second.life.syndrome Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 В градовете е така, а представи си в селата какво е. Будило ме е хъркането на съседското прасе Дразни ме и светлинното замърсяване в София - нощите никога не са истински тъмни; звездите трудно се различават заради мръсния въздух. Изобщо се лишаваме от толкова много неща, когато се блъскаме в тея панелени кутийки. Както беше казал Слабаков 'Животът ни минава в мечти за черна и бяла техника' Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Именно по тези причини не харесвам София а Пловдив почна да се задръства по същия начин. Едно тясно и задушно взе да ми става. Като се сетя преди години какви зелени поляни видях в Букурещ между блоковете, университета беше и той с доста градинки между сградите - направо да ти е кеф да се разхождаш. То и да не ти е толкова кеф малко разходка ти е гарантирана, но на мен ми беше изключително приятно, докато тука е едно наблъскано всичко и навсякъде. Покрай нас кооперациите никнат като гъби - отваряш прозореца и виждаш... друг прозорец или стена. Толкова приятно ми беше като бях на Боровец преди някой и друг ден - поглеждаш през прозореца и виждаш гора или нещо красиво а не олющени кооперации. Айде покрай нас са нови и не са олющени и поне слънце имаме предостатъчно, но дотам - нищо зелено, и максимум на 50 метра виждаш понеже поредната кооперация пречи. Само ако си на последния етаж може да се любуваш на покривите на съседните кооперации - малко по-добре верно но не значително. Марково и другите околни села пък си имат други кусури - там за да излезеш да се разходиш трябва първо да се повозиш с колата 30 минути и тогава... няма пълен кеф Comodo се оказаха много готини или поне засега така изглежда - направиха ми безплатно SSL Certificate само че expire-ва след 90 дни... а да видим след това ще ми го подновят ли безплатно или аз не съм прочел нещо написано с дребен шрифт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Букурещ е прекрасен град, да И при все това, че живея на тиха уличка, Южният парк е на 3 минути отстояние, а съвсем до скоро ходех на работа пеша, пак ми е тясно и тягостно. Тук се строи малко хаотично и без мисъл, а много ми се ще да е като в Истанбул - новите квартали се изграждат с цялата нужна инфраструктура - пътища, болници, детски градини, училища, паркове. И постоянно някой нещо озеленява. После минаваш българската граница и сякаш се връщаш 40 години назад във времето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 После минаваш българската граница и сякаш се връщаш 40 години назад във времето... Защото не си спирала в Одрин да видиш какво е - нещо ми напомня на средата на миналия век Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 В градовете е така, а представи си в селата какво е. Будило ме е хъркането на съседското прасе Дразни ме и светлинното замърсяване в София - нощите никога не са истински тъмни; звездите трудно се различават заради мръсния въздух. Изобщо се лишаваме от толкова много неща, когато се блъскаме в тея панелени кутийки. Както беше казал Слабаков 'Животът ни минава в мечти за черна и бяла техника' Ето затова прекарвам все повече време на село и ми е 100 пъти по-приятно да съм там, отколкото в града. Къде тук ще чуеш хор славеи цяла нощ да се надпяват или пък жабешкия хор край реката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Ето затова прекарвам все повече време на село и ми е 100 пъти по-приятно да съм там, отколкото в града. Къде тук ще чуеш хор славеи цяла нощ да се надпяват или пък жабешкия хор край реката? Точно до реката между моста на ВИХВП и ЖП моста където живеех преди съм чувал редовно. И залеза е страхотно да се гледа вечер (вижда се слънцето как залязва над планината) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Грам не ми се спи , гледах филм , играх фифа , занимавах се с още сума ти простотии... сега отивам да правя отчаян опит да спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Събота вечер, един тон приятели, които завършиха преди някоя и друга година са пак на кампуса, барът на кампуса най-накрая достигна нивото, което чаках, бирата е вкусна, музиката - хубава, Kevin е в настроение да споделя, а и аз също...