djadomraz Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Дядо,обърни ми внимание. Скучно ми е. Баба спи ли? Кажи бе дедовото, какво те мъчи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Утре като станеш искам видеоклип 10-15 мин след като си станал! Почвам да те съжалявам отсега... ПС: И аз не знам защо се разсейвам, взема пак да изключа notification-a че е дошла нова поща... Няма да е толкова лошо, лошото е че имам среща с едно момиченце в 10 и половина което значи че трябва да стана най-късно в 9 и 20-30 за да се приведа в нормален вид и да отида(поне не е далече), а както съм свикнал да ставам към 12-1 ще мясам на увяхнала марула Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Кажи бе дедовото, какво те мъчи? Скуката ме мъчи. И се притеснявам за теб. Все пак си дядо. Няма да е толкова лошо, лошото е че имам среща с едно момиченце в 10 и половина което значи че трябва да стана най-късно в 9 и 20-30 за да се приведа в нормален вид и да отида(поне не е далече), а както съм свикнал да ставам към 12-1 ще мясам на увяхнала марула Значи нещо важно ще правите,щом толкоз рано ще станеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Скуката ме мъчи. И се притеснявам за теб. Все пак си дядо. А виж тук трудно мога да ти помогна. Лягай да спиш ако нямаш какво друго да правиш... спането е хубаво нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 А виж тук трудно мога да ти помогна. Лягай да спиш ако нямаш какво друго да правиш... спането е хубаво нещо! Ех,дядо,дядо.. Прав си. Ще легна да поспя. Лека работа. Пази се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Защо не спите де? Кажете? Аз не спя,щото си допивам последната глътка. Щото ми се закача с някой. Дядоооу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Правя си аватар и колкото повече се опитвам да изчистя картинката, толкова повече осъзнавам колко лошо ми е дигиталното рисуване, щом дойде реч за животинки. Май е време и аз да изкарам боите от шкафа. Или да си купя таблет за да си оправям грешките по драскулките и да оцветявам лесно. И в крайна сметка не спя, защото искам да си "усъвършенствам" рисуването. Което едва ли ще стане за една нощ, пък и едва ли ще стигна нивото на някои хора. А и никога не съм можел да се съсредоточавам до толкова, за да нарисувам нещо с правилна анатомия. Картинките в главата ми не спират да се движат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Правя си аватар и колкото повече се опитвам да изчистя картинката, толкова повече осъзнавам колко лошо ми е дигиталното рисуване, щом дойде реч за животинки.Май е време и аз да изкарам боите от шкафа. Или да си купя таблет за да си оправям грешките по драскулките и да оцветявам лесно. И в крайна сметка не спя, защото искам да си "усъвършенствам" рисуването. Което едва ли ще стане за една нощ, пък и едва ли ще стигна нивото на някои хора. А и никога не съм можел да се съсредоточавам до толкова, за да нарисувам нещо с правилна анатомия. Картинките в главата ми не спират да се движат. Винаги съм искала да рисувам с хубави бои и четка,на платно Какво ли ще направя ако ей сега се захвана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Нищо - целия процес съм го пробвал с една жена, набутвайки се към 300 кинта за професионални инструменти. Също така амбициозна като теб - за "тая седмица" туй мъ и увлеклу. Сега имам една "картина" с едни коне... За спомен колко тъп бях на вашата възраст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Нищо - целия процес съм го пробвал с една жена, набутвайки се към 300 кинта за професионални инструменти. Също така амбициозна като теб - за "тая седмица" туй мъ и увлеклу. Сега имам една "картина" с едни коне... За спомен колко тъп бях на вашата възраст... Чак пък амбициозна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Дейба , няма мога си догледам сезона на supernatural тая вечер... 2 епизода останаха , ама ми се спи много вече... лека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Гукаме си с една от новите кокошки Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Ех, Рапторе... някой е умъртвил художника в теб. Брат ми може да рисува, ама в последно време отношението му към моливите, четките и боите е нещо от сорта на "whatever", така де. А, аз искам ама нещо все не се получава... ирония. Абе имам няколко добри драскулки, когато съм в настроение, пък с боите се оправям лесно, просто това е поредното ми хоби за което не ми остава много време. Извън безсмислените неща и сприхавият чат обичам да пиша стихотворения, обаче от година на сам само клавиатурата пипам. Вече ръцете ми са забравили какво е да напишеш буква от собствената си писменост с химикал на кариран лист. Хубаво, че не ми се налага да попълвам документи често, защото трябва да си наема криптолог да върви с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Нищо - целия процес съм го пробвал с една жена, набутвайки се към 300 кинта за професионални инструменти. Също така амбициозна като теб - за "тая седмица" туй мъ и увлеклу. Сега имам една "картина" с едни коне... За спомен колко тъп бях на вашата възраст... Тънко си минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Тънко си минал Защо? Ти с какво ще се похвалиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Защо? Ти с какво ще се похвалиш? С на коча ташаците най-вероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 С на коча ташаците най-вероятно Ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Не бъди тъпа п*тка, сабаля Наско ще ти го каже туй в прав текст при такива реакции Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Не бъди тъпа п*тка, сабаля Наско ще ти го каже туй в прав текст при такива реакции Кой е Наско? Ама за мен не са прилични тия думи,затова така реагирам. То не прилични,ами подходящи за теб например. Не че ти казвам какво да правиш. Бях се отказала да го повтарям това,и продължавам да се отказвам. Тихо. Все едно не съм го казала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Не бъди тъпа п*тка, сабаля Наско ще ти го каже туй в прав текст при такива реакции Кво, къде? Какво изтри, мръснико??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Гукаме си с една от новите кокошки Докато не видим снимки от форумна среща, набедените кокошки със същата вероятност (ако не и по-голяма) могат да се окажат петли по природа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Умряла раота е форума тая вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Умряла раота е форума тая вечер Тая нощ по-скоро защото през деня гледам са набълвали такова колосално количество постове че едвам смогнах да изчета половината... Godfather - много си прав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Слушам яка музика, пия готино кафе и се смея с повторното гледане на "Ледена епоха 3"... обаче нещо ми се губи, чат-мат, трябва ми лаф с някой за да не заспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Отивам на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.