BlackGuardian Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Цикля WoW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Цикля WoW... Оле, аз само чакам да почне лятната и се започва... Lord of the rings online... Нарочно не си я взимам сега, защото тепърва ще имам класни и контролни, а седна ли да играя игра свързана с LOTR и просто забравям кво е тва спане . Иначе аз продължавам стабилно да си четкам разни стабилно зарибени книжки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Цикля WoW... леле... ама точно това мислех да напиша... даже в момента чакаме един пич от гилдията да се наяде пред третия бос на шадол лаб (мразя да го танквам тоя) и алт-табнах да разгледам форума айде, заминавам да видя да не е дошъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Циклих Neverwinter Knights .... б*х м*аму тука мн геймърье сме се събрали .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Цикля WoW... То много хубаво, ама темата не се казва "Кво правите в момента?". Идеята е да пишат какво правят хора, които седят като бухали до малките чаосве. Ти ми пишеш в 21:21ч. Едва ли има нормален човек, който да спи по тва време. Аз не спя, щото пак бях да си изпия парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Свалям аниме да гледам Циклих Neverwinter Knights .... б*х м*аму тука мн геймърье сме се събрали .... Нещо си объркал името на играта -____- Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Свалям аниме да гледам Нещо си объркал името на играта -____- И какво съм му объркал ? Заглавието на играта,мисля си , че е наред ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 И какво съм му объркал ? Заглавието на играта,мисля си , че е наред ... не 'рицари' ами 'нощи' Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 не 'рицари' ами 'нощи' Е верно бе ся видях.... Как можах да я сбъркам .... Т'ва ми е една о любимите геймки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 То много хубаво, ама темата не се казва "Кво правите в момента?". Идеята е да пишат какво правят хора, които седят като бухали до малките чаосве. Ти ми пишеш в 21:21ч. Едва ли има нормален човек, който да спи по тва време. Аз не спя, щото пак бях да си изпия парите. Отивах в раид и след тва щях да забравя да пиша (пък и сяка вечер не спя заради WoW ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Бях шофиор до кам 12 и след това дай дай дай и сега викам да лягам но определено искам да ида някаде да се довърша но в момента най-сигурно е леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Пуцах Диабло до преди малко и вече идва време за сънчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 ...ся се прибирам от ЧРД. Учудващо трезвен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Тоя LineaGE е голяма зарибявка Направи като седна и губа представа за времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 не спя защото сега лягам абитюренски раоти якоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо виках повече от на мойта защото сега имах глас и пак и пак и пак на морето пак пак пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Must... Play... Tomb Raider... Must play... MORE!!! Аа и хапвам толумбички ^^. Направо не ми се мисли как утре вечер пак ще легна в 3-4 и ще стана в 6 ;( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Гледам Earthlings... А.. и за да не е чак толкова подтискаща нощта... Луната в момента залязва и е оранжево-червена далеч на запад В такъв момент задължително трябва да се пусне: Boards of Canada - Forest Moon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 DVJ BAZUKAAAAAAAAAA Не спиме оти си идваме от дискотячницата и до сега сме писали протоколи по физика... Или може би, защото бях шафиорче и изпих 2 червени бика при условие, че не пия кафе и отказвам колата... Хммммм... Ми - не знам. Просто не спим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 ТАя нощ беше много тежка....не съм очкавал да издържа до толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 ...ся се прибирам от ЧРД. Учудващо трезвен съм. Не знам колко си трезвен, но интересно как се връщаш от ЧЕСТИТ рожден ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Работя по новото ми парче "The Tree of Knowledge" Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Мамка му.Не мога да заспя.Шса гръмна.Супер много ми се спи пък немога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 sleep to awake ratio-то ми е към 1/6 от 4-5 дена насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 sleep to awake ratio-то ми е към 1/6 от 4-5 дена насам. При мен това си е перманентно....а миналия месец по едно време даже беше 1:10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.