lil_stenly Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Много съм добър в "убеждаването" на хора да вършат разни работи, обаче след това ако се усетят, ще се чувстват леко прецакани, а единият човек ми е много добър познат... предпочитам те да дават предложенията за тези работи. Между другото, трудно се намират свестни сис админи. Някой от тях наистина се мислят за докоснати от бог, а го мразя това явление в хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Няма такова нещо като "чустват се прецакани" и те определят - това не е копане на картофи за да има единна тарифа а цялата страна - ти работиш и сам определяш цената на твоя труд. Който му отърва ти плаща който не си намира други да му вършат работата. Толкова е просто - твоята цена е еди каква си - който иска те взима. На няколко пъти вече като се хващам да правя нещо казвам каква ми е цената и че ако сметнат че не си струвам парите на края на месеца може да не ми платят въпреки че със сигурност могат да намерят хора които да работят по-евтино от мен. Досега нямам случай да не са ми платили... всичко е до самочувствие а от твоето като гледам има какво да се иска. Е трябва да има и покритие естествено - не може да обясняваш колко си велик а после да не може да свършил за 5 пари работа... Мисълта ми е че това "те да преценят колко могат да ми дадат" е голяма глупост и освен ако не става дума за фирма в която има още доста хора вършещи същата работа твоето възнаграждение следва да го определиш ти самият а не да чакаш подаяния защото и те така ще го възприемат - т.е. че си навит да работиш за колкото и да е и със сигурност това което ще кажат е под това което им отърва и поне няколко пъти по-ниско отколкото биха се навили да ти дадат ако си в състояние да свършиш нещата за които те взимат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Прибирам се от кръчма сега. Има ли будни хора? Замря нещо тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Имаааа...чоплим се тук с Антарес и Вещичката, ама те нещо много заспали го дават... Не ви ли писна да се чоплите? Ми може и да са заспали хората вече. Мисля и аз това да направя. Доспива ми се рано напоследък.Дърта съм вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Не ви ли писна да се чоплите? Ми може и да са заспали хората вече.Мисля и аз това да направя. Доспива ми се рано напоследък.Дърта съм вече. Тц тц срамота толкова рано А за чоплене никога не е късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Доспа ми се още по нормално време,към 23ч. Но.. от дума на дума.. ей ме. Пак тука пиша. Тиии , Боби,къде скитосваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Направо си за пенсия, щом ти се доспива толкова рано....аз ще си допия бирата и ако няма нови мнения също ще поспинкам Я да ходя да се пенсионирам направо. Кво го мисля още Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Доспа ми се още по нормално време,към 23ч. Но.. от дума на дума.. ей ме. Пак тука пиша. Тиии , Боби,къде скитосваш Никъде не скитосвам, тъпча скаридите които си направих преди малко и май ще гледам филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Никъде не скитосвам, тъпча скаридите които си направих преди малко и май ще гледам филм Никога не съм яла скариди. edit: баба Глори отива да спи. Лека нощ,деца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Току що забелязах случайно Bruno оценка в IMDB 6.9 ?!?!?!!?!?!?!!? Как по дяволите?!?!?!?!!? Тва беше един от най-големите тъпизми които киноиндустрията е изкрарвала, пълна подигравка с интелигенстността на зрителя и има такава оценка?!?!?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Току що забелязах случайно Bruno оценка в IMDB 6.9 ?!?!?!!?!?!?!!? Как по дяволите?!?!?!?!!? Тва беше един от най-големите тъпизми които киноиндустрията е изкрарвала, пълна подигравка с интелигенстността на зрителя и има такава оценка?!?!?!?!?!?!?!? те хората са казали це оценката в имдб е като срането - понякога е запек, понякога е дрисня Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Току що забелязах случайно Bruno оценка в IMDB 6.9 ?!?!?!!?!?!?!!? Как по дяволите?!?!?!?!!? Тва беше един от най-големите тъпизми които киноиндустрията е изкрарвала, пълна подигравка с интелигенстността на зрителя и има такава оценка?!?!?!?!?!?!?!? Аааа. Не. Гледай Johnny Mnemonic и ще си говорим пак. Имаше още един неизмеримо тъп филм, но сега за тоя се сещам. Аз не спя, щото се заиграх тука с Wolverine за малко и то какво стана. 2 часа. Луда игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Аааа. Не. Гледай Johnny Mnemonic и ще си говорим пак. Имаше още един неизмеримо тъп филм, но сега за тоя се сещам. Аз не спя, щото се заиграх тука с Wolverine за малко и то какво стана. 2 часа. Луда игра. Гледал съм го, шедиовър е в сравнение с Бруно... А и оценката му е 4.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Аз пък си мислех да ходя на кино да го гледам Бруно , толкова ли е зле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 След малко заминавам на работа, затова не спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 След малко заминавам на работа, затова не спя... В неделя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Дядо явно и от теб има по големи работохолици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Дядо явно и от теб има по големи работохолици. Самият факт, че дядо е още буден си означава по всички параграфи, че той е най-големия работохолик във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Самият факт, че дядо е още буден си означава по всички параграфи, че той е най-големия работохолик във форума Няма такова нещо, просто взех да си лягам доста "рано" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Случват се някакви странни работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Случват се някакви странни работи. Гаджето остана сухо или като я наведе видя две пишки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 И за двете има решение - лубрикант и нож. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Battlefield Heroes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Fallout 3 за поредна нощ... Пък и нещо много ми се е обърнал шибания режим. През деня спя през нощта не. Откачена работа. И най-странното е че дори и да си легна по-рано преди 4 часа никаф сън не ме хваща. Не ми е наред нещо вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Бахмааму и пустинята.. даже дядото го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.