Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Не спя,защото бях на късната прожекция на Inception...и като гледам няма да мигна цяла нощ...ако имаше още една прожекция сега,веднага бих отишъл да го гледам.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Абе къде се загубиха моя и на малкия стенли постовете?

Айде моя да се е загубил или да не съм го пратил ама на малкия стенли поста го получих по email-a а тук не го виждам...

Не спя точно поради този факт, стресиран съм, душевно озадачен и много дълбоко притеснен за свободата на словото!

Т'ва трябва да е Мидекс - потъпква свободомислещите хора!

:lol:

Ти да не тъжиш за мойте постове бе дедо? XD

Аз имам подозрения, че той дебне някъде из сенките с голяма бухалка и а някой е тръгнал да пише в темата през деня а го е треснал по тиквата :ph34r:

Или това или форума нещо се е сбъгясал но аз залагам на Midex... май току-що се усетих че писахме по светло...

Не спя поради обичайното филми и нет докато ми дойде часът за лягане :D но наред с това сипълня и телефона мощно със клипчета и музика защото утре ме очаква дооооста дълъг път до морето и ще трябва да се занимавам с нещо. Пък и през самото пребиваване на морето няма да има чак толкова много неща за правено. Наред с телефона обаче трябва гордо да отбележа и че си взимам и две книги :D Чужденецът и Параграф 22

Стенли, слушай дедото - той е дърт, живял е много и много знае...само дето възрастта понякога му пречи да се усети ден ли е, нощ ли е...:bgrin:

В интерес на истината, когато дядо Мраз писа (и то офтопик) в 12 и половина на обяд, си казах "карай, к'во толкова" ; когато Теди след 15 минути пусна пост (и той офтопик), си казах "карай...с това ще спрат" ; да, ама когато и малкият Стенли започна да се обяснява каква му била безжичната връзка и как Пиратският залив се крепял само на него, вече ми дойде в повече и скрих постовете. Правете си лаф мохабет колко искате, ама не и през деня, защото се обезсмисля цялата идея и предназначение на темата. ;)

П.П. За през деня има друга доста популярна тема за свободни разсъждения.

П.П.П. А има даже и една друга, дето още в заглавието съм изброил имената на участващите вътре. :lol:

Ааа знаех си аз :ph34r: :lol:

За малко да обещая че повече няма да правя така ама като се знам утре пак преди да се събудя хубаво пак ще се засиля да изтрещя някоя простотия по форума без да обърна внимание на темата... но да знаеш не е нарочно, става ей тъй без да искам.

Аз обаче ще лягам че тези дни ставам рано и пак не мога да се наспя като хората...

...как Пиратският залив се крепял само на него...

Обаче ако бях писал, че съм ударил 6ца от тотото и ще черпя без мярка, щеше да го лепнеш на sticky даже! XD

Абе прав си иначе, темата е що не спим, нали... Е ПА ЗАРАДИ ТЕБ НЕ СПЯ! :lol:

Съсипвам едни виртуални хардове, копия с бад сектори и стари хардов, които за нищо не стават... изпробвам софтуер.

И за момента се очертава, че partition wizard бие всичко! Е, ся гледам между Partition Wizard на MT-Solutions и Parted Magic (базирана на Gparted), кое от двете ще е победител. :)

Изкъпах се и ми се отспа, както винаги.. И така ече час и половина :Д.

Деба и тоя ибей, деба...нещо се зарибих и започнах да дебна изгодни търгове, а гадните американци не стига, че са с такава часова разлика и повечето от търговете им приключват в 5-6 сутринта наше време, ами и почти всички си продават само помежду си и най-много на съседите отгоре. :pirate

Едит: Таман се зарадвах, че един е писал "Shipping to: Worldwide" и по-долу гледам е уточнил:

Shipping Info

We only ship to the USA and Select Countries:

Excludes: Bolivia, Paraguay, Suriname, Brunei Darussalam, Cambodia, Laos, Vietnam, Russian Federation, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bhutan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Maldives, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Uzbekistan, Bahrain, Iraq, Israel, Lebanon, Oman, Qatar, Turkey, United Arab Emirates, Yemen, Honduras, Nicaragua, Trinidad and Tobago, Kiribati, Tonga, Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Moldova, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Ukraine, Vatican City State, Algeria, Botswana, Burkina Faso, Central African Republic, Chad, Congo, Democratic Republic of the, Cote d Ivoire (Ivory Coast), Equatorial Guinea, Ethiopia, Gabon Republic, Gambia, Ghana, Kenya, Lesotho, Liberia, Libya, Mozambique, Namibia, Nigeria, Rwanda, Somalia, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Zambia, Zimbabwe

В един кюп сме с Камбоджа, Пакистан, Ирак, Танзания, Кения, Уганда, Сомалия и т.н. Явно се чувства по-спокоен с германци, холандци, французи, англичани, испанци и други по-надеждни от нас. :cry

Не спя, защото пуснах MAFIA II с максимални ефекти на 1680х1050....

Аз па ся ставам, щото от няколко дни зарибявам мощно HL multi покрай зарибявките от ZGAN :) .

За пръв път цъкам мулти в живота си, и въпреки че става дума за съвършено проста игра като графика и т.н., присъщата агресия на хората към себеподобните си я изливам там, учудващо голям кеф, особено на по-простите карти като килбокс :bgrin:

Пак си обърнах режима...поне до 8 няма да спя.

П.П. А като легна да не обърнете пак темата в "дневна", че да се чудите после де са ви отишли постовете...напомням "работното време" на темата: от 00.00 часа до 08.00 часа. :ph34r:

Демек мога да пиша?

Щото по моя мироглед си е вече ден... и още по-лошото - работен...

Та... да - не спя, щото искат да работя :|

Не спинкам, защото бяхме на сватба досега и си изкарахме супер :) Ама само като се сетя, че трябва да ставам в 8 ч. за работа и... ми се вие свят, ама какво да се прави. Трай бабо за сватба :)

В 3 ми става много скучно. Всичко живо изпозаспало, аз трябва да оправям неща и баш сега имам да чакам а съм изписал всички глупости за които съм се сетил... мъка мъка

писането на една функция отне прекалено много време

баси веселите бутончета са тея за степен и другия

Няк'ъв кретен ми звънна в 2 без нещо и оттогава не мога да мигна. Сега проверих по кода - мобилен номер от UK.

Въх да му са не види!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...