам, обирам паяжини и т.н. в цялата квартира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Галче, ти много работна мома се извъди . Сега, ако кажеш, че правиш мусака и свирки, твоя приятел е голям късметлия . Не спЪ, щото докачвам един запис да се запише и лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Sothbiss, мусака готвя доста успешно, с много любов, постнатите от теб свирки и тях ги правя, пак с много любов Иначе мерси за комплимента. Аз се смятам за човек, който обича всичко да му е приятно за гледане и употреба. За работна, надявам се, нека останалите, които ме познават, да кажат. Какво се замотах тази вечер, ето ме пак на линия в 2 ч. почти. Досега правих упражнения, простирам си прането и правя спанак (а.к.а. ще спя). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Аз пак не спя, защото досега правих упражнения и готвих... Как ще ставам в 7 ч. (и дали ще успея), направо не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Не спя защото не ми се спи,като за начало. А и се чудя дали да си опържа малко картофки и да си стъкна един Тараторец. Че нещо ме гони глад . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Гледах MI2 досега,мислех малко да си припомня L2,но като гледам май ще се отправям към леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Май няма да спя, 'щото пих кафе по никое време, докато обяснявах на бившата, че е бивша. И ся кво?! Да будувам, дето съм утрепан от умора ...Тц, алкохол си трябваше, ама на - да съм културен ... пу, таковаме ти и културата, имам си ся очи - месечина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 12:20 си го писал... това изобщо не е късно (поне по моите представи отпреди хептен да обърна времевия пояс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 12:20 си го писал... това изобщо не е късно (поне по моите представи отпреди хептен да обърна времевия пояс) Абе зависи кога трябва да станеш за работа на следващия ден (за беда днес трябваше да е рано) А пък и така се бях оцъклил - има кафе и КАФЕ. Това беше КАФЕ. Нъц, мине ли 18 часа само халкохол, иначе сме си на ясно какво следва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Не спя, 'щото до преди малко порках с приятели у дома.А пък сега зяпам из Булфорум.... :ph34r: Нооо вече се ориентирам към завивките.Лека ви нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Неска не съм станал много късно- към 10:30,но все още определно не ми спи. Въпреки, че няма какво да правя и безцелно блея ту в компютъра, ту в телевизора с надеждата нещо да изкочи. Сега реших да се поразтършувам из джобс.бг, току виж съм намерил нещо, че и без имам желание да се пробвам с някаква работа. Едит: Имам въпрос- на обява, на която пише, че заплатата е по договаряне, на евентуалното интервю, когато бъде повдигнат този въпрос, какъв трябва да е отговорът от моя страна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Не спя, защото преди малко се прибрах от т.нар. купон. И си чатя с приятелка. И едно супер сладко черно-бяло коте ме спря на улицата и ми се милваше Беше толкова яко. Молех се да не дойде до нас чак (макар че вървя след мен известно време), защото съм жалостива и щях да го прибера, а няма как да се грижа за него точно сега Че и в квартира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Наслаждавам се на бурята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Нещо съм си навил на пръста да си търся фънк и затова не спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Нещо съм си навил на пръста да си търся фънк и затова не спя. Няма нужда - влез във фънк-канала на това радио и слушай колкото ти душа иска. @Румба....или . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ни спъ, щото си тествам процесора с новата духалка, като междувременно тествам и процесора на другия компютър с другата нова духалка. Много духалки - много нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Кай ся накъде духат духалките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Духат, смучат и обдухват , взеха ми здравето и парите. Повече ъпгрейди - НЕ. Единственото хубаво нещо в цялата ситуация е, че много ми се съкрати времето за видеообработка. От час и половина на половин час. Мидекс - ПРЕЗИДЕНТ Раптора - ГЕНЕРАЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.