lil_stenly Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Ако под малки разбираш белот - може Еми било то белот или "не се сърди съфорумче" все е забавно, да разпусна и аз малко! Само не знам къде съм го заврял белота, така че ще трябва да ми даде някой един линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Само не знам къде съм го заврял белота, така че ще трябва да ми даде някой един линк. Линк Не съм играл белот от цяла вечност - сигурно повечето от вас даже не са били родени като съм го играл за последно. Чудя се дали да не си припомня правилата с някоя и друга онлайн игрица... Предупреждавам - слаб играч съм и не се ядосвам на грешките на партньора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Линк Не съм играл белот от цяла вечност - сигурно повечето от вас даже не са били родени като съм го играл за последно. Чудя се дали да не си припомня правилата с някоя и друга онлайн игрица... Предупреждавам - слаб играч съм и не се ядосвам на грешките на партньора... Аз последно играх преди около година с баща ми и брат ми докато правих вечеря, така че ми е мъгла, ама ще прогледна скоро. Само ме съмнява че тоя към който ми даде линк е само за локална мрежа в мултиплеър май. Поправка: Не е само ЛАН, някой кандидат да направи сървър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 !Само не знам къде съм го заврял белота, така че ще трябва да ми даде някой един линк. http://fortegames.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Ами някой да даде друг за онлайн игра...аз също мога да потърся, но като не съм играл, няма да знам от намерените кой е читав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Аз играя в BB0 , ама много ми се играе на живо ... Не може ли някой път да се организираме 4 човека... дори и в интернет ,ако е трудно на живо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Като решите къде - съберете се трима и дайте нишан къде сте, че да се включа като 4-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Еми или във фортегамес ще е или с тоя белот който ти даде, аре да пише кой къде? Аре да се мятаме във фортегамес и кой е там да драска в публичният чат на белота за да се намерим. Име и парола на играта? И да се почваме! ROCK ON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 fortegames.com кот ти душа сака - белотец, сантасе, не се сърди съфорумче... Хм, ще хвърля едно очо. Ред: Хм, регистрацията ми стои. Lesath съм там ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 аз ще мога след 15/20 минути ако ви се чака ще играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 В стая "Феникс" съм, ако искате - може да направим една форумна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 аз ще мога след 15/20 минути ако ви се чака ще играем И аз съм така - направо в 3 ако искате да почнем във фортето - само се регнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Аз съм регнат, а ника ми е... същият (каква изненада) като тук. Сървър "Феникс", стая "Bulforum", парола "1234321", чакам ви там. Или си кажете никовете да ви поканя. Не съм вип за чата, баси досадните вип глупости майна. Сашо, човек не може да те познае с тоя ник ве човек хахаха. И гот, блокира ми флаша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Вътре съм...само дано се усетя бързо и да не ви бъркам...пък ако много бъркам ще си изляза и ще ме заместите с друг. П.П. Айде бе...четвърти няма ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Вътре съм...само дано се усетя бързо и да не ви бъркам...пък ако много бъркам ще си изляза и ще ме заместите с друг. П.П. Айде бе...четвърти няма ли? Абе я идвай пак вътре! Четвърти ще дойде, сигурно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Абе понеже чата там не става - къде се вижда на какво се играе в момента и кой го е обявил? Едит: Видях - горе вдясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Горе вдясно много бавно стават разиграванията бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Абе понеже чата там не става - къде се вижда на какво се играе в момента и кой го е обявил? Аз ги помня! Спатия, аз обавих! Дигни на всичко ве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Е, к'во бе, без мен ли почнахте? Как ви се казва стаята поне да гледам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Bulforum 1234321 Име Парола П.П. Изпуснах цялата игра! ВАЛАТ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Изгонете някой да проваля една игра :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Последната беше доста завързана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Аааа, мидекса изби рибата с тия купи, бахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Шш ко стаа тука ве момци. То тва станало като чатче. Явно сте били доста превъзбудени. Иначе и аз като се замисля от няколко месеца не съм цъкал белотец, а миналата година редовно си играех в тоя сайт фортгеймс когато не бях с приятели да играя. А пък одеве по едно време и аз усетих нещо да лъха на изгоряло вънка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Епа освен да направим тема за форумен белот 3:34 - Четирима играят и двама зрители. Според мен има перспектива в идеята Ред: Правя стая Bulforum2 без парола. Който иска - да влиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.