Godfather Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Аз пък 3 дни съм спал под 5часа и сега се надявам да ми се доспи а нещо не се случва... е***ти и номера.. Дедо, сега се пъчиш с тия постижения, ама като си дойде Мидекса рекордите ти по неспане тутакси ще бъдат разбити на пух и прах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 не спя щото ще ходя на риба в същност то ве4е е 7 , ще ви издам една тайна буден съм от 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Дедо, сега се пъчиш с тия постижения, ама като си дойде Мидекса рекордите ти по неспане тутакси ще бъдат разбити на пух и прах. Това си беше оплакване защото хем съм скапан хем искам да си легна хем не ми се спеше... но малко коняк оправи положението Мидекс не е човек аз с него по безсъние не искам да се състезавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Щото пих много хубаво кафе днес. А и сега се прибирам,и ми се закачаше с някой. Що се отнася до Мидекс, какво направи тоя човек,що го няма толкова време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Щото пих много хубаво кафе днес. Къде тва? Що се отнася до Мидекс, какво направи тоя човек,що го няма толкова време? Сигурно се е върнал на родната си планета за малко да си презареди батериите и скоро ще дойде обратно Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Къде тва? Вкъщи,но не знам какво е. Сигурно се е върнал на родната си планета за малко да си презареди батериите и скоро ще дойде обратно Е,сериозно де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Вкъщи,но не знам какво е. Ааа ясно... едва ли е по-хубаво от мойто значи Е,сериозно де. Че сериозно го казвам. Мидекс не е човек! Не може човек да спи толкова малко колкото него :P PS: КОГА изобщо съм бил сериозен в този форум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ааа ясно... едва ли е по-хубаво от мойто значи Няма да споря. Ама вземи ни покани някой ден! Само се хвалиш.. жени,торти,кафета.. нищо не сме видяли. Че сериозно го казвам. Мидекс не е човек! Не може човек да спи толкова малко колкото него :P Щом ти го казваш,значи нещата са много сериозни!! PS: КОГА изобщо съм бил сериозен в този форум? Е, предполагам че се е случвало някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Я кажи Дедо, тя с какво кафенце борави - Кафе Машината (дам с главно "К" и "М")? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ами в момента е с едно дето взех от Costa Cafe в Мола - не е лошо. Преди карах с едно черно от Билла - Bar Noir - това май ми харесва на вкус и аромат най-много. Лавацата (cream & aroma) или нещо такова също не е лоша, но беше по-горчива и силна от това черното... Обаче синята Лаваца ми харесва най-много, но не помня откъде я бях купил преди... може би от Метро но последния път като ходих там забравих да погледна. Пробвал съм и с "Или" на зърна - също не е лошо. glory, ако искаш може да се организирате с RaptoR и да ми дойдете на гости да ви черпя по 1 кафе че и той се кани вече година и нещо... ама ще трябва малко постоянство в тормоза над мен докато уцелим подходящ момент за всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 До сега гледах Soul Plane (класика!! ) и мисля да рознообразя с мини нинджас Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Дедо в онова магазинче на Данаил Николаев дето ти казах за к. мляко има и Лаваца черен етикет...нея пробвал ли си я? Иначе и аз синята ползвам. ____________________________ Хм, http://www.lavazza.com/corporate/en/produc.../blends/#link_2 на сайта не я виждам тази смеска (blend) за която говоря. Като купя ще я снимам да ти покажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 glory, ако искаш може да се организирате с RaptoR и да ми дойдете на гости да ви черпя по 1 кафе че и той се кани вече година и нещо... ама ще трябва малко постоянство в тормоза над мен докато уцелим подходящ момент за всички... Чудесно! Навита съм. Искаш тормоз-имаш го,дяденце Но ще стане банално и ще ни се карат,тъй че- давай,намери време за glory и RaproR. едит: Скучни и работещи хора,лягам си. Дядко,кафето не е достатъчно добро явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Дедо в онова магазинче на Данаил Николаев дето ти казах за к. мляко има и Лаваца черен етикет...нея пробвал ли си я? Иначе и аз синята ползвам. ____________________________ Хм, http://www.lavazza.com/corporate/en/produc.../blends/#link_2 на сайта не я виждам тази смеска (blend) за която говоря. Като купя ще я снимам да ти покажа. Точно Gran Aroma Bar e това което ми хареса. За магазинче на Д.Николаев нещо не се сещам кога и къде си ми говорил - я кажи пак къде там има магазинче за кафе? Но ще стане банално и ще ни се карат,тъй че- давай,намери време за glory и RaproR. Мислиш че ми е лесно ли...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 http://vbox7.com/play:f415a8c1 Поздрав за будните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Мерси за песничката ама няма да ме приспи за съжаление Бахти тъпото е да не ти се спи и да няма какво да правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Верно, аз вчера този проблем го коригирах с малко коняк обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Supernatural s05e01 : Вече лягам , лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 За магазинче на Д.Николаев нещо не се сещам кога и къде си ми говорил - я кажи пак къде там има магазинче за кафе? Срещу ЕМКО Компютърс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Мислиш че ми е лесно ли...... Знам,не ти е лесно.Затова няма да досаждам. Просто ни имай в предвид. Раптор,жената и детето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Цъках НФС ама нещо нервите ме хванаха и май ще си пусна някое филмче за да ме приспи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 И ти ли Бруте... И аз до сега мъчих НФС-то и то на Спа, но изкачването на "Червената вода" ми е*а майката и ми писна. Сега мисля да се паркирам да спя, че утре голям ден ще е - ще си взема волана и педалите и почвам сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Спането е за аматьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 прав си Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Гледайте си работата. Спането е много хубаво нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.