какво ще му спиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 350+ кг мавруд, сложен за винце А пък днес малко занимавки в Плд и трябваше по-ранко да се върна...та за туй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Скапаният дървояд във вратата пак се появи и не ме остави да спя. Гррррррррр! Днес ще потърся някакъв heavy duty препарат, който да го довърши завинаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Risen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 АСТ Тревоги, клубове...хората стават в момента, много е интересно да се обикаля града по това време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Чаках бойлера.. Сега вече мога спокойно да хапна и да легна Имате ли любим сапун? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Aз ползвам душ-гел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 С аромат на портокал Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Чаках бойлера.. Сега вече мога спокойно да хапна и да легна Имате ли любим сапун? По непонятна ми причина това ми се видя много перверзно и подканящо като изявление (че чака бойлера). Ама явно само аз съм го разчел така До сега теглих версия на God Of War 2 за РС (с вграден емулатор) и влачи ужасно на Athlon x64 6000+ и 9600GT...много съм разочарован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Aз ползвам душ-гел. Какъв? По непонятна ми причина това ми се видя много перверзно и подканящо като изявление (че чака бойлера). Ама явно само аз съм го разчел така Толкова ли беше силна тая мисъл,че забрави да отговориш на въпроса за сапуна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Какъв? В момента е някакъв с аромат на кокос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 В момента е някакъв с аромат на кокос. Чудесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Имате ли любим сапун? Да и то не защото мирише кой знае колко хубаво а защото само с Dove (и сапуна и шампоана) не ми прави проблем. Иначе за "официални случаи" си имам един душ гел на герлен който после затвърждавам с парфюма че да се отложи малко естествената миризма на диво животно която почва да се разнася от мен като се поизпотя ______________ Какво му е чудесното на кокоса? На мен ми мирише на прекалено сладко. Аз да питам душ гела как го ползвате че със сапуна имам навика да "се мажа", а с душ гел-а пак така процедирам, но някак ми е неудобно... ________________________ Скучно ми е... и Midex го няма напоследък, всички нормални хора карат 3ти сън... ще трябва да взимам мерки явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Скучно ми е... и Midex го няма напоследък, всички нормални хора карат 3ти сън... ще трябва да взимам мерки явно... Дедо, аз съм тук бе, ама по това време основно имам други занимания, най-вече пийване и хапване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Какво му е чудесното на кокоса? На мен ми мирише на прекалено сладко. Аз да питам душ гела как го ползвате че със сапуна имам навика да "се мажа", а с душ гел-а пак така процедирам, но някак ми е неудобно... По принцип, по време на къпане се използва гъба. Та на тази "гъба", се нанася душ-гел-а, които в последствие се нанася, посредством гъбата, върху мокрото тяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Не че нещо ама да сте чували случайно за мъжки душ-гелове ? По-специално Вокс-а ? Сериозно ли след като излезеш от банята ти харесва да смърдиш на кокос ? И евентуално жената до теб и тя го харесва ? Айде портокал бива , ябълка бива ама КОКОС ?!?@#!?# Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Не че нещо ама да сте чували случайно за мъжки душ-гелове ? По-специално Вокс-а ? Сериозно ли след като излезеш от банята ти харесва да смърдиш на кокос ? И евентуално жената до теб и тя го харесва ? Айде портокал бива , ябълка бива ама КОКОС ?!?@#!?# Той е мъжки душ гела. Кокоса беше премесен с някаква миризма, но не ми се ходи сега да видя каква точно. И не съм сигурен, кой определя коя МИРИЗМА е мъжка и коя дамска? Същото като цветовете. Тоя бил мъжки, ония бил дамски. Кой ги налага тия стереотипи ми е интересно да ида да му задам няколко въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Аааа не аз съм задръстен и със закостяло мислене не ми обръщай внимание , просто си мислех ....... с клавиатурата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.