karaman Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 всичко ме боли и едвам спя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Има ли будни ве ! Аз спя през деня иначе , щот не ми изнася организма ! Сега викам да си взема една цигарка и да чакам някой да пише ! психара - споко ти ше се депресираш някой ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Ейй не съм писал тука от зимната ваканция .Не спя щот нещо не ми се спи па и чакам Nakata Zick да ми пише за игрите за Гейм Бой-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 много жега.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 нямя време за спане има по важни задачи за вършене Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ей така си реших да не спя една нощ за разнообразие. Опитвам се да събудя съседите с Porcupine Tree. Темата си е за 'Тя и Той'.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Др. Хаус... сифте... не знам, ама тоя човек мноу кефи Най-вече моментите, в които нарежда пациенти въпреки, че в третия сезон са много малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Гледам Black magic woman по Диема 2 Тия диеми от 12 до 4-5 са култ на тема хоръри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Много жега бее ... немога да заспа .... само са върта наляво надясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Спах от 00.30 до 2.30 ами сега? Ся ще откарам до 5 за да легна и да се събудя в 8 потен и задушаващ се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 айде спете де , без климатик спи ли се , НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аз спя във фурната ,на хладно по цяла нощ е хладно когато гледаш филми на вентилатора , и поле не можеш да станеш , оти си схванат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Не спя заради часовата разлика, щото ми е криво и щото не ми се спи. Освен това имам добри книги за четене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Не спя щото до преди малко гледах биографичния филм за Арнолд Шварценегер -бати надъхващия филм,а ся се хванах на чат с един колега моторист Link to comment Share on other sites More sharing options...
OptimusS Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Apache-та разни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Днес спах от 4 до 6 и сега не ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Днес спах от 4 до 6 и сега не ми се спи same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Не спя щото до преди малко гледах биографичния филм за Арнолд Шварценегер -бати надъхващия филм,а ся се хванах на чат с един колега моторист я кажи нещо повече за филма , от къде го дръпна и как се казва , и аз искам да го гледам , даже да го метна на телефона и да се надъхвам от там колкото до спането , тея филми няма ли край , голяма краста са , но к'во да се прави или филми или бирички или Кекс на екс , стига да е хладно всичко е добро дошло :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Аз след нощна смяна спах 7 часа през деня и през нощта успях да поспа едва 4 часа изглежда и днеска през деня пак ще се спи, то и без това няма нищо интересно за правене в тия жеги Филма го даваха по бтв, казва се възхода на Арнолд, не знам как е на английски. Ама нещо не ми хареса актьора, който играеше Арни на сегашните му години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Много яка буря Ама бързо мина и утре сигурно пак ша е мор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Много яка буря Ама бързо мина и утре сигурно пак ша е мор Даже не съм и разбрал...сигурно защото се мъчих цяла нощ с инсталацията на 2 windows-а на едно идиотско дъно + липса на някои от драйверите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 има бира за допиване... и много за премисляне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Твърде много не играни игри , не изгледани филми , недоизпито пиене и неизядена баница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Преди малко се прибрах от работа...чудя се дали си лягам или да пусна Transformers Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Гледах предаването на ути с тази сферификация на храни, бахти чудото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Повече никви кафета по никое време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.