PSYCHOSIS Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Кой ме накара да се наливам с кафе и кола?!? Хич не ми е до спане, надъхвам се с жици и искам да ритам бебета панди в лицето! http://www.youtube.com/watch?v=AXtRSzUcZQk Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Аз отново не можах да спя. Сега ходих да си взема нещо за хапване, че огладнях. И ви казвам лека нощ В този дъжд си е приключение да излезеш с токчета и чадър обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 STARCRAFT II Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 STARCRAFT II :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Какво ли не бих дал да ми се приспива в 22ч. Не мога да заспя и не мога ебати мъката. Не знам какво да измисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 След малко свършена работа и размазване със SC2 мисля да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 На мен пък след 2 преинсталации ми дава една и съща грешка SC-то :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 На този от Арена ли??? Аз го пуснах от първия път. Ти междувременно ъпдейтна ли си драйвърите, че то си иска. Аз сложих DX 11 - този - DXSDK_Jun10 - 578МБ е. Всичко литна от първия път.Между другото отличен на Близард за въведението по време на инсталацията. Хем опреснява паметта на по-старите, хем запознава младоците с историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Какво ли не бих дал да ми се приспива в 22ч. Аз бих бил доволен и на 4-5 ч....обаче има лек - 2-3 седмици ставане в 6 (по принуда) и след това е почти гарантирано приспиването около 23 или по-рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Не знам сашко на колко е но не-трениран човек това ще го убие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Мамка им и птички...всяка сутрин като по часовник, винаги по едно и също време (+/- 5 минути) започват да чуруликат. Айдеее...и птичките се повредиха, днес започнаха концерта в 3. Съвсем се разцентроваха - вече започват в 5.30...всъщност май най-накрая се наместиха в точното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Ей голям тормоз ти указват тези пилета май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Абе не толкова - ако затворя (понеже имам добра звукоизолация) и хеликоптер да прелети покрай нас надали ще го чуя, но понеже нощем е тихо и се "проветрявам", та птичките ми заформят звуковия фон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Започнах да гледам по препоръката на един приятел една поредица на ББС - "Планет Ърт" . До сега изгледах три серии, общо са единадесет. Поредицата е много интересна и определено си заслужава. Има уникални кадри и природни картини. Повечето от нещата които показват са много хубави. Поредицата е направена за различни части от Земята, повечето от които са останали все още "девствени" и недостигнати от човек и предлагат невиждани до сега животински и растителни видове и страхотна природа. Цялото това нещо е направено с много труд и си личи, че са вложени доста средства за да бъде всичко оказано и изпипано. Някои от показаните неща етрябвало да бъдат снимани с години за да бъдат после показани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Зяпам ТВ7 и се мъча докато си върша работа на компа, да хвана идеята в една от класиките на Фелини...и чат пат хвърлям по едно око на форума... Пълно мъртвило...само Кръстника, дето е на 8-9 часа разлика от тука пуснал пост, а някакъв малоумен (няма майтап - така се е кръстил сам) е решил да продава в нощния ни магазин...всеки или спи, или пие някъде...и дедото изчезна...мъкааа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Пълно мъртвило...само Кръстника, дето е на 8-9 часа разлика от тука пуснал пост Десет часа са. И в момента сядам да си пия мастиката, аре наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Десет часа са. И в момента сядам да си пия мастиката, аре наздраве. Наздраве...все не мога да запомня на колко беше, ама с тая широка страна - барем 5-6 часа й трябват, за да я прекоси слънцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Не спя, защото ПС ме събуди, виейки като сирена... Слушах го няколко минути с надеждата да спре, но уви... Та като ми звънне алармата после, пак ще съм кисела и недоспала Ако изобщо заспя вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ами гледам разни филми и се мотая в интернет. Неска се изпуснах и спах до 3 часътна обяд и сега едва ли ще ми се приспи скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Аз пък се мотам в ebay.uk и оформям листинги...и не мога да вдяна защо вече двама от Швеция ми пишат, че искали, но не можели да наддават, а аз съм отворил аукциона за всички страни от Европа. По тази причина се принудих да го пусна наново, като махнах всички ограничения...сега вече никой не може да се оплаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Аз не спя, защото очевидно свалям Джеймс Камеран и то с добра скорост. XD П.П. Истина е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Е тва много ли е ?! Аз мислех, че ще не що от сорта на 2- 2,5 МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 То зависи откъде го сваля...ако няма много "местни", нормално е да е с такава скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 ТРЯЯЯ СЪ ПИИИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Абе къде се загубиха моя и на малкия стенли постовете? Айде моя да се е загубил или да не съм го пратил ама на малкия стенли поста го получих по email-a а тук не го виждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.