BlackGuardian Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 защото ме будят всяка сутрин в 6 часа ! !! ! ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Играя Heroes Сега правя кратка почивка, защото трябва да убия последния противник, но ме хванаха нервите. супер яко аз винаги си оставам фен на Heroes III - WoG Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Много Ред Бул,тъпите изпити да идват и да ме оставят на спокойствие,че не издържам маминцето му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ритам креационисти. Хванаха ме точно на момент. Главоболието, след съвсем кратко затишие, се завърна с пълна сила, решило окончателно да ме затрие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Сантасе онлайМ чампиън ^^. Искам да идва 2-ри август ;(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Винаги така става. Като ми се загнезди нещо в главата се сепвам по малките часове и ровя наляво-надясно в нета. В резултат на което спя още 2 часа докъм 6.00 и през деня съм утрепан отвсякъде. Човек ТРЯБВА да спи. Всяко нормално живо същество трябва да спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Оф и аз в продължение на 2седмици и нещо всеки ден спях по 6часа определено през деня се чустваш като парцал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Всяко нормално живо същество трябва да спи.Хааа, мравките значи са undeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Няколко бири след една от най-тежките тренировки някога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Играх Аge of Empires 2 expansion-а в мултиплейър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 George Carlin :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Нещо получава обриви от компютрите в последно време .. след open-air drum and bass party-то и гледам по възможност да ги отбягвам Затова шаря навън.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 George Carlin :D Невероятен е просто . От години му се радвам... Препоръчвам ти Bill Hicks, Eddie Izzard, Richard Jeni, Mitch Hedberg. Ще припаднеш от смях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Тъкмо се прибирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Цяла вечер ме хапаха комари събих се 4-ри пъти ужасна работа е тва без мрежа дано наще сложат външните щори и мрежата по скоро,че не се живее така Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 току що изгледах харито и огнения бокал (много е як филма ) а и не мисля скоро да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 кой що не спи , яко , най вече заради филми бахти заразата , ако съм свободен през деня понякога ми се е случвало от сутринта до малките часове да гледам и чат пат ставам за хапване и питие , понякога и като се заровя в Нетя същото става, но вече почнах да гледам анимация и филми от 80-те , че Нема вече Кво да глееедааааам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Вече трети ден спя по-малко от 5 часа заради това! Гадна зараза, искам си съня! Долу профсъюзите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 С тази FIFA 07 (мулти) не усетих кога е станало 1.00 Ако са ми останали сили може да си пусна някой филм Лека! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Др. Грегъри Хаус... Още една нощ над него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 С тази FIFA 07 (мулти) не усетих кога е станало 1.00 Ако са ми останали сили може да си пусна някой филм Лека! мани аз до ся зарибявах за 534536 път NFSU2 ще полудея утре пак няма да мога да стана Лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Имам работа и така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 майка си счупи ръката много лошо и утре ще я оперират и немога да заспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Офф не мога да заспя, защото имам желанието да слушам музика. В момента съм си пуснал як хаус всички в нас спят, а аз на слушалките си дъня доволно от любимата порция зарибяващи тракове Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 чатя с любимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.