djadomraz Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 така като гледам, много бързо се предадоха всички тая вечер... Кой се е предал? Тука още не сме сдали поста Дубрютру, кочинка.... Дубрутро майна. Аз пък се чудя да си лягам ли сега или след 2часа че тъкмо се разработих по-сериозно... около 1-2 ми се спеше и ако си бях легнал сигурно щях да откъртя, а сега така съм се тонизирал че не знам как и кога ще спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Аз си смуча кайвето и след малко отивам да се бръсна, че шофера ще дойде след половин час ...Бахти пак на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Кво бачкаш? Нощен IT Support и мониторвам разни комуникации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 мУренце мУренце, а колко животни имам още да подготвя преди да заминааааааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Намирам няква мистика в тва да стоя буден през нощта и всичко около мен да е тихо спокойно и заспало :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Нощен IT Support и мониторвам разни комуникации. Между другото колко пъти са те събуждали с въпрос "не ми работи клавиатурата" преди години когато още имаше мобифони? Мен редовно около 3:30 ме будеха да ме уведомят че компютъра се е развалил и първия ми лаф беше дали като натискат caps lock мига лампичката, ако не мига - изключват клавиатурата от компютъра (кабела) и я включват отново - поне 1 път на седмица ми се случваше преди като работех IT Support за едни мои любими видеотеки А звънването на мобифон в близост до клавиатура ефективно ошашкваше чипа на контролера - без изключение ако е бенефон и звънне на по-малко от 50см разстояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Чакам тука да се изтегли едно нещо , да не оставям пс-то включено цяла вечер ( да се наспя като хората ) , през тва време правя quiz-ове в фейсбук и се оказа че съм пияницата на компанията , пълен катил , приличал съм на Робърт Кубица и на всичкото отгоре на quiz-a озаглавен "Селянин ли си зад волана?" Отговора беше... Ако мислиш,че не можеш да караш,си се довери Леле,пииииич!!! Най-вероятно си мечтаеш или дори караш "Golf"-че. Почти съм сигурен,че си от Перник,а ако не си, съм сигурен,че много добре ще се чувстваш там. Шофирането (управлението на моторно превозно средство с две или повече колела) е една огромна отговорност,която определено не е за теб. Що не пробваш с колело? ПП .. Е па 10 години бях на колело бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ко е туй IT Support ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ко е туй IT Support ? Ами когато някой трябва да свърши нещо с компютър и не може да се оправи по една или друга причина да ти се обажда на теб и да ти споделя мъката си Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 djado, я кажи има ли работа тая вечер.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 djado, я кажи има ли работа тая вечер.. To и за през уикенда имах ами ме домързя да я свърша всичката ами само неделята малко поработих иначе през седмицата имам като за 2ма но понеже съм като вълците си я върша сам за да ми е дебел вратът Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 еми няма начин, трябва да се бачка... ама не е добре да се отлага, защото после се получава двойно и не е особено приятно ..и аз имам да върша една работа преди обяд, така че е време да си забивам главата във възглавницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Хайде народе, приятно потене в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Къде беше това, че както казваш, рядко пишеш и съм забравил къде си понастоящем... ей тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Абе, дедо ти въобще ли не спиш бре. Как може човек на тея години с такъв социален статус(женен, поне с такова впечетление съм станал) да е с такъв обърнат режим? П.П Тоя пост и въпрос иддва така малко странно от нищото, щото отново чаках целия ден, докато дойде време за тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 П.П Тоя пост и въпрос иддва така малко странно от нищото, щото отново чаках целия ден, докато дойде време за тая тема Ами тъй де...добре е да направиш забележка на някого от време на време, та да се съобразяват и останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Абе, дедо ти въобще ли не спиш бре. Как може човек на тея години с такъв социален статус(женен, поне с такова впечетление съм станал) да е с такъв обърнат режим?П.П Тоя пост и въпрос иддва така малко странно от нищото, щото отново чаках целия ден, докато дойде време за тая тема Ами тя и жената мрънка но не много а и тя също си ляга към 5 някъде... пък и като дойде заплатата някак спира да мрънка кога точно работя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 еми как, как да се спи като се става от сън в 21:30 а тука btw вече е 03:53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Гледах Road Trip : Beerpong Сега мисля до поиграя малко холд `ем и да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Трябва да ставам в 5:30-6. Чудя се има ли смисъл да лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Трябва да ставам в 5:30-6. Чудя се има ли смисъл да лягам... Определено - НЕ. На мен поне докато заспя ми трябват едно 15-20 мин... за 1 час сън не си струва, ставането после е БОЛЕЗНЕНО - като ме събудят малко след като съм заспал направо ми се реве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Не влиза карта тая вечер... лягам си , лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Кво спане, вънка вече е светло.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Кво спане, вънка вече е светло.... Тъкмо - време бухалите да си лягат да спят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Няма смисъл...нали съмна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